- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
B12 nin yüksek olduğu besinleri de tüketebilirsin.iğnelerimi yaptırayım bari ama ozamanda kilo alıyomuşum öyle diyolar etraftan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
B12 nin yüksek olduğu besinleri de tüketebilirsin.iğnelerimi yaptırayım bari ama ozamanda kilo alıyomuşum öyle diyolar etraftan
Tebrik ederim canım. Nerdeyse bana yaklaşmışsın Sen, hande_buse 60 lı kilolarda olduğunuz için daha zor tabi, ideal kilonuza daha yakınsınız.Ben de paylaşayım tebrikleri bilahere alırum
Sismaniye Nerdesin minnoşum zabah bebe mesaisini bitir hele gel seni bekliyoruz
Geçen hafta : 63
Bu hafta : 61.8
Giden:1.2
Yüzde: 1.9
Eki Görüntüle 2567072
İdeal kilom 57 imiş benim ama 55 i görsem göbeği düzlesem allaaaaah zabahlar olmasınTebrik ederim canım. Nerdeyse bana yaklaşmışsın Sen, hande_buse 60 lı kilolarda olduğunuz için daha zor tabi, ideal kilonuza daha yakınsınız.
Vaayyy gaptanıııımm neler yapıyorsunuz böylleeeee Tebriiik edeyruuumBen de paylaşayım tebrikleri bilahere alırum
Sismaniye Nerdesin minnoşum zabah bebe mesaisini bitir hele gel seni bekliyoruz
Geçen hafta : 63
Bu hafta : 61.8
Giden:1.2
Yüzde: 1.9
Eki Görüntüle 2567072
Ben listede değilim benim size faydam olmayacakVaayyy gaptanıııımm neler yapıyorsunuz böylleeeee Tebriiik edeyruuum
Ayyyy herkes bildirim yapsın bu hafta 3 takım şovu vaaaaaaar
Olur canım olur. Anladığım kadarıyla boğazına düşkünsün sende benim gibi. Bak, 1 haftada ne güzel kilo verdin. Bir kaç yarışla kurtarırsın işiİdeal kilom 57 imiş benim ama 55 i görsem göbeği düzlesem allaaaaah zabahlar olmasın
Amintrellaaa mandalinaaaamOlur canım olur. Anladığım kadarıyla boğazına düşkünsün sende benim gibi. Bak, 1 haftada ne güzel kilo verdin. Bir kaç yarışla kurtarırsın işi
Tebrik ederim canım. Nerdeyse bana yaklaşmışsın Sen, hande_buse 60 lı kilolarda olduğunuz için daha zor tabi, ideal kilonuza daha yakınsınız.
tamam canim sen iftardan 1 saat once falan paylas. unutma ama :)evet cnm niyetliyim
o zaman ben öğlene doğru bildireyim kilomu çünkü ben su an artiyim
paylasicammm paylasicam. muhtemelen yeni sari kartlar olacakSismaniye canım benim hedef çizelgesini de paylaşır mısın malum benim b12 im çok düşük hatırlamıyorum
gunaydin kizlar.
sonuclari gorunce icim acildi .
benim daha tarti icin beklemem lazim. zaĺım Lusi i yenmem mumkun degil de. en azindan ortalamayi dusurmeyeyim.
sabah yuz goz sis oluyor ya odemdir belki1 saat önceden kalktım farkı gördüm , geçen hafta c.tesi de geç tartıldığımdaeksi gördüm cuma tartıldığımda sabittim halbuki, artık cuma sabahları erkenden uyanmak farz oldu bana
Aynen canım ben elimi yzümü yıkayıp sonra basküle çıkmıştım.sabah yuz goz sis oluyor ya odemdir belki
Üstümde, 72 kiloyken aldığım, 63 kiloyken bedenime göre daralttırdığım bir pantolon var. 71.4 kiloyum ve pantolonumun bacakları baya bol geliyor arada 8 kilo olmasına rağmen. Tek nedeni spor inan. O zamanlarda da spor yapardım ama yüzme, koşu, yürüyüş gibi sporlar yapardım. Ne zaman kendi ağırlığımla çalışmaya başladım (şınav, lunge, squat gibi) işte o zaman sıkılaştım. Ama bölgesel konusunda bir fikrim yok canım, ben tüm vücuduna alıp, 5 kilo fazlam varken bile bütün oyuntularını kaybedip kalasa dönenlerdenim58i görmek çok güzel olurdu ama ben sporlar birlikte şekillenmek istiyorum bölgeselim çünkü.
Süper ya nasıl bir motivasyon kaynağı pantoln daraltmak .Halen devam ediyor musun şınav, squat vs çalışmayaÜstümde, 72 kiloyken aldığım, 63 kiloyken bedenime göre daralttırdığım bir pantolon var. 71.4 kiloyum ve pantolonumun bacakları baya bol geliyor arada 8 kilo olmasına rağmen. Tek nedeni spor inan. O zamanlarda da spor yapardım ama yüzme, koşu, yürüyüş gibi sporlar yapardım. Ne zaman kendi ağırlığımla çalışmaya başladım (şınav, lunge, squat gibi) işte o zaman sıkılaştım. Ama bölgesel konusunda bir fikrim yok canım, ben tüm vücuduna alıp, 5 kilo fazlam varken bile bütün oyuntularını kaybedip kalasa dönenlerdenim
Kuzum bak sana hemen tiyomu söyleyim. Ilk önce zumba videolarıyla başladım aslında, hem eyleneyim hemde aktivitem uzun sürsün diye. Sonra 1 saatte 500 kalori yaktırdığını iddia eden videoları takip ettim uzunca bir süre. Gerçekten kilo verdim. Ama benim öyle 1 saat spora ayırıp sonra bütün gün ruh gibi gezecek bir yapım yok. Araştırmalarım sonucu hiit kardiyo yu keşfettim. Fitcifitolur diye bir kanal var, adamın hafta hafta tabatayla (yani zamanlamayla) çalışmaları var. Çalışmalar 15 dk ile başlıyor, seviye seviye artıyor. İşte bu çalışmayla inanılmaz inceldim. Şimdi yapamıyorum, sabah sırf bunun için erken kalkıyorum, 5 dk geçmeden çocuğum da kalkıyor. Akşamları da bayılıp kalıyorum hande_buse