• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benim oğlan vicdansızca supangle hüpletti babası kılıklı ya akşama zeytin yağlı fasülye var ev de de börek var 😂 komşulara dağıtacağım sabah eşim yarısını götürdü 🙈 daha dokunmadım ama etrafın da dolaşıyorum
evde her gün yemeyeceğin şeyler pişiriyorsun git aşevinde çalış yav:KK53:

Bi avuç kabak çekirdeği yiyem dedim kız tabağı çektü vayyy zalımın gızı :confused:

IMG_20190916_163042.webp

dimi dimi
55 olacaam ben:KK8:
Ya o değil de işyerinde oda arkadaşım müthiş azim kadın 18 günde veriverdi 4 kiloyu..
Şeker ve ekmeğin tadını unuttu adını anmıyo ondaki iradenin 4 de 1 i olsa ya bende :KK51:
1.5-2 kilosu ödem vs. dir onun canım hem ne varki azminde gayet iyisin kendini yerme enerjini düşürme :KK200:

Eki Görüntüle 2308143
+1.1 ama dün dusa girmeden tartıldım eksiydi
Topalak şişirdi galiba bir de wc siz cuma ola hayrola sahgull sahgull
Topalak ne ki sorcaktım zaten
Yuhh 1,1 şişme mi olur yaw
Hemen eksiye cumaya kadarrr
Bu haftanın spor birincisi Lusi Lusi tir herkes tebrik etsün azimlensin :halay:
Spor listesini bulana dek ben birinciyim kendime kayyum atıyorum listeyi bulursam gerçek birinciyi açıklarım onu tebrük edersiniz ama şimdi herkes beni tebrik etsün ehuheheh :KK49::KK53::KK48:
Tebrikler kedicik
Ahh bilecikte olacaktım ki hayatta geçemezdin beni bu zalım iatanbulda hiç bişey yapılmıyooo

Kızlar herkesin işi gücü var çoluğu çocuğu var
Herşeyi abartmayın yaw
7/24 takımda duramayız
Günlük aktif olun
Eksiksiz menü yazın
Birbirinizi takip edin
Yeter
Heran burda olunamaz
Yeri gelir saatlerce muhabbet döner yeri gelir herşey üst üste gelir daha az olur
Gayet aktif güzel bir takımız
Beğenmeyene 7 takım daha var

Back
X