• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 tane olgun yumurtam olmuş

gfgfgf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
186
3
96
İstanbul
arkadaslar klomen kullandım bu ay adetimin 10. gününde 10 mm di yumurta ve bugün tekrar gittim 14. günümde 1 tane yumurta sanıyordum ama sağda 2 tane 19 mm yaklaşmış sol taraftada 1 tane 18 mm civarı dedi doktorum günasırı ilşiki dedi aslında catrlatma iğnesi istedim ama gerek yok kendiliğinden catlar dedi 21. günümde progesteron tahlili istedi inşallah bu ay tutar kızlar

inşallah...iyi haberlerini alırız...birinden biri çatlar en azından...moralini yüksek tut...

73 kişi bakmış kimse yorum yapmıyor ama ben yinede sormak istedim klomenle hamile kalanlar yumrtanız kaç mm iken hamile kaldınız benim 3 yumurtam var 3 gün önce 19 mm di dünde yumurtlama akıntısı geldi benden tabi hepsi çatladımı bilmiyorum inşallah tutar dua edin bana lütfennnn

ben daha çok başlardayım canım yardımcı olabilsem keşke inşlh kalırsın bu ay hamile ve bende :)

ya arkadaşlar ben birşey soracağım bu klomen kullananlar düzenli adet görüyormusunuz?
mesela konu sahibi adetlerin düzenlimi yoksa pcos sorununmu var.
benim adetlerim düzenli adetimin 21.günü pgn testi yaptırdım sonuç 21.66 ama dr bana klomen verdi ve adetinin 9.günü gel dedi.
ne kadar işe yarayacak anlamadım ben zaten yumurtluyorum ama yoksa çatlamıyormu peki çatlamasa adet olabilirmiyimki?

valla canım benim adetlerimde sadece 1 2 gün bilemedin 4 gün gec geliyor hormonlarım iyi çıktı ama bende bu ayın 12 sinde pregesteron testi yaptırcam bildiğim kadarıyle 10 nun üsütünde olunca iyi yumurtluyorsun sana doktorun ne dedi bu konuda yumurta takibi yaptırdınmı sen

işte benimde öyle en fazla 1 2 gün gecikme yaşıyorum adetlerim düzenli hormonlarımda bi problem yok erkeklik hormonlarım biraz yüksek ama yumurtlamamı engelmiyor çünkü adetlerim düzenli.
2 yıl önce başka dra gitmiştim o yumurtlama takibi yapmıştı gayet güzel demişti zaten yumurtladığım şurdan belli progesteron 21.66.
doktoruma söyledim ben yumurtluyorum bunu kullanmama gerek varmıki dedim yumurtluyorsun döllenmiyor bu ilaç ona yardımcı olcak dedi ya iyide bu yumurtlama ilacı dölleme ilacı değilki.:44:
peki sen yumurtlama takibi yaptırdınmı?
adetlerin ve hormonların düzenli olmasına rağmen yumurtlayamıyormusun?
bunu çok merak ediyorum her adet gören kadının yumurtası mükemmel demekmi yoksa çatlamadanda adet olunuyormu?

Merhaba canım,
Geçen ay ben de ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.3 yumurtam oluştu ,doktor çok güzel yumurtaların dedi. Fakat o ay hamile kalamadım.2. ayımda ise 2 olgun yumurtam oluştu. Ben test yapmadım ,inşallah bu ay ikimizde hamile kalırız.
Geçen ay çatlatma iğnesinden sonra 17. gün adet olmuştum. Bugün ise iğne sonrası 11. günüm. Gün saymak zor valla :)

canım bende yumurtluyordum ama bebiş olmuyordu sonra dr gitim yumurtlama takibi yaptırdı klomen verdi 2 ay günde 2 kere içtim yumurtam oldu ama erken çatladı yani gelişmeden çatladı 13 mm de falan normalde 18 23 arası iyi diyorlar oyüzden bu ay da klomeni 3 e çıkardık şimdi yumurtam büyüdü işte yumurtan çatlamzsa kist olur ve adet olmazsın eğer kistin büyükse ama küçük ise adetle birlikte atıyorsun inşallah hamile kalırız bu ay beklemek gercekten sıkıntı yapıyor bende ilk defa pregesteron testi yaptırcam ayın 12 .sinde bakalım ne olcak

73 kişi bakmış kimse yorum yapmıyor ama ben yinede sormak istedim klomenle hamile kalanlar yumrtanız kaç mm iken hamile kaldınız benim 3 yumurtam var 3 gün önce 19 mm di dünde yumurtlama akıntısı geldi benden tabi hepsi çatladımı bilmiyorum inşallah tutar dua edin bana lütfennnn

merhaba bende ılac kullandım ama dr gıtmedım dun cok agrım oldu sol tarafımda bırde bu yumutlama akıntısı nedır bendede geldı bırkac gun acaba usuttummu dedım

merhaba bende ılac kullandım ama dr gıtmedım dun cok agrım oldu sol tarafımda bırde bu yumutlama akıntısı nedır bendede geldı bırkac gun acaba usuttummu dedım

canım yumurtlamış olabilirsin fakat ilaçla yumurtlama olduğu zaman doktor kontrolü şart çünkü fazla büyürse kist yapabilir ayrıca doktor gün verir ona göre şansınız artar.

arkadaslar klomen kullandım bu ay adetimin 10. gününde 10 mm di yumurta ve bugün tekrar gittim 14. günümde 1 tane yumurta sanıyordum ama sağda 2 tane 19 mm yaklaşmış sol taraftada 1 tane 18 mm civarı dedi doktorum günasırı ilşiki dedi aslında catrlatma iğnesi istedim ama gerek yok kendiliğinden catlar dedi 21. günümde progesteron tahlili istedi inşallah bu ay tutar kızlar

selam canım.tahlil yaptırdınmı sonucunu yazmamışsın merak ettim bende aynı senin gibiyim ilk defa klomen kullandım 3 tane yumurtam oldu benimde en büyüğü 19 cm di iğneye gerek duymadı doktorda daha bekleme aşamasındayım. sen naptın ne zman beta hcg baktırdın????

canım ben persembe günü pregesteron tahlili yaptırcam bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için senden doktorun istemedimi tahlil regl günüm benim ayın 21 nde seninki nezamn burdan paylaşırız ne olursa artık bekliycez

canım ben persembe günü pregesteron tahlili yaptırcam bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için senden doktorun istemedimi tahlil regl günüm benim ayın 21 nde seninki nezamn burdan paylaşırız ne olursa artık bekliycez

bana hiç bişi demedi doktor iğnede vurmadı. kanamanı bekliyelim kanama olursa ara beni dedi gecikirsede gel test yaparız dedi. testten kastı gebnelik testidir heralde adet gecikincemi progesteron bakıolar.
ben 23 martta adet oldum bugün 19. gün. adet döngüm işte 29-30-32 değişio yani ayın 20 sinde ve sonrasında olmam lazım tabi işn. olmayız :D

anladım canım bu test yumurtlama olmuşmu olmamışmı onun için yapılıyor adetin 21. günü yapılır bende eğer bu ayda olmazsa rahim flmi çektircem sen cektirdinmi

anladım canım bu test yumurtlama olmuşmu olmamışmı onun için yapılıyor adetin 21. günü yapılır bende eğer bu ayda olmazsa rahim flmi çektircem sen cektirdinmi

aaa ben baktırayım ozaman doğumevinde çalışıyorum nimeterinden yararlanayım. tam olarak testin adı ne çatlamışmı onumu anlıyoruz bunun sonucunda yumurtalarımız zaten var 3 er tane .
çektirmedimde çektirmek istiyrm çünkü bidahaki ay benim kistimin içini iğeyle boşaltcak doktor onuda çeksinler tam olsun baya masraflı sanırım oda bilmiyrm bakalım

yarın 21. günüm yaptırayım bari beta da baktırsammı dieşeytan dürtüo ama daha erkendir sanırım. sen baktırdınmı progesteron bu ay ??

Back