- 30 Haziran 2013
- 21.777
- 1
- 17.699
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.341
ewetbacılar noliiiiii ıkı gundur okudum dıyen yok ha gayret bebişler listemizı bıtırelım
güneşli bir istanbuls abahından hepinize günaydınhayırlı cumalar canlar
Amin cumlemizin tatlimberree için 4 yasin okudum allah dualarını kabul etsin
Canim ben daha 500 deyim hic vakit bulamadim yarin direksiyon sinavim var bu aksam bine tamamlarim artik off vakit bulamadim bi turluGunaydin kizlar.fatmacim tefriciyeyi 2222 okudum sen ne durumdasin hemen haber ver yardim edeyim
Allah razi olsun canim insallah senin duani kabul ederGunaydin kizlar.fatmacim tefriciyeyi 2222 okudum sen ne durumdasin hemen haber ver yardim edeyim
biz de okuyalımmı? haftasonu biter inşallahCanim ben daha 500 deyim hic vakit bulamadim yarin direksiyon sinavim var bu aksam bine tamamlarim artik off vakit bulamadim bi turlu
biz de okuyalımmı? haftasonu biter inşallah
berre arkadaşımız için 5 adet yasin okudum. Allah kabul etsin.ewetbacılar noliiiiii ıkı gundur okudum dıyen yok ha gayret bebişler listemizı bıtırelım
nasılsın arkadaşım iyimisinberre arkadaşımız için 5 adet yasin okudum. Allah kabul etsin.
Hepinize hayırlı cumalar. Rabbim bu mübarek cuma gününun yüzü suyu hürmetine açılan ellerimizi boş çevirmesin. Hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin.
çok şükür canım iyiyim, sen nasılsın?nasılsın arkadaşım iyimisin
sesin soluğun çıkmıyor :)
Ewet kuzum bunu okuyoruzAllâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
Bunu okuyoruz değilmi?
abdestsiz de okunuyor sanırım
haftasonu okuyabildiğim kadar okurum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?