Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş. canım hayırlısıyla müjdeli haberlerini alırız bu ay seninde. benimde doktor en son baktıgında 19 mm di yumurtalardan biri ama iğne vurmadı bana inş. çatlama gününü kaçırmamışımdır böylede iş biraz şansa kalıo iğne vurması iyi olmuş senin için. şimdi 12-14 gün sonra sonucu alırsın
arkadaslar klomen kullandım bu ay adetimin 10. gününde 10 mm di yumurta ve bugün tekrar gittim 14. günümde 1 tane yumurta sanıyordum ama sağda 2 tane 19 mm yaklaşmış sol taraftada 1 tane 18 mm civarı dedi doktorum günasırı ilşiki dedi aslında catrlatma iğnesi istedim ama gerek yok kendiliğinden catlar dedi 21. günümde progesteron tahlili istedi inşallah bu ay tutar kızlar
meraba ben sonucunuzu merak ediyorum cevablarsanız sevinirimşansı arttırdık ama inş sonucu hayırlı olur.
ben tedavilerle gebe kalamadım kendiliğinden oldu ve şuan 1 yaşında oğlum varmeraba ben sonucunuzu merak ediyorum cevablarsanız sevinirim
cevabın icin teşekkür ederim oglunu allah sana bagaşlasın tedavi bende de sonuc vermedi bende pes ettim artık cok teşekkür ederimben tedavilerle gebe kalamadım kendiliğinden oldu ve şuan 1 yaşında oğlum var
allah razı olsun dilerim en kısa zamanda allah sana da hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder ben tam 5.5 yıl sonra gebe kaldım.cevabın icin teşekkür ederim oglunu allah sana bagaşlasın tedavi bende de sonuc vermedi bende pes ettim artık cok teşekkür ederim
cok teşekkür ederim inşallah allah herkese nasip eder .. oqlunu öp benim icinallah razı olsun dilerim en kısa zamanda allah sana da hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder ben tam 5.5 yıl sonra gebe kaldım.
Merhaba dört yumurtaniz olduğunda dr iliski onerdi mi? Benim dr riskli gebelik olur bu ay korunun dedi de. Sasirdim ne yapacagimi. Korunasim yok hepsi tutmaz heralde diye düşünüyorum çünkü hic gebe kalamadim. Hepsi de döllemez bence4 tane yumurtam var solda 18,5 ve 20 mm solda 22mm ve 24 mm![]()
O ay aşılama oldum ne yazık ki tek bir gebelik bile oluşmadı. Tedaviyi bırakmadım her ay 4 5 yumurtam oldu yine olmadı. Artık en son sanırım 6 7 mi yumurtam vardı Eylül' de tekrar aşılama oldum 3üz tuttu sonra ikiz devam etti. Daha sonra birisinde bebek oluştu diğerinde plesenta oluşumuyla kaldı 12 haftalık hamileyim korunma dene şansını tam 11 ay en az 4 yumurtam olduğu halde korunmadık hamile de kalamadım. Benim bir oğlum var biz ikinci için uğraşıyorduk. Geçen yıl Kasım ayında doğal yolla oluşan ikizlerimi kaybettikten sonra hamileliği hızlandıralım dedik hiçbir sorun yoktu olmadıMerhaba dört yumurtaniz olduğunda dr iliski onerdi mi? Benim dr riskli gebelik olur bu ay korunun dedi de. Sasirdim ne yapacagimi. Korunasim yok hepsi tutmaz heralde diye düşünüyorum çünkü hic gebe kalamadim. Hepsi de döllemez bence
Merhaba yumurtanın bu kadar nasıl gelişti hangi ilaç kullandınız cevap verdiğiniz için teşekkür ederim4 tane yumurtam var solda 18,5 ve 20 mm solda 22mm ve 24 mm![]()
Ben fostimon kullandım. Aslında gonal f de kullandım fakat tek yumurta geliştirdi bende. Fostimon yumurtalıklarımı iyi bir şekilde uyardı.Merhaba yumurtanın bu kadar nasıl gelişti hangi ilaç kullandınız cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim benim doktor famera ile klomen verdi ama sonunda hep kist oldu başka bir şeyde demedi bunu doktoruma önercem çok teşekkür ederim cevap için Allah sağ salim bebeklerimizi kucağa almayı nasip etsinBen fostimon kullandım. Aslında gonal f de kullandım fakat tek yumurta geliştirdi bende. Fostimon yumurtalıklarımı iyi bir şekilde uyardı.
Canım ben de klomen kullandım kist oluştu hep. Fostimonla 3üzlerime hamile kaldım sonra ikiz devam etti şimdi tek bebeğe hamileyim. Rabbim isteyen çabalayan herkese nasip etsin. Doktorlar hemen iğneye başlamak istemiyor git gel git gel sanki zevk alıyorlar tam 11 ay tedavi gördüm dile kolay hiç ara vermeden.Çok teşekkür ederim benim doktor famera ile klomen verdi ama sonunda hep kist oldu başka bir şeyde demedi bunu doktoruma önercem çok teşekkür ederim cevap için Allah sağ salim bebeklerimizi kucağa almayı nasip etsin
Allah'ım sağ salim kucağına gelsin (amin ) dikkat et kendine . Benim doktor beni sinir etti bir ay sonra tam bir sene olcak uğraşıyoruz klomen kullandım o hep kist yaptı sonra famera ile yumurtam gelişti artı iğne hep kist oluştu dedim başka ilaç yok mu hep aynı tarz ilaçlar mı denicez dedim evet dedi ve bana aşılama gecicez dedi benim bir tane kızım varCanım ben de klomen kullandım kist oluştu hep. Fostimonla 3üzlerime hamile kaldım sonra ikiz devam etti şimdi tek bebeğe hamileyim. Rabbim isteyen çabalayan herkese nasip etsin. Doktorlar hemen iğneye başlamak istemiyor git gel git gel sanki zevk alıyorlar tam 11 ay tedavi gördüm dile kolay hiç ara vermeden.