Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yarın yaptırcam bende sende yaptıreınca sonucu paylaşırsan sevinirim inşallah bu ikimizde hamile kalırız bu ay :))))))))
inş canım ya yok ben yarın sedece yumurtlama testine baktırcam bence erken ya 10 gün önceden cıkan birileri varmı acaba hayırlısı olsun ikimiz içinde ben 2 senelik evliyim 1 sene önce sadece kimyasal gebeliğim oldu hiç korunmadık canım 3 aydırda klomen kullanıyorum
canım ilk ayımda 1 yumurta oldu çatladı tutmadı 2. ayımdada erken çatlama oldu 13 mm de catladı ama bu ay cok güzel gelişti bence sende 2 3 ay klomen kullan canım senin şimdi kaç yumurtan var kaç mm birde klomeni ben 2 ay sabah akşam kullandım ama bu ay günde 3 kere aldım sen nasıl kullandın ayrıca sende hiç belirti falan varmı şuanda
canım ben ilk defa yaptırcam pregeteron testini sen daha önce yaptırdınmı bu arda dediğin gibi bendede var sıcak basıyor sonra üşüyorum ve ağzım hiöç boş durmuyor :) yumurtaların güzelmiş ama ben pişmanım çatlatma iğnesini keşke avurduysaydım sansa bırakmasaydık ama dr söyledim gerek yok dedi ama kist olmasından korkuyorum akıntım geldi fakat 3 tane yumurta çatladımı tabi bilemem
slm kızlar bugün adetimin 9.günü kontrole gittim sol overde 15 mm sağ overde 8 ve 10 mm 3 tane yumurtam oluşmuş soldaki çok iyi dedi 20 mm olduğunda çatlatcaz aşılamamı istersin yoksa gün verip denemekmi dedi bende bi deneyim dedim.
şimdi 2 gün arayla hep gidicem çatlatma için illa iğne istermi bilmiyorum ama çatlatcaz dediğine göre iğne vercek herhalde.
hıımm yani bendede olsa ozamn bellli olurdu değilmi çünkü muayaneye gidiyorum 3 aydır sabah ac karnına yaptırcam canım ya aslında biraz önce konuştum labaratuuar merkeziyle gebelik varsa cıkarmı diye 10 gün var dedim oda varsa çıkar istersen bakarız dedi ama bilemiyorum ya kararsız kaldım sen baktırcanmı canım nerde doğumevindesin sen
bizede iğneye gerek duymadı doktor en son 19 mm olmuştu en büyük yumurtam ama sanki iğneyle daha çok şans olur gibi gelio.bekleyip görücez bakalım. senin hikayen nasıl ???
iğne derse dr onuda denicem ben 4.5 yıldır ilk defa tedavi görüyorum şimdiye kadar gittiğim tüm doktorlar bana vakit kaybettirdi.
evliliğimin ilk 2 yılı biz zaten düşünmedik korunmuyorduk fakat gebe kalmak içinde bi uğraşım olmadı.
2 yıl dolduktan sonra bi doktora görüneyim dedim herşey normaldi bazı hormonlarımın dışında yani tüylenmem yoğundu zaten ve o hormonlarım ergenlik çağımdan beri hep yüksekti doktorlar sadece onlara yoğunlaştı aslında yoğunlaşmaları güzeldi fakat sonu gelmeyen bi test sürecine girdim toplam 8 ay devamlı test yaptırdım.gittim gittim geldim sabır dedim istedikleri testleri hep yaptırdım.sonra araya ssk nın kapanması girince 1 sene bekledim ben eşimden ssklıyım o yüzden bekledim.
işte 2 3 ay önce bagkurlu oldu artık ben hemen soluğu bambaşka bi hastanede aklımın ucuna dahi gelmeyecek haseki devlet hastanesinde aldım ayaklarım kalbim beynim nedense oraya götürdü beni tüm testleri yaptırdım ve doktor hemen klomen 50 mg la başlayalım dedi o kadar şaşırdımki kendi kendime içimden yok ya benim bunu kullanmam lazım en az 1 sene gidip geldikten sonra ilaç vermesi lazımdı dedim o kadar bozmuşlar psikolojimi.
benim adetlerim düzenli nadir 1 2 gün gecikme yaşarım tüplerim açık yumurtlama oluyor ben ilaçsız 6 tane yumurtam olduğunu dahi gördüm.
eşimde herhangi bi sorun yok sadece tüylenmeme sebep olan hormonlarımda yükseklik var kısırlık sebebi olabilir elbette ama bu sefer yeni doktorum bunun üzerinde durmadı vakit kaybetmeye gerek yok hemen başlayalım dedi.
inş hemen bu ay tutar ama şunu düşünüyorum hep benim zaten yumurtam oluyor çatlıyor bu ilacın bana ne yararı olcakki.