- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.301
Evi tokattami almistinizInsallah cnm ewet ewin satilacagina cok uzuldum aynen benim sarayim olacakti orasi ama nasip degilmis. Biraz rezidansdi kendisi cok guzeldi ama hayirlisi olsun ev alinir
Burda da merkezde guzel bi ev alayim derse 300 den basliyo ortalama olsun dersen adam ahir gibi ewe 230 dio mesela kiralar da 700 den baslioKiralik 650 satilik 200
Ewet cnm biz mutahitten cok uygun aldik 205 fiyat koydular simdi 200 e satariz o da sıkışık oldugumuz icin maalesef uyguna gidecekEvi tokattami almistiniz
50bin kalir onu bankaya koyup bekleticez tup bebegi zaten yapariz bi araba kredimiz var 920 lira baska da kendi masrafimiz iste rahat rahat yaptiririz tupu cok iyi bi hastane bulmam lazim fakulte olmasini tercih ediyorum belki 23 25 den sonrsini hastanede yatarimSatip krediyimi kapatacaksiniz elinizde ne kadar kalacak
Simdi bende bursayi dusunuyorum ama esim trabzon diyor hem annemlere yakin hastanede yatacak olursam rahatlikla yanima gelir trabzon da buyuk sehir her turlu imkan var esim en mantiklisi trabzon diyor ama ben istanbula yakin olma taraftariyim ama orda da gurbetlik cekecegiz bakalim hastane cok onemli uludag tip fakultesi nasil drlar nasil iyice bi arastirsak bakalim su ew bi satilsin da ona gore zaten heyet raporu alip saglik ozrunn tayin istiycez yazinTayin ne zaman isteyebiliyorsunuz.bursa cok guzel bir sehir buraya gelin.esin ne diyor
Okutabilecegin kimse yok mu peki cnmarkadaşlar maalesef erken hastalandım o yüzden okuyamayacağım bu hafta
yok canım ya eşim okuyacaktı oda maalesef okuyamam dediOkutabilecegin kimse yok mu peki cnm
tamam cnm sayı yıne sende dursun ben okurumyok canım ya eşim okuyacaktı oda maalesef okuyamam dedi
saol canım allah razı olsuntamam cnm sayı yıne sende dursun ben okurum
Ne demek cnm bebis gelmedi o zaman seni hamile bekliyorum insallahsaol canım allah razı olsun
belgin sen bursa'damısın.? bende bursada oturuyorumTayin ne zaman isteyebiliyorsunuz.bursa cok guzel bir sehir buraya gelin.esin ne diyor
Ben de bursaya tasinabilirim cnm merkez nilufer mi oluyorbelgin sen bursa'damısın.? bende bursada oturuyorum
Ben de bursaya tasinabilirim cnm merkez nilufer mi oluyor
Kuzuuum cok sagol insallah olur dun biraz daire fiyatlarina baktim uygun geldiler tokattan sonraayy hadi inşALLAH kuzum gezeriz ki beraber ben seni yanlız bırakmam burdabursa'nın merkezi yeri heykel kuzum..tam merkez çarşıya vs herşeye yakın
Kuzuuum cok sagol insallah olur dun biraz daire fiyatlarina baktim uygun geldiler tokattan sonra
Kuzuuum cok sagol insallah olur dun biraz daire fiyatlarina baktim uygun geldiler tokattan sonra
uygun kuzum buralarda çok aşırı değil ama yine semtine göre değişiyor..ben yıldırımda oturuyorum ama kiradayım henüz ev alacağımız zamn bakıcaz artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?