- 30 Haziran 2013
- 21.737
- 1
- 17.644
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
O zaman oyle olacak canim cunku adet belirtilerinin aynilari geliyo zaten sende adet belirtisi de olmadigina hgore insallah cnm ya cok kisa zamanda gelsin bebislerimizSADECE NE HİSSEDİYORUM BİLİYORMUSUN HİÇBİR BELİRTİ YASAMADAN HAMİLE KALACAGIMI NEDEN BÖYLE HİSSEDİYORUM CÜNKÜ ADET BELİRTİLERİDE YASAYAN BİRİ DEGİLİM
Saymadin ama kac gun kaldi adetine bana soyle sen yine sayma ben sayicamHADİ YA.BENİM RÜYALARIM GENELLİKLE CIKAR.BU RÜYAMDA CIKAR İNSALLAH.AYLARDIR GEBELİK TESTİ ALMIYORUM.
Cekiyordur cnm benim bu gece uyurken cok guzel ruyalar gorecegim diye dusunerek uyu sabahina anlatirsinn gorursen ben de gorursem bende anlatayim bu aralar pek gormuyom bebekler gorelim ciksinlarCANIM BENİM BENDE SENİ SEVİYORUM NE BİLEYİM KAN CEKİYOR GALİBA
İNSALLAH CANIM.ÜÇÜNÇÜ KURAYI CEKMİŞTİNYA İLK SIRALARDA CIKACAGIMI HİSSETMİŞTİM VE İKİNCİ CIKTIM.HİSLERİMDE COK YANILMIYORUM.TABİ RABBİMİN İZNİYLE OLUYOR HERSEY RABBİM HİSSETTİRDİĞİ İÇİN HİSSEDİYORSUN.O zaman oyle olacak canim cunku adet belirtilerinin aynilari geliyo zaten sende adet belirtisi de olmadigina hgore insallah cnm ya cok kisa zamanda gelsin bebislerimiz
TMM HESAPLA AMA BANA SÖYLEME LÜTFEN BİLMEDEN YASAMAK İSTİYORUMSaymadin ama kac gun kaldi adetine bana soyle sen yine sayma ben sayicam
Dikkat et 2. De sonda olanlar 3. De en basta ciktiİNSALLAH CANIM.ÜÇÜNÇÜ KURAYI CEKMİŞTİNYA İLK SIRALARDA CIKACAGIMI HİSSETMİŞTİM VE İKİNCİ CIKTIM.HİSLERİMDE COK YANILMIYORUM.TABİ RABBİMİN İZNİYLE OLUYOR HERSEY RABBİM HİSSETTİRDİĞİ İÇİN HİSSEDİYORSUN.
TMM CANIM TATLI RÜYALARBenim koca cagiriyo cnm coook optum seni iyi geceler tatli ruyalar cnm
AYNENDikkat et 2. De sonda olanlar 3. De en basta cikti
Satini soyle birde kac gunde bir oldugunu ben takip edicem sana soylemiycemTMM HESAPLA AMA BANA SÖYLEME LÜTFEN BİLMEDEN YASAMAK İSTİYORUM
Ben zaten tesadufe inanmam kesinlikle resaduf degil tam yumurtam gelismeye baslarken bana okunmasi tesaduf olamaz zaten Allah oyle istedi
Tamam cnm sen hic dusinme daha ne zaman olacam diyeGECEN AY 23 DE OLDUM 25.Cİ GUN ADET OLUYOM
BENDE SENİN İÇİNDE KENDİM İÇİNDE AYNI SEYİ DÜŞÜNDÜMBen zaten tesadufe inanmam kesinlikle resaduf degil tam yumurtam gelismeye baslarken bana okunmasi tesaduf olamaz zaten Allah oyle istedi
Yumirta catlamistir belki lazim olir adamTMM CANIM HAYDİ YATAGA DAHA BEBİŞ YAPACAN
RABBİM SEN DENK GETİRYumirta catlamistir belki lazim olir adam
Hadi hayirlisi bu aydan umitli olalim ilactan vazgeceriz duadan gecmeyizBENDE SENİN İÇİNDE KENDİM İÇİNDE AYNI SEYİ DÜŞÜNDÜM
Amin balim cumlemiz insAllahAllah razi olsun kuzummm bebegine hayirlisiyla kavusursun insallah
TMM CANIMHadi hayirlisi bu aydan umitli olalim ilactan vazgeceriz duadan gecmeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?