- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Insallah bitanem, dünden beri güzel seyler hissediyorum icim kipir kipir. Rabbim hayirli haberler versinEbrum insallah dogrudur hissin guzel bi habere ihtiyacim var
Cok guzel seyler yasamissin arkadasim hamile kalman mucize olmus arkasindan mucizelerin gelmis.Yüce Rabbim bizede mucizelerimizi gonder
Amin cnm benimInsallah bitanem, dünden beri güzel seyler hissediyorum icim kipir kipir. Rabbim hayirli haberler versin
Canimcim senin icin bir yasin okudum.insallah yumurtan buyumustur.YÜCE RABBİM yuzunu guldursun arkadasim.Ewet cnm cikamadik okula geri donduk
Yok canim benim sende varmiBelgin ablacim sende gelen giden varmi?
Olmadim lekem falan yok simdilik insallahta hamileyimdir gelmezBelginn adet olmadin dimi guzeller guzelim
Kac gun gectigini merak ediyormusunOlmadim lekem falan yok simdilik insallahta hamileyimdir gelmez
Merak ediyorum ama ogrenmek istemiyorum.bur keresinde 5 gun gecmisti adet olmustum.artik gebelik testi yapip yikilmak istemiyorum.gozunu sevdigim bir on gun gecmeden haber verme.Kac gun gectigini merak ediyormusun
Yok canim benim sende varmi
Ama fatmacim hamile olsaydim bir belirti olmazmiydi.ne bileyim belirti olmayinca umudum kalmiyor
6. Gun soylerim o zaman sana sen merak etme o zaman daha var adetineMerak ediyorum ama ogrenmek istemiyorum.bur keresinde 5 gun gecmisti adet olmustum.artik gebelik testi yapip yikilmak istemiyorum.gozunu sevdigim bir on gun gecmeden haber verme.
Belirti olmasina gerek yok canim bazilari gobegi cikinca anliyo gebe oldgunuAma fatmacim hamile olsaydim bir belirti olmazmiydi.ne bileyim belirti olmayinca umudum kalmiyor
Allah razi olsun cnm benim insallah buyumustur kapida bekliyorum bakalim ne olacakCanimcim senin icin bir yasin okudum.insallah yumurtan buyumustur.YÜCE RABBİM yuzunu guldursun arkadasim.
Tmm canim6. Gun soylerim o zaman sana sen merak etme o zaman daha var adetine
Tmm canimBende de birsey yok abla, dün dayanamadim baktim adetime daha 4 gün var. Bakalim hayirlisi
Abla illa belirti olacak diye bir kaide yok, cogu kadin zaten adeti geciktiginde hamile oldugunu anliyormus.
Canim benim bugun ben butun okumalari bitirmis bulunmaktayim.herkesin yasinlerini okudum.Yüce Rabbim herkesin ne duasi varsa kabul etsin yaninda benim dualarimida kabul etsin insallahkızlar akşam yenı lısteyı yapacagım katre gulucuk gelmedı gulucuk tatıl oldu sanırım okumustur o katre de okumustur ama yıne de sayılarını ayrı bır alıntı yapacagım akşam 7 de yenı lıste hazır olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?