• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kendimi bildim bileli kilo vermeye karar veriyorum.
bu hesabi actigimda kesin karar verdigim bi andi 80 leri gormustum bu gidis nereye diye 20 kilo verecegim diye konu acmistim.
17 kilo verdim ama 20 ye tamamlayamadan cogunu geri aldim :KK43:
yine yapacagim bu sefer hedefime ulasacagim insallah
İsteyip başaramayacağımız hiçbişey yok
Evdeki iş eş çocuklar herşey birer bahane aslında kendimizi güçsüz hissediyoruz halbuki dimdik durup başedebiliriz
Artık hiçbişeyin bizi yıldırmasına izin vermeyelim

Kuzu hayvansal gıdalar kanı yoğunlaştırıyomuş o yüzden çıkışı zorluyor ve yaranın iyileşmesini geciktiriyomuş

Valla süpermiş sen de bi fenomen olabilirmişsin 40kilonasılverilir diye :)
Ne yarası kuzum ben orayı kaçırmışım

Valla verdim de nasıl ben de bilmiyorum :-)
ucuz atlatmışsın öyle düşün sıkma canını,ona sıkıl buna sıkıl enerji kalmıyo.
Ay yok Amannn alıştım
Modumu dusurmuycem
Sonra ben ben olmaktan çıkıyorum

İsteyip başaramayacağımız hiçbişey yok
Evdeki iş eş çocuklar herşey birer bahane aslında kendimizi güçsüz hissediyoruz halbuki dimdik durup başedebiliriz
Artık hiçbişeyin bizi yıldırmasına izin vermeyelim
o bi kırılma noktası insan fit olunca enerjisi yüksek oluyor bunu karşıdakide anlıyor.ama bacağımıza bağlı onca ağırlıkla koşmamız lazım .gerçekten bi bayan olarak zaman ayırıp spor yapmak düzenli beslenmek cok zor ama imkansız değil yapan yapıyor.

Ben kendimi bildim bileli kiloyla mücadele ediyorum
Çünkü pcosluyum ve vücut hazır kilo almaya
Hamileyken 123 leri gördüm ve aynadaki görüntüme bakınca kafaya dank etti tabi ki
Doğum yaptım 6.ayda yeter dedim nereye kadar
Bana ye bak süt olmaz kesilir dediler sürekli
Hatta sen zayıflayamazsın bile dediler
Ama ben herşeye inat azmettim
Ciddî bir yol katettim ve çoğunu başardım
Şimdi çokaz bi sürecim daha var
Ve inşallah basaricam
Başaracaksınistediğini alıp giyip çocuklarınla gezip eğleneceksin daha iyi haraket edeceksin en iyiside kendini mutlu hissedeceksin

o bi kırılma noktası insan fit olunca enerjisi yüksek oluyor bunu karşıdakide anlıyor.ama bacağımıza bağlı onca ağırlıkla koşmamız lazım .gerçekten bi bayan olarak zaman ayırıp spor yapmak düzenli beslenmek cok zor ama imkansız değil yapan yapıyor.
Ben bi yerde okumuştum kadın
Her hafta 1 durak önce inip yürüyerek kilo vermişti
Bu hafta 1 haftaya 2 bi sonraki hafta 3 şeklinde durak sayısı artırıp yürümüş beslenme şeklini değiştirmiş falan iyi fikir bence

Bebeleri uyuturken bi bakıyım dedim
Sağ olsun benim bebeler ben ev süpürürken 5 kiloluk kavanozdaki çilek recelinihiç etmişler
Kavanoz kırılmış içinde ne varsa yerlerde :(
Iyyy yapış yapış Allah kolaylık versin
Benim küçük kız süt dökmüştü de oturup ağlamıştım

Ben bi yerde okumuştum kadın
Her hafta 1 durak önce inip yürüyerek kilo vermişti
Bu hafta 1 haftaya 2 bi sonraki hafta 3 şeklinde durak sayısı artırıp yürümüş beslenme şeklini değiştirmiş falan iyi fikir bence
ya öylede verince devam edemeyince geri alınıyor.bizim doğru beslenmeyi öğrenmemiz yada uygulamamız lazım.
bende bi ara işe baya yürüyordum iş yerim değişti evden cıkmak için cocukların servise binmesini beklemek zorunda kaldım ve hemen yeniden aldım.
sporu hayata kazımak lazım.kilo verinceye kadar değil.

Yani illaki bi düzen oluşturmamız lazım beldi direk 1 saat ayıramayız ama 15dkikalık setler yapabiliriz belki sabah 1saat erken kalkabiliriz herşey bizim elimizde içimizden geliyosa yapılır

Yani illaki bi düzen oluşturmamız lazım beldi direk 1 saat ayıramayız ama 15dkikalık setler yapabiliriz belki sabah 1saat erken kalkabiliriz herşey bizim elimizde içimizden geliyosa yapılır
geçen bi bayanı dinledim karar verdim ve başladım diyor kendisi dr muş ve nöbet çıkışı bile olsa saat gece 1 bile olsa sporunu yapmış.kilo verme işini bi yaşam koçuyla yapmış.
bizimde burda birbirimizi kontrol mekanizmamız biraz daha disiplinli olursa belki sorumluluk hissi ile yaparız

Canim cocuklarim Canim cocuklarim çok süzülmüş gördüm seni paklava pörek ne istersen adres ver atayım.
Yok kiz çok sagol . Çocukları yıkadım yatırayım bi tepsi börek bi tepsi kap kek bi tepsi elmalı pasta ve limonata yapacam.yemeğe de çorba ve lahmacun ve salata .sen buyur gel cnm ben misafir çok severim

Back
X