- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.541
Listemiz normal liste su anda o bu gun senin listendeki eksigi okuyacak sen de 4 tane onun icin okuyacaksin ama musait degilim diyorsan dagitalim
canım Allah razı olsun. Allah'ım tüm ölmüşlerimize rahmet etsin.Hayırlı geceler canlarım uyumadan göz atayım dedim, anca fırsat buldum.
N nebahat_1990 ablacım babacığının mekanı cennet olsun, onun için dua ettim.
Amin inşallah ablam tüm arzu edip hasretini çekenler tez zamanda kavuşsun inşallah.
Canım inşallah geçmişsindir, ne zaman öğreneceksin sonucu?
Tabi ki gülüm sizi bulmuşken bırakırmıyım hiç, burda olmasa bile başka bir şekilde irtibata geçmek isterim. Yasin okumayacağınızı biliyorum, tefriciye ye geçeceksiniz sanırım ona da ben katılamayabilirim bakalım hayırlısı.
günaydın canım. evine taşındın sanırım yoktun. Allah sağlıkla, huzurla oturmayı nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun.GÜNAYDIN
Tamam nasil gecti hangi dersler vardi peki ben de giriyorum sinavlara gozetmen olarakyok sınavım bitti. ben akşama kadar 4tane okurum
Tamam nasil gecti hangi dersler vardi peki ben de giriyorum sinavlara gozetmen olarak
Katariz cnm merak etme tedirginligin burdan belli oluyor ben basardigini dusuniyorum Allahin izniyleyükselme sınavına girdim.
inşALLAH dualarla iyi olacak. ümitliyim çünkü. dua belirleyecek inşALLAH. sıra bitince birdaha benide katarsınız.
inşALLAH hayırlısı ise ünvanım değişir
Katariz cnm merak etme tedirginligin burdan belli oluyor ben basardigini dusuniyorum Allahin izniyle
Tamam hayirlisi ne ise o olsun ama istedigini de rabbim hakkinda hayirlara cevirsin insallahhinşALLAH diyelim. ALLAH büyüktür. sizde dua edi inşALLAH. korkuyorum açıkçası
asmunikal e-brulim berree BU ARKADAŞLARA OKUYAMADIM KUSURA BAKMAYIN.. EV TAŞIMASI BENİ MAHVETTİ.. ÇOK RAHATSIZLANDIM.
HAMD OLSUN İYİYİM ŞUAN.
asmunikal e-brulim berree BU ARKADAŞLAR İSTERLERSE BANA OKUMAYABİLİRLER HAK GEÇMESİN.
canım Allah razı olsun. Allah'ım tüm ölmüşlerimize rahmet etsin.
günaydın canım. evine taşındın sanırım yoktun. Allah sağlıkla, huzurla oturmayı nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun.
inşALLAH diyelim. ALLAH büyüktür. sizde dua edi inşALLAH. korkuyorum açıkçası
Cok tatlilarProfilim nasil kuzum
Dur bakalim acele etme.ben limonlu cay cok ictigim icin sisligim olmamisti.insallah hamilesindir arkadasim.ben tecriciyene simdi basladim.haber veririm sanablgsdr kuzum teste gerek kalmadi ellerim su toplamis iki gune adet olurum bari olsam da gecikmese
Yaa ben dun dolma yedim cok guzel olmustu yedim ondan ama tuzluydu o sisirdi belki diyorum gogus agrim kasik batmam devam ediyor halaDur bakalim acele etme.ben limonlu cay cok ictigim icin sisligim olmamisti.insallah hamilesindir arkadasim.ben tecriciyene simdi basladim.haber veririm sana
Tamam cnm 1200 deyim bu aksam odaya girip en az 500 okuycam yarin biter kuzum sanirsamDur bakalim acele etme.ben limonlu cay cok ictigim icin sisligim olmamisti.insallah hamilesindir arkadasim.ben tecriciyene simdi basladim.haber veririm sana
Obur resim icimi daraltyordu. Cok tatlilar gulumsetiyolarCok tatlilar
Sagmi solmu batmami var agrimiYaa ben dun dolma yedim cok guzel olmustu yedim ondan ama tuzluydu o sisirdi belki diyorum gogus agrim kasik batmam devam ediyor hala
yokKizlar birsey soracam benim iki gundur bulantilarim hafifledi.birde goguslerim cok agriyirdu hafifledi.bir sorunmu var acaba
Cumartesi cok kotuydum Rabbime cok dua ettim.Rabbim bana ve bebegime saglik ver diye.ne bileyim ya arada midem bulaniyor seviniyorum bebegim benimle diye.kontrolumede daha 2,5 hafta var.yok
içini ferah tut sadece :)
canım kendini dinleme bende hiç olamdı herkes anormal dedi çok şükür bişey yok her gün farklı olur onu bende yaptım doğru değil sitrese soakr yapmaKizlar birsey soracam benim iki gundur bulantilarim hafifledi.birde goguslerim cok agriyirdu hafifledi.bir sorunmu var acaba
Gogus agrinda azalma olmusmuyducanım kendini dinleme bende hiç olamdı herkes anormal dedi çok şükür bişey yok her gün farklı olur onu bende yaptım doğru değil sitrese soakr yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?