- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
Kız zeytin nerdesin ya görüşemedik bugünBelli olmaz cınııımmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız zeytin nerdesin ya görüşemedik bugünBelli olmaz cınııımmmmm
Beni beklemiyor musun canım aşk olsun
Seni bir aydır bekliyorum ama gelmiyorsun kiBeni beklemiyor musun canım aşk olsun![]()
Seni bir aydır bekliyorum ama gelmiyorsun ki![]()
![]()
Ben mi gelmiyorm bacım listeye girmeden mezun olacam niye almıyosnz beni
kuzum dersim var 2 de evde oluyorum cuma 2buçuk ta yazarım en son olur mu![]()
![]()
Tmm bu hafta alıcam ama sabah bildir kilonu 12 ye kadar![]()
Bende geleyim masaj yaparuk kese ataruk biraz da göbek atarukbir hamam yapmam lazım heryerim ağrıyor
Uff bir sıcak su bide masaj kemiklerim sızladı resmen
Tamam ama sabah tartılıyorsun demi aç karnınakuzum dersim var 2 de evde oluyorum cuma 2buçuk ta yazarım en son olur mu
Ayy valla hamam aşerdim resmenBende geleyim masaj yaparuk kese ataruk biraz da göbek ataruk![]()
Sabah 5de uyanıyorum kız başka ilçede okulum yolum çok uzun o saatte tartılsam eksi falan çıkmaz:))) ama öğlene kadar yemem bişey yani ikindiye demek istedimTamam ama sabah tartılıyorsun demi aç karnına
Seni dinledim bcm sadece 1 lahmacun 3 kaşık çorba salata yedimEllerine sağlık ama sana yok çorba içersen yarım içmezsen 1lahmacun ye içine bas yeşilliği doyurucu olur diğerlerinin tadına bile bakma aman haaa
pretty_rose bitti mi cnm izin döndünmü
Önce bi 65 olayım ben55 yap yani ben çok memnun değilim boy olmadığından üst bacaklar kalın
Ben 55 istiyorum kıyafetli tok da çıksam 58den üstünü görmek istemiyorum
Eniişte küveti doldursun bi de elektrikli yaktınız mı ohhh zabahlar olmasınbir hamam yapmam lazım heryerim ağrıyor
Uff bir sıcak su bide masaj kemiklerim sızladı resmen
Geçen yidiydin inanmayıkSabah 5de uyanıyorum kız başka ilçede okulum yolum çok uzun o saatte tartılsam eksi falan çıkmaz:))) ama öğlene kadar yemem bişey yani ikindiye demek istedim![]()
Sende ye bcm utanma kendi malınmış gibiEki Görüntüle 2308245 Eki Görüntüle 2308246 Eki Görüntüle 2308247 Eki Görüntüle 2308248 Eki Görüntüle 2308249
4 bir yanım neyle çevrili görün
Bende de olsa keskedimi dimi
55 olacaam ben
Ya o değil de işyerinde oda arkadaşım müthiş azim kadın 18 günde veriverdi 4 kiloyu..
Şeker ve ekmeğin tadını unuttu adını anmıyo ondaki iradenin 4 de 1 i olsa ya bende![]()