• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 tane olgun yumurtam olmuş

Allah'ım sağ salim kucağına gelsin (amin ) dikkat et kendine . Benim doktor beni sinir etti bir ay sonra tam bir sene olcak uğraşıyoruz klomen kullandım o hep kist yaptı sonra famera ile yumurtam gelişti artı iğne hep kist oluştu dedim başka ilaç yok mu hep aynı tarz ilaçlar mı denicez dedim evet dedi ve bana aşılama gecicez dedi benim bir tane kızım var
ellerinden öper şimdi kardeş istiyorum kızıma herşeyin hayırlısı yha Allah'ım ne zaman uygun gördü ozaman verir bize çabalamak pes etmemek düşer elimizden geleni yapacağız🙏🏼
Sen de benim gibi çabalayıp durmuşsun seni çok iyi anlıyorum iğne markasını değiştirmek inanki işe yarıyor bir de çatlatma iğnesini. Benim de bir oğlum var. Hamile kalmamda sorun yoktu. Geçen yıl doğal yolla oluşan ikizlerimi kaybedince hamileliği hızlandırmak istedik eşimle. Tedavilere başladık aşılama oldum negatif sonuçlandı. Biz hamileliği hızlandırmaya çalışırken yumurtalıklarımın dengesi kaydı ve iğneye ilaca bir süre sonra direnç göstermeye başladı eminim o markaya senin de öyle oldu. 3 doktor değiştirdim. En son aşılama yapalım dedi gittiğim doktor öyle tuttu. Allah evlatlarımıza uzun ömürler versin. Sabırlı ol biraz daha.

Back