Okudum ama kabul ettiğimi nasıl bidircemhosgeldin canim. ilk mesajdaki kuralllari okuyup kabul ettigini bildirmen lazim
hedef kilonu ve guncel kilonu yarin mutlaka bildir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum ama kabul ettiğimi nasıl bidircemhosgeldin canim. ilk mesajdaki kuralllari okuyup kabul ettigini bildirmen lazim
hedef kilonu ve guncel kilonu yarin mutlaka bildir.
Aktifim anacım yalnız ben yarın eksi gelir miyim yaaa, ağırlıktan bacaklarım şişti deerrmişimBende tartıda güzel şeyler görüyorum ama rakibem herderdedeva çok aktif ve akşam yemekleri çok hafif bakalım yarın neler olacak
zalııım zaaalımm zalıım zalııım ne olacakk benim halııımmmVayy baboo zalım olan kazansın
Olsun harekette bereket vardır tatlımmBenim yürüyüş gezinti oldu o kadar kalabalıktı ki, dur kalk dur kalk, dolmuş gibi sefer yaptım. Dönüşte karnım acıktı,
Öğlen (13.00)
1 avuç marul
40 gr kadar peynir yedim.
kurallari okudum kabul ettim yaz @hepfifim i etiketle.Okudum ama kabul ettiğimi nasıl bidircem
Canım B12 Vitamini eksikliğinde vücut yağ eritmez, nasıl diyet yaparsan yap...bende istiyorum benide alın lütfen.37 yaşında 2 çocuk annesiyim hipotiroitliyim demir eksikliği b12 eksikliğim var masa başında çalışıyorum malesef hareketsizim.banada yardım edin bende vereyim kilo
oyle mi bende de eksik birazCanım B12 Vitamini eksikliğinde vücut yağ eritmez, nasıl diyet yaparsan yap...
bence bu sorununu çözmelisin..
Gerçek bulgur ve nohut çok iyi yükseltiroyle mi bende de eksik biraz
Zebze yok mu guzum senin diyetteBen günü bitirdim kızlar. Hemen paylaşıyorum,
Sabah, öğlen ve atıştırmalarımı paylaşmıştım, geri gitmeyim şimdi
Akşam (19.00)
150 gr kadar tavuk ciğer
Yanında 1 küçük soğan ve bolca baharat.
2 lt su Lusi
Yarın sabahın köründe kilomla karşınızda olacağım
Az yi anayın evündee yarın tartı var sonucuna göre naa burda sallandırırık seni ibret- alem içinAktifim anacım yalnız ben yarın eksi gelir miyim yaaa, ağırlıktan bacaklarım şişti deerrmişim
zalııım zaaalımm zalıım zalııım ne olacakk benim halııımmm
Olsun harekette bereket vardır tatlımm
yarin oruc tutacak misin canim? orucluyken iftardan hemen once tartiliyoruzyarın cuma eksi gelmeyi umuyorum ama pek ümitli değilim
Öğlen marul yedim 1 avuç işte aslında yiyorum, yeşil yaprak sınırsız yiyorum ama dün pek canım istemedi canımZebze yok mu guzum senin diyette