- 21 Kasım 2013
- 1.165
- 749
- 178
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #2.141
canım günaydın. ben 8 adet yasin okucam. katre için 4 , atanması için arkadaşlarınıza, kardeşlerinize 4, ilgilenmediğimi düşünme. 8 okuyacak yaz istersen karşıma. uygun olunca hemen okurum nasipse.Gunaydin kuzular iyiyom ben minecim sen nasilsin
İYİ SAYILIRIM CANIM.BACAĞIM VE BELİM ÇOK AĞRIYO KRAMP GİRİYOR MAĞNEZYUM EKSİKLİĞİNDEN DEDİLER DR GİDİNCE İLAÇ İSTEYECEĞİM.ONUN DIŞINDA HERŞEY YOLUNDA ŞÜKÜR YERİME ELEMAN ALDILAR EĞİTİM VERİYORUM BİRAZ ZOR OLUYOR BİZİM SİSTEMDE KARIŞIK BENDE ATARLI OLDUMGunaydin kuzular iyiyom ben minecim sen nasilsin
Tamam aklinda olsun yazarim bencanım günaydın. ben 8 adet yasin okucam. katre için 4 , atanması için arkadaşlarınıza, kardeşlerinize 4, ilgilenmediğimi düşünme. 8 okuyacak yaz istersen karşıma. uygun olunca hemen okurum nasipse.
COCUKKEN BELLİYMİŞ UZAYLI OLMANkız bu benım lakabımdır bılıyon mu annem kucukken bana uzaylı zekıye derdı hala da der :)
BENDE İYİYİM CANIM SEN NASILSINgünaydın kızlar nasılsınız.
ALLAH İYLİK VERSİN TATLIM BENDE İYİYİMBENDE İYİYİM CANIM SEN NASILSIN
Cocuk hareketlerini hissettinmi hicALLAH İYLİK VERSİN TATLIM BENDE İYİYİM
OO MAŞALLAH BEN OĞLUŞ YARAMAZ TEYZESİ 17.HAFTA HİSSETTİM BEN.İLK VE KİLOLULAR GEÇ HİSSEDER DEDİLER 17.HAFTA BİR KEZ HİSSETTİM 18.HAFTA AZAR AZARŞİMDİ MAŞALLAH HERGÜN :)Cocuk hareketlerini hissettinmi hic
Hadi ya maşallah nasil bir duyguOO MAŞALLAH BEN OĞLUŞ YARAMAZ TEYZESİ 17.HAFTA HİSSETTİM BEN.İLK VE KİLOLULAR GEÇ HİSSEDER DEDİLER 17.HAFTA BİR KEZ HİSSETTİM 18.HAFTA AZAR AZARŞİMDİ MAŞALLAH HERGÜN :)
Tahminimce anlatilmaz yasanir :)Hadi ya maşallah nasil bir duygu
Rabbim tum isteyenlere yasatsin canimTahminimce anlatilmaz yasanir :)
Amin insallah ablamRabbim tum isteyenlere yasatsin canim
Dun sana benzeyen bir kiz gordum otobuste ebru diyecektim baktim kiz bana bakmiyor dedim benzettim galibaAmin insallah ablam
Orda olsam da görüsebilsek keske ablacimDun sana benzeyen bir kiz gordum otobuste ebru diyecektim baktim kiz bana bakmiyor dedim benzettim galiba
Tahminimce anlatilmaz yasanir :)
KIZLAR ALLAH HERKESE NASİP ETSİN ÇOK GÜZEL BİR DUYGU ÇOK HEYCANLANIYORUM HEP ŞÜKREDİYORUM BEN BURDAYIM DİYOR YAVRUM BENİM GÖZLERİM DOLUYOR HİSSETİKÇEHadi ya maşallah nasil bir duygu
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ablacım :-*KIZLAR ALLAH HERKESE NASİP ETSİN ÇOK GÜZEL BİR DUYGU ÇOK HEYCANLANIYORUM HEP ŞÜKREDİYORUM BEN BURDAYIM DİYOR YAVRUM BENİM GÖZLERİM DOLUYOR HİSSETİKÇE
amin canım rabbim sanada versin inşRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ablacım :-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?