Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Makyaj Ürünleri3. Temaya Uygun Göz Makyajı Yarışması (Vamp)
sevgili yarışma birinci arkdaşımı en içten dileklerimle kutluyorum hak eden kazandı diyorum
sewengirl arkadaşım tebrikleeeeerrra.s.:teytey::dance::hooray::enbuyukkk::içelim:Şenizhihoyyyt
ne yarışmaydı beeeee. kıran kırana dedikleri bu olsa gerek. hepinizi tebrik ediyorum önemli olna yarışmaktı. bizlere görsel şölen sunduğunuz için mersi boku.alkisalkisalkis
sewengirl kıss tatilde falanmısın sen yawwwww senide tebrik ederim canım kolay değil arzuyu geçipte 1. olmakvereliniortak:lepi:
ayyyy kızlar birinci olmuşum sırnaşık şey zemuszemus yupppiiii oleyyy :teytey: hihoyyyt ayyy çok sevindim kızlar kusura bakmayın yeni girebildim ve geç oldu ama ancak :kedi:
arzuya demiştim ancak balayından sonra öğrenirim sonucu diye ben buarada bi evlenip geldim :kedi: delikafadulden
çok mutlu oldum ya ben oy bile kullanamadım
oy veren herkese ççoooook teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız içinde ben şu sayfaları bir okuyayım çokda olmuş yaw herkese tek tek yazamadım kusura bakmayın
kızlar ayrıca makyajlarınızda süper
arzum kız seni ramak kala geçmişim :jeyyar: