Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Iyi aksamlar kizlar hasta olunca biraz diyetten soğudum ama bozmadım
Sabah 1 yumurta 1 küçük.domates 2 kaşık.lor peyniri 5 zeytin yarim yesil elma
Ara : 1 bardak adaçayı 1 sade kahve
Oglen 1 kase çorba tavuklu nohut yemegi ama Susuz yedim (pilav ve revani vardi.yemedim devamının 1 çatalın ucu ile tadına baktım)
Ara 1 bardak kefir 10 adet badem 2 ceviz
Aksam 3 köfte biraz bamya yemegi ve salata
Spor yok is cok yoğun halim kalmıyor Lusi Lusi

Ben günü bitirdim kızlar.

Sabah (10.00)
2 yumurta ve sucuklu omlet
40 gr kadar peynir
2 küçük salatalık
1 kapya, 2 yeşil biber
8 tane zeytin yedim.
Akşam (17.30)
Yemeği beklerken 3 zeytin, 1 parça peynir
200 gr kadar balık ve bol limon zeytinyağlı salata.
2 lt su Lusi Lusi
Afiyet olsun canim geçen haftadan sonra düzenini olusturddun.soguk havada cok yürüme sonra hasta olma canim

Bende fatsecret i kullanıyorum. Uygulamada sorun yok, ama oraya tek tek gireceksin, ölçeceksin, kılıfına uyduracaksın.. Bir kere güne başlarken plan yapman lazım, yoksa sürpriz ilerlerse günün yok efendim 5 gr yağ az aldım, protein az fazla oldu gibi gibi problemler çıkıyor. Ben hesaplamayı bıraktım o yüzden. Dediğim gibi en az karbonhidratla günü bitirmeye çalışıyorum. Birde itirafım var, saat 7 buçuk gibi bir koca avuç tuzsuz yer fıstığı yedim :olamaz: valla çocuğa yedirecektim, nasıl oldu da benim ağzıma giriverdi.. Pess.. :KK14:
Benim de girer o ağzıma zalım fıstık :KK53:
Gircekse sabah girsin cuma girsin c.tesi girsin söyle zalım fıstığa :KK70:

Demi ama cumaya ne kaldı şurada. Bende cuma aksami biraz kaçamak yapmayı düşünüyorum tabii cuma sabah eksi gelirsem
Çocukların nasıllar? Arkadaşın bir cocugu karın ağrısından biri ateşten muzdarip bende hapşırıyorum.. salgın cok.pis

Demi ama cumaya ne kaldı şurada. Bende cuma aksami biraz kaçamak yapmayı düşünüyorum tabii cuma sabah eksi gelirsem
Çocukların nasıllar? Arkadaşın bir cocugu karın ağrısından biri ateşten muzdarip bende hapşırıyorum.. salgın cok.pis
Kar yağsa da rahatlasak diyeceum :deli:
Oğlan üç gündür evde ben hunimi taktım hastaysan yatarsın dinlenirsin ne bileyim yav deli keçi gibi olmayı gerektirecek bana huni taktıracak ne garezin var çocuuum anaaan ne etti sana :KK14::KK70:
Geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine zati sarı kartın var eksi gelmemek gibi bi lüksün yok hemi :deli:

slm canlar❤
çocuklardan hic fırsat bulamıyorum yazmak için ama arada okuyorum yazdıklarınızı tam biseyler yazacam bisey cikiyo yazamıyorum
menüm
sahur 1 dlm ekmek 1 kase yogurt
iftar 3 küçük sis köfte 3 kaşık fırında sebze salata 1 brdk ayran
biraz hurma üç kare bitter yesil çay 1 avuç kadar az tuzlu çekirdek Lusi Lusi
bu aralar iftardan sonra cnm aşırı tatlı istiyor kendime engel olamıyorum

slm canlar❤
çocuklardan hic fırsat bulamıyorum yazmak için ama arada okuyorum yazdıklarınızı tam biseyler yazacam bisey cikiyo yazamıyorum
menüm
Sahurun çok az canım yumurta falan yesen iyi olmaz mı 🙄
İftarın bile az inşallalh metabolizmayı tembelleştirmeZ bu durum 👿

Afiyet olsun canim geçen haftadan sonra düzenini olusturddun.soguk havada cok yürüme sonra hasta olma canim
Evet canım ya, bu hafta çok şükür gayet iyi besleniyorum. Gece yemelerini bıraktım ya, o bile yeter bana :KK45: yürümekten başka hiçbirşey yapamıyorum ki. Sabah çok erken kalkıyorum zaten, gittisi geldisiyle 11 saat işteyim. Eve gelir gelmez çocuk üstüme atlıyor, wcye bile beraber gidiyoruz. Onu yatırırken, yorgunluktan ondan önce uyuyorum:KK45: eğer şu yürüyüşler de olmasa haftasonundan haftasonuna olur benim aktivitem:olamaz: ama sıkı giyiniyorum, üzerimi hemen değiştiriyorum canım (işe giderken bile yedek atlet, kazak taşıyorum yanımda :KK66:)

He ya, birde nasıl sevindim ama öğün yapmadım diye.. Birkaç gündür şiddetli karın ve bel ağrılarım var, malum zaman yaklaştı sanırım. Onun verdiği bir birseyler yeme dürtüsü de olabilir:ıslık:

Sahurun çok az canım yumurta falan yesen iyi olmaz mı 🙄
İftarın bile az inşallalh metabolizmayı tembelleştirmeZ bu durum 👿
sahurda yiyemiyorum midem rahatsız oluyo üstüne uyuyunca
savurum az doğru ama bence iftarda icimden bi canavar cikiyo doymak nedir bilmiyom
iftar az gibi görünüyor ama tabakta hic az degil bcm

Merhaba kızlar
İşler çok yoğun yılı hayırlısıyla bir kapatsak, bende hastayım boğazım pert
Dün sabah 1 yumurta 3 küçük domates, yarım elma , peynir 5 zeytin
Ara 1 sade kahve
Öğlen: 1 kase çorba, 2 kadınbudu köfte salata (kadınbudunun kalorili olduğunu bilmiyordum )
Ara 1 adet ceviz
Akşam 4 adet karnıbahar köftesi (yağsız) yoğurt
25 dk pilates çalıştım kalça-basen @kedilovic
Kuzucum senin menülerin çok güzel gidiyor maşallah :nazar: Afiyetler olsun
Kizlar iglen misafirim vardi bi tuek kahvesi ictim simdi aksam yemegine sebze haslama yapiyorum yigurtla yerim
Öğlen sadece türk kahvesi mi içtin tatlım :110:
Ben günü bitirdim kızlar.

Sabah (10.00)
2 yumurta ve sucuklu omlet
40 gr kadar peynir
2 küçük salatalık
1 kapya, 2 yeşil biber
8 tane zeytin yedim.
Akşam (17.30)
Yemeği beklerken 3 zeytin, 1 parça peynir
200 gr kadar balık ve bol limon zeytinyağlı salata.
2 lt su Lusi Lusi
Oooo akşam erken kapanmış menü yıkılsın, afiyetler olsun canım :KK36:

slm canlar❤
menüm
Afiyet olsun canım, şeker yeme alışkanlığa ve bağımlılığa sebep oluyor. Paketli yediğimiz herşeyin içerisinde bir bakteri varmış, o bakteri de sürekli uyarı yapıyormuş "beni yemelisin" diye. Bundan seneler önce arkadaşım bir doktora gitmişti, seansları inanılmaz pahalı ve kullandığı teknik ve ilaçlar baya fazlaydı. Diyestisyen girizgahı bende yanındayken yaptı oradan hatırlıyorum. Hatta bu kullandırdığı ilaçlar bağırsak florasını düzenleyip iyi bakterileri geliştirip, kötülerin atılmasını sağlıyormuş vs.. Arkadaş güzel başlamıştı ama sonra hamile kaldı bıraktı :eek:

19.12.2019 Menü

Sabah (06:15
)
1 dilim ev ekmeği
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta

Ara (09:30)
1 Kupa Yeşil Çay

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
2 adet günkurusu

Öğle (12:30)
6 yk. ıspanak
1 kase yoğurt

Ara (16:00)
Yeşil Çay
1 portakal

Akşama anneme yemeğe gideceğiz, annemin akşam yemeğine ne yapacağını bilmiyorum.:işsiz:

Afiyet olsun canım, şeker yeme alışkanlığa ve bağımlılığa sebep oluyor. Paketli yediğimiz herşeyin içerisinde bir bakteri varmış, o bakteri de sürekli uyarı yapıyormuş "beni yemelisin" diye. Bundan seneler önce arkadaşım bir doktora gitmişti, seansları inanılmaz pahalı ve kullandığı teknik ve ilaçlar baya fazlaydı. Diyestisyen girizgahı bende yanındayken yaptı oradan hatırlıyorum. Hatta bu kullandırdığı ilaçlar bağırsak florasını düzenleyip iyi bakterileri geliştirip, kötülerin atılmasını sağlıyormuş vs.. Arkadaş güzel başlamıştı ama sonra hamile kaldı bıraktı :eek:
Aynen canım. Bende hemen bilimsel bir açıklama yapayım. Vücutta bağırsak 2.beyin diye adlandırılır çünkü davranışlarını kontrol edemeyiz. Bağırsakta iyi ve kötü bakteriler yaşar, bunların besinleri farklıdır. İyilere probiyotikler diyelim, yeşil sebzeler, kaliteli et ve süt ürünleri ile kaliteli baklagillerle beslenir. Birde kötü bakteriler var, bunlarında en zararlıları candida lar. Bunlarda genel olarak şekerle beslenir. Eğer probiyotik beslenmezsek bağırsaktaki yararlı bakterilerimiz yeterli besini bulamadığı için beslenemez ve sayıları giderek azalır, candidaların sayısı giderek artmaya başlar ve sürekli beyine sinyal gönderirler bizi besle diye. Bu nedenle şekeri keserek probiyotiklerin sayısını hep fazla tutmamız lazım bütün beden sağlığımız açısından. Çünküüü, candidalar, yani şekerle beslenen bakteriler ve mantarlar vücutta metabolik hastalıkları ve kanseri tetikleyen büyük bir etken olarak saptanmış. 21 gün şekersiz hayat denemeleri bu bağımlılıktan kurtulmak için muhteşem girişimler. Hele bu forumda, inanılmaz bir destekle bu sorunların üstesinden gelebilir herkes. Örnek ben, meyve bile yemiyorum ne zamandır :KK45:uzun oldu, sıkmadım inşallah :ıslık:

Kuzucum senin menülerin çok güzel gidiyor maşallah :nazar: Afiyetler olsun

Öğlen sadece türk kahvesi mi içtin tatlım :110:

Oooo akşam erken kapanmış menü yıkılsın, afiyetler olsun canım :KK36:

Bende senin menülerini çok beğeniyorum :KK19: senin kadar iradeli değilim tek yoğurtla geceyi geçiremem uyku tutmaz :-)

Evet canım ya, bu hafta çok şükür gayet iyi besleniyorum. Gece yemelerini bıraktım ya, o bile yeter bana :KK45: yürümekten başka hiçbirşey yapamıyorum ki. Sabah çok erken kalkıyorum zaten, gittisi geldisiyle 11 saat işteyim. Eve gelir gelmez çocuk üstüme atlıyor, wcye bile beraber gidiyoruz. Onu yatırırken, yorgunluktan ondan önce uyuyorum:KK45: eğer şu yürüyüşler de olmasa haftasonundan haftasonuna olur benim aktivitem:olamaz: ama sıkı giyiniyorum, üzerimi hemen değiştiriyorum canım (işe giderken bile yedek atlet, kazak taşıyorum yanımda :KK66:)

Süper tedbirlisin canım . Bende sabah 6 da uyandım leslie yapayım diye, kızım uyandı onu uyutmak için yanına yattım mecburen. Akşamda halim kalmıyor yorgunluktan saat 22,30 gb sızdım kaldım.:uykucu:

Aynen canım. Bende hemen bilimsel bir açıklama yapayım. Vücutta bağırsak 2.beyin diye adlandırılır çünkü davranışlarını kontrol edemeyiz. Bağırsakta iyi ve kötü bakteriler yaşar, bunların besinleri farklıdır. İyilere probiyotikler diyelim, yeşil sebzeler, kaliteli et ve süt ürünleri ile kaliteli baklagillerle beslenir. Birde kötü bakteriler var, bunlarında en zararlıları candida lar. Bunlarda genel olarak şekerle beslenir. Eğer probiyotik beslenmezsek bağırsaktaki yararlı bakterilerimiz yeterli besini bulamadığı için beslenemez ve sayıları giderek azalır, candidaların sayısı giderek artmaya başlar ve sürekli beyine sinyal gönderirler bizi besle diye. Bu nedenle şekeri keserek probiyotiklerin sayısını hep fazla tutmamız lazım bütün beden sağlığımız açısından. Çünküüü, candidalar, yani şekerle beslenen bakteriler ve mantarlar vücutta metabolik hastalıkları ve kanseri tetikleyen büyük bir etken olarak saptanmış. 21 gün şekersiz hayat denemeleri bu bağımlılıktan kurtulmak için muhteşem girişimler. Hele bu forumda, inanılmaz bir destekle bu sorunların üstesinden gelebilir herkes. Örnek ben, meyve bile yemiyorum ne zamandır :KK45:uzun oldu, sıkmadım inşallah :ıslık:
Parmaklarına sağlık bacıım :KK36:
Ben bu hafta mandalin ya da portakal yedim, C vitamini alayım diye :KK45:
Bende senin menülerini çok beğeniyorum :KK19: senin kadar iradeli değilim tek yoğurtla geceyi geçiremem uyku tutmaz :-)
Kuzucum sürekli tek yoğurt değil ki benimde :eek:
Gün içerisinde karbonhidratı çok aldıysam ya da kendimi şiş hissediyorsam yapıyorum :KK76:
Günaydınnnnnnnn, yarına bomba gb girmeye hazırmıyızzz:KK71::KK71::rolleyes: İnşallah hepimiz az -çok eksi ile başlarız yarın güneeee
Gü gü gü güüüü naaayyyy dııııınnn :KK49::KK49::KK49:
Ben hazırııımm arkideşşşş :halay::halay:

Süper tedbirlisin canım . Bende sabah 6 da uyandım leslie yapayım diye, kızım uyandı onu uyutmak için yanına yattım mecburen. Akşamda halim kalmıyor yorgunluktan saat 22,30 gb sızdım kaldım.:uykucu:
Aynen bende yarım saat erken kalktım kardiyo yapayım diye. Birde çocuk uyanmasın diye başka odaya geçtim. 5 dk olmadı, anne ben uyandım diye kapıya geldi :KK14:

Anam o kadar mesaj yazdım, bir günaydın dememişim ya :KK45:
Ilk öğün tamamdır kızlar, ama bugün cidden zorla yedim ya. Menüyü değiştirme vakti geldi anlaşılan
Sabah (10.00)
75 gr kavurma ve 2 yumurtalı omlet (üzerine 1 tatlı kaşığı kadar keten tohumu)

Şimdi bolca su içme zamanı

X