Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ucuz atlatmışsın öyle düşün sıkma canını,ona sıkıl buna sıkıl enerji kalmıyo.Sağol canım
Galiba kirdiklarını fark etmediler
Çünkü vicik vicik oynarlardı
Oldugu yerde dağılmış baya ama hallettim
İsteyip başaramayacağımız hiçbişey yokkendimi bildim bileli kilo vermeye karar veriyorum.
bu hesabi actigimda kesin karar verdigim bi andi 80 leri gormustum bu gidis nereye diye 20 kilo verecegim diye konu acmistim.
17 kilo verdim ama 20 ye tamamlayamadan cogunu geri aldim
yine yapacagim bu sefer hedefime ulasacagim insallah
Geçmiş olsun canımrotavirus heralde kusup duruyor atesi de yuksek
esim de 3-4 gundur hasta, hasta yemegi yaparim begenip yemez, normal yaparim bu beni kotu eder der. miz miz miz vallahi bunaldim yaw
Ne yarası kuzum ben orayı kaçırmışımKuzu hayvansal gıdalar kanı yoğunlaştırıyomuş o yüzden çıkışı zorluyor ve yaranın iyileşmesini geciktiriyomuş
Valla süpermiş sen de bi fenomen olabilirmişsin 40kilonasılverilir diye :)
Ay yok Amannn alıştımucuz atlatmışsın öyle düşün sıkma canını,ona sıkıl buna sıkıl enerji kalmıyo.
o bi kırılma noktası insan fit olunca enerjisi yüksek oluyor bunu karşıdakide anlıyor.ama bacağımıza bağlı onca ağırlıkla koşmamız lazım .gerçekten bi bayan olarak zaman ayırıp spor yapmak düzenli beslenmek cok zor ama imkansız değil yapan yapıyor.İsteyip başaramayacağımız hiçbişey yok
Evdeki iş eş çocuklar herşey birer bahane aslında kendimizi güçsüz hissediyoruz halbuki dimdik durup başedebiliriz
Artık hiçbişeyin bizi yıldırmasına izin vermeyelim
Başaracaksınistediğini alıp giyip çocuklarınla gezip eğleneceksin daha iyi haraket edeceksin en iyiside kendini mutlu hissedeceksinBen kendimi bildim bileli kiloyla mücadele ediyorum
Çünkü pcosluyum ve vücut hazır kilo almaya
Hamileyken 123 leri gördüm ve aynadaki görüntüme bakınca kafaya dank etti tabi ki
Doğum yaptım 6.ayda yeter dedim nereye kadar
Bana ye bak süt olmaz kesilir dediler sürekli
Hatta sen zayıflayamazsın bile dediler
Ama ben herşeye inat azmettim
Ciddî bir yol katettim ve çoğunu başardım
Şimdi çokaz bi sürecim daha var
Ve inşallah basaricam
Ben bi yerde okumuştum kadıno bi kırılma noktası insan fit olunca enerjisi yüksek oluyor bunu karşıdakide anlıyor.ama bacağımıza bağlı onca ağırlıkla koşmamız lazım .gerçekten bi bayan olarak zaman ayırıp spor yapmak düzenli beslenmek cok zor ama imkansız değil yapan yapıyor.
Inşallah kuzumBaşaracaksınistediğini alıp giyip çocuklarınla gezip eğleneceksin daha iyi haraket edeceksin en iyiside kendini mutlu hissedeceksin
Burdayım anam imam olmadığına sevündüm birden
Iyyy yapış yapış Allah kolaylık versinBebeleri uyuturken bi bakıyım dedim
Sağ olsun benim bebeler ben ev süpürürken 5 kiloluk kavanozdaki çilek recelinihiç etmişler
Kavanoz kırılmış içinde ne varsa yerlerde![]()
Ay yok bi hışımla hallettimIyyy yapış yapış Allah kolaylık versin
Benim küçük kız süt dökmüştü de oturup ağlamıştım
ya öylede verince devam edemeyince geri alınıyor.bizim doğru beslenmeyi öğrenmemiz yada uygulamamız lazım.Ben bi yerde okumuştum kadın
Her hafta 1 durak önce inip yürüyerek kilo vermişti
Bu hafta 1 haftaya 2 bi sonraki hafta 3 şeklinde durak sayısı artırıp yürümüş beslenme şeklini değiştirmiş falan iyi fikir bence
Yani illaki bi düzen oluşturmamız lazım beldi direk 1 saat ayıramayız ama 15dkikalık setler yapabiliriz belki sabah 1saat erken kalkabiliriz herşey bizim elimizde içimizden geliyosa yapılıro bi kırılma noktası insan fit olunca enerjisi yüksek oluyor bunu karşıdakide anlıyor.ama bacağımıza bağlı onca ağırlıkla koşmamız lazım .gerçekten bi bayan olarak zaman ayırıp spor yapmak düzenli beslenmek cok zor ama imkansız değil yapan yapıyor.
5e kadar bende burdayım büyük kızın toplantısı var 5buçukta 6da küçüğü alıp geri toplantıya döncem artık kaç saat sürer bilmiyorum yemeğim hazır iyikiKızlar bebeler uyudu
Biraz isim kaldı halledeyim yine buradayım
Gitmeyin biyerlere![]()
geçen bi bayanı dinledim karar verdim ve başladım diyor kendisi dr muş ve nöbet çıkışı bile olsa saat gece 1 bile olsa sporunu yapmış.kilo verme işini bi yaşam koçuyla yapmış.Yani illaki bi düzen oluşturmamız lazım beldi direk 1 saat ayıramayız ama 15dkikalık setler yapabiliriz belki sabah 1saat erken kalkabiliriz herşey bizim elimizde içimizden geliyosa yapılır
Yok kiz çok sagol . Çocukları yıkadım yatırayım bi tepsi börek bi tepsi kap kek bi tepsi elmalı pasta ve limonata yapacam.yemeğe de çorba ve lahmacun ve salata .sen buyur gel cnm ben misafir çok severimCanim cocuklarim çok süzülmüş gördüm seni paklava pörek ne istersen adres ver atayım.
Aaa baya ilginçmiş ben illaki söylenirimAy yok bi hışımla hallettim
Hem de hiç sinirlenmedim ilginç![]()