- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.521
canim gunaydin hosgeldin yeni evin huzur ve mutluluk getirsin ben okumussundur diye dusunerek seninkileri kimseye vermedim asmu icin 4 ebru icin 4 kaldi okumak istersen okuyabilirsin vaktim yok dersen tamamlanir onlar
KENDİM İÇİNDE 5 MU OKUCAMSuan gulucukgs icin okuycaz 4 tane hemen okuyabilorsin
canim gunaydin hosgeldin yeni evin huzur ve mutluluk getirsin ben okumussundur diye dusunerek seninkileri kimseye vermedim asmu icin 4 ebru icin 4 kaldi okumak istersen okuyabilirsin vaktim yok dersen tamamlanir onlar
SAĞOL CANIM.günaydın
gulucukgs için 4 yasin okudum allah kabul etsin
Yok cnm berreninkini okuduk asmu ve ebru icin 4er tane okuyabilecekmisin kuzumPEKİ BERRE İÇİN OKUMUCAMMI
Ewet kuzum kendine toplamda 13 oluyo bak okuyamiycaksan aksam 4 tanesini ben alirimKENDİM İÇİNDE 5 MU OKUCAM
Suan gulucukgs icin okuycaz 4 tane hemen okuyabilorsin
OKURUM CANIM.. İŞTE FIRSAT BULDUKÇA GÜN BOYUDA OKURUM İNŞEwet kuzum kendine toplamda 13 oluyo bak okuyamiycaksan aksam 4 tanesini ben alirim
Yok cnm berreninkini okuduk asmu ve ebru icin 4er tane okuyabilecekmisin kuzum
Cnm kucuk sehir olmuyo burda hastane yok dr yok tup bebek yaptirabilecegim bi merkez yok yok da yani anliyvmcan buyuksehire tasinmamiz gerekiyor ben bursa dusundum esim trabzon diyor bakalim bir satilsin bakicaz onumuze satmayida gercekten istemiyorum yaaaNEDEN PEKİ TATLIM.
asmu için neden diyorsunki?
hafta sonu sürekli anasayfaya baktım gulucuk için. ama bir güncelleme olmadığı için okuyamadım.
şimdide sordum, okunacak birşey varsa hemen okurum neden asmu için oku diyorsunki..
Tamam okuyamassan aksam soyle bana 4 tanesini okuyum benOKURUM CANIM.. İŞTE FIRSAT BULDUKÇA GÜN BOYUDA OKURUM İNŞ
Kuzum betul sen ve ebru icin okuyamadi senin icin 4 ebru icin 4 okuyacak simdi sizin listeniz tamamlanmamisti berire ve ebru regli betul de olmadigi icin hafta sonu yeni listeye gecmedik asmucum
Oda kanamasi vardi ew tasidi merak etme hepsi yerini bulur dualarimiz seninle sinavlardan iyi notlar alacaksin hepimiz dua etti sana illaki kabul olur merak etme canimşimdi gülücük için okuyacakmıyım okumayacakmıyım?
benim için okumadılarmi. sınava girecektim keşke okunsaydı..
ben regliyken anneme okuttum hep. okuyacak hiç fırsatım yoktu sınavıma hazırlanıyordum.
Aslinda dagitacaktim ama betul bugune kadar hic aksatmadi mutlaka okumustur diye vermek istemedim artmasin diye sayimiz belli sonucta icin rahat olsunşimdi gülücük için okuyacakmıyım okumayacakmıyım?
ben regliyken anneme okuttum hep. okuyacak hiç fırsatım yoktu sınavıma hazırlanıyordum.
BEN EN GEÇ GECE YARISI . BAL KABAĞINADÖNÜŞMEDOEN OKUCAM.
Listemiz normal liste su anda o bu gun senin listendeki eksigi okuyacak sen de 4 tane onun icin okuyacaksin ama musait degilim diyorsan dagitalimşimdi gülücük için okuyacakmıyım okumayacakmıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?