- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.001
iyiyiz canım sen nasılsınKızlar burda bana 41 yasin okumustunuz (Allah hepinizden razı olsun) dileğim henüz olmadı ama olacak inanıyorum :) .sizler Nasılsınız? Ara ara bakıyorum konunuza guzel gelişmeler var galiba :) RABBİM duyuyor hepimizin sesini, duasını :) .ALLAH hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bende iyiyim canım, birara canım çok sıkıldı ama şükür halime :).evet bende gördüm bir arkadaşınız hamileymis ALLAH hepinize nasip etsin isallah.iyiyiz canım sen nasılsın
sayfamız bugün sessiz
bir arkadaşımız hamile
Minecim soru sorma sirasi bana geldi folbiol aldim gunde kac tane iceyimbenimde gözlerim doldu ya çok şükür rabbime bugün mübrek gün zaten çok güzel geçecek çok güzel başladık
Folbiol 1 taneMinecim soru sorma sirasi bana geldi folbiol aldim gunde kac tane iceyim
Ben biliyordum ama herseyi unuttumFolbiol 1 tane
folik plus 3 tane diye biliyorum ben
asmunikal arkadaşımız için 4 adet yasin okudum. Rabbim kabul etsin. Amin.asmu.......4 kitapseverim için
asmu.......4 kendisi için okuyacak
Rabbim, hayırlısıyla evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kizlar dua edin bana ne olursunuz.endiseliyim biraz.insallah normal bir gebeliktir.insallah bir sorun cikmaz
allaha emanet canım, o endişe doğurup kucağına alana kadar devam ederKizlar dua edin bana ne olursunuz.endiseliyim biraz.insallah normal bir gebeliktir.insallah bir sorun cikmaz
Amin arkadasim.Rabbim sanada nasip etsin insallahRabbim, hayırlısıyla evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Amin arkadasim.Rabbim sanada nasip etsin insallahRabbim, hayırlısıyla evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
ne zaman kan vereceksin?Haklisin arkadasim bi keseyi kalp atislarini gorsem en azindan hamileyim diyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?