- 30 Haziran 2013
- 21.671
- 1
- 17.542
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #2.181
Opucuklerrrr sanaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Opucuklerrrr sanaaa
var daha yaa 22 canımBEBİŞ BÜYÜMÜŞ İNŞALLAH SAGLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAGIMIZA ALIRIZ.SENİN COĞU GİTTİ AZI KALDI CANIM.KAÇ HAFTALIKSIN ŞİMDİ
arkadaşların atanması için 4 yasin okudum. Rabbim kabul etsin.Opucuklerrrr sanaaa
Canim kardesler icin okudun muyeni başlığımız hayırlı olsun :) hayırlı cumalar
kuzum okudum ben...2 tane okumjstum annem rahatsizlandi onunla kosturdum simdi 2 tanede okudum bitti geciktim k.bakmayin öpüyorum. ..yarin katre icin okuyacagim insAllah haber veirrimberree . Cnm hadi sen de oku bi sen kaldin
YARISINI GECMEYE BASLADINvar daha yaa 22 canım
GALİBA KIZ COĞU KİŞİ KIZ HİSSEDİYOR EŞİM DAHİLKiz hissettim ben de canim ama hayirlisi olsun nasibin neyse o olsun insallah hayirli evlat olsun kuzucuk ama tutup bu da cikarsa ben de sasiricam kendime
BENDE Bİ EVE BEGENDİM TELDE EV SAHİBİYLE ANLAŞTIK BUGUN YÜZYÜZE GÖRÜŞECEGİZTuttugum evi sevdim bi tasinalim evin fotolarini koyarim resimden de olsa misafir ederim sizi
Siz satin mi aliyorsunuzBENDE Bİ EVE BEGENDİM TELDE EV SAHİBİYLE ANLAŞTIK BUGUN YÜZYÜZE GÖRÜŞECEGİZ
Hayirlisi neyse o olsun canimGALİBA KIZ COĞU KİŞİ KIZ HİSSEDİYOR EŞİM DAHİL
katre arkadaşımız için 4 yasin okudum. Rabbim kabul eder inşallah...Hayirlisi neyse o olsun canim
Yok canim bizim ev almamiz cok zor daha borcumuz cokSiz satin mi aliyorsunuz
Amin canimHayirlisi neyse o olsun canim
Insallah bebek bereketiyle gelir canimYok canim bizim ev almamiz cok zor daha borcumuz cok
Bende kara kara dusunuyom nasil tasinacam diye.erkekler cok yardimci olmuyorlar artik yaptiracam ne yapayim agir kaldirmak istemiyorum.BİZDE EV BAKIYORZ ALABİLİRSEK ALACAĞIZ ALAMAZSAK KİRAYA ÇIKACAĞIZ BEBİŞ DOĞMADAN NASIL TOPLARIM EVİ BİLMİYOM OKADAR ÇOK EŞYA VAR Kİ.
Insallah canim kiz olursa kizlar cok bereketli oluyorlarInsallah bebek bereketiyle gelir canim