Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vayy baboo zalım olan kazansınBende tartıda güzel şeyler görüyorum ama rakibem herderdedeva çok aktif ve akşam yemekleri çok hafif bakalım yarın neler olacak
senin hesabini rovansta gorecegim haftayaZalım şişkolata napiyon bakem Sismaniye
Rakibem zabah tartıda bir şeyy gördüm ki enaaaam orta yerinden çatlarsın cumaya zalım bişiler düşünmem lazım profil mesajını benle süslemen içün
tamam canim ya cok takilma sari karta. hedefi tuttur silelim tek seferlik :)
senin hesabini rovansta gorecegim haftaya
tamam canim ya cok takilma sari karta. hedefi tuttur silelim tek seferlik :)
turklerin hic mi yok demesiyle dalga gecen bi siyahi fenomen geldi aklimaGeçen bir amca geldi işyerine kanunen faydalanamıyor yardımdan anlatıyoruz anlatıyoruz sonunda dedi ki benim için bir kanun yapın Benim için bir uygulama yapın
hosgeldin canim. ilk mesajdaki kuralllari okuyup kabul ettigini bildirmen lazimpzdenmi başlayım ben
Ay tamam unutmam bu sabah dayanamayip ciktim 72.9 cikti inanamadm 74.0 kiliyla basladim 3 gunde nasil gitti odemmi gitti acaba@swtyheart canim yarin sabahtan tartilip kilonu bildirmeyi unutma
ilk bi odem gidiyo sonra yansin yaglarAy tamam unutmam bu sabah dayanamayip ciktim 72.9 cikti inanamadm 74.0 kiliyla basladim 3 gunde nasil gitti odemmi gitti acaba