- 21 Kasım 2013
- 1.165
- 749
- 178
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.361
Kalbi temiz, hisleri kuvvetli arkadaşım ben dün 4 adet okumuştum, baktım bana 5 adet düşmüş, dün okuyamadım o nedenle 1 tane bugüne kaldı, yoksa dün bilgi verecektim; ama yine de gecikmedim sanırım bugün saat 12 de yeni listeye geçiliyordu sanırım.Babamin kiziyim ve gulucuk kaldi berireminkileri ben okuycam bu aksam insallah
canim benim sagol insallah temizdir kalbim dedigin gibi ayy cok mutlu oldum sen boyle deyinceKalbi temiz, hisleri kuvvetli arkadaşım ben dün 4 adet okumuştum, baktım bana 5 adet düşmüş, dün okuyamadım o nedenle 1 tane bugüne kaldı, yoksa dün bilgi verecektim; ama yine de gecikmedim sanırım bugün saat 12 de yeni listeye geçiliyordu sanırım.
nekadar eksik var ben şuan okuyabilirim.canim benim sagol insallah temizdir kalbim dedigin gibi ayy cok mutlu oldum sen boyle deyince
Iyi yapmissin kuzum ewet gecicez yeni listeye ama betul yok berire regl olmus ebru da regli napsakki bilemedim
Betulun 4 tane var cnm berireninkileri okuycam ama aksam okuyabilirim en erkennekadar eksik var ben şuan okuyabilirim.
tamam ben 4 tane betül arkadaşımız için okuyorum ozaman, okundu yazabilirsin canım.Betulun 4 tane var cnm berireninkileri okuycam ama aksam okuyabilirim en erken
ben de iyiyimçok şükür canım iyiyim, sen nasılsın?
aynen canım iş güç bende öyle,ben de iyiyim
iş güç işte
aynı ben de 4 tane okumuştumKalbi temiz, hisleri kuvvetli arkadaşım ben dün 4 adet okumuştum, baktım bana 5 adet düşmüş, dün okuyamadım o nedenle 1 tane bugüne kaldı, yoksa dün bilgi verecektim; ama yine de gecikmedim sanırım bugün saat 12 de yeni listeye geçiliyordu sanırım.
Kizlar en son bu mesaji yazmis belki hastanede yatiyo kanamasi varsa zaten okuyamamistir iki liste gecti musait olanlarimiz okuyalim 8 yasini olmusİKİ GÜNDÜRDE KANAMAM BAŞLADI.
ÇARŞAMBA AKŞAMI KİTAPLARIMI TOPLADIM .. KALDIRAYIM DEDİM ÇANTAYI KALDIRAMADIM.. AĞRI GİRDİ BELİME VE KARNIMA HEMEN YATTIM AMA DÜN SABAHTAN BERİ KANAMAM VAR..
BİLMİYORUM BEDENEN ÇOK HASSASLAŞMIŞIM..
gittim canım kan verdim negatif çıktıaynen canım iş güç bende öyle,
sağlığımız yerinde çok şükür.
seni en son doktora gidecek diye hatırlıyorum,
herşey yolundadır inşallah.
çalışmıyormusun canımnekadar eksik var ben şuan okuyabilirim.
canım, geçmiş olsun.gittim canım kan verdim negatif çıktı
kadın doğuma muayeneye gitmem lazım gidemiyorum
daha doğrusu gitmek istemiyorum
regl olmadım bu ay sıkıntılıyım
Canim muhtemelen kist oldu git de bir an once buyumesin ordagittim canım kan verdim negatif çıktı
çalışıyorum canım; ama okuyabilirim uygunum.çalışmıyormusun canım
karından usgyle görünür değilmiCanim muhtemelen kist oldu git de bir an once buyumesin orda
ooh ne güzelçalışıyorum canım; ama okuyabilirim uygunum.
NASILSIN TATLIM GİTTİNMİ DRGunaydin kizlar.fatmacim tefriciyeyi 2222 okudum sen ne durumdasin hemen haber ver yardim edeyim
tamam ben 4 tane betül arkadaşımız için okuyorum ozaman, okundu yazabilirsin canım.
herzaman çok mutlu ol inşallah, güzel yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın.
içimden geldiği gibi ve inanarak yazdım.
gittim canım kan verdim negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?