• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugün ilk öğün için saat 10 u bekleyebildim, 15 saat açlıktan 15.30 saat açlığa terfi ettim :KK45:
Sabah (10.00)
2 yumurta ve sucuklu omlet
40 gr kadar peynir
2 küçük salatalık
1 kapya, 2 yeşil biber
8 tane zeytin yedim.
Tartıda eksilme görüyorum, bakalım cuma gün beni kurtarmaya yetecek mi? :KK14:
Afiyet olsun tatlım, sucuuukakiii :KK200: Kasap sucuğuna hasret kaldım ayol, ah ahhh :KK70:Bu İF'i bir ben denemedim herhalde bende bir bakayım ya

Merhaba kızlar
İşler çok yoğun yılı hayırlısıyla bir kapatsak, bende hastayım boğazım pert
Dün sabah 1 yumurta 3 küçük domates, yarım elma , peynir 5 zeytin
Ara 1 sade kahve
Öğlen: 1 kase çorba, 2 kadınbudu köfte salata (kadınbudunun kalorili olduğunu bilmiyordum )
Ara 1 adet ceviz
Akşam 4 adet karnıbahar köftesi (yağsız) yoğurt
25 dk pilates çalıştım kalça-basen @kedilovic

Afiyet olsun tatlım, sucuuukakiii :KK200: Kasap sucuğuna hasret kaldım ayol, ah ahhh :KK70:Bu İF'i bir ben denemedim herhalde bende bir bakayım ya

2 öğün ben dayanamam , karatyı yapmaya çalıştım sınırsız yemek olunca da kendimden geçiyorum:-) öğünler arasında 4 saate dikkat ediyorum ama :KK66:

Oğlan ın kulağı için KBB kontrolüne gittik adam sinirlendi köpürdü antibiyotik verdi gönderdi. Vay zalım kulak akıyor allah akıyor kedi napsın kedinin bebesi napsın :KK14:
oyyy kuzum okurken bile için acıdı
Allah sifa versin

2 öğün ben dayanamam , karatyı yapmaya çalıştım sınırsız yemek olunca da kendimden geçiyorum:-) öğünler arasında 4 saate dikkat ediyorum ama :KK66:
If te 2 öğün kuralı yokki canım. 16 saat aç kalacaksın, günlük kalori ni 8 saatte alacaksın kural bu

ketojenik arastirdim da zor geldi bana ya :KK43:
o kadar yagli beslenince karbonidrat kuralina kesin uymak lazim yoksa insan verecegine alir.
Aynen, bende hesaplama yapmaya fırsat bulamıyorum. Makroymuş, mikroymuş daral geliyor. O nedenle şöyle yapıyorum, minimum karbonhidrat :KK45: zaten ekmek falan yemediğim için karbonhidratı sebzelerden alıyorum. O da gün içinde en fazla 15-20 gr oluyor. Benim dengeyi sağlayamadığım yer protein kısmı. Çünkü %30 dan fazla alınan protein glikoza çevriliyor. Az alırsan da kasların büyümüyor. Zor.. Ama etkili canım.

Ben günü bitirdim kızlar.

Sabah (10.00)
2 yumurta ve sucuklu omlet
40 gr kadar peynir
2 küçük salatalık
1 kapya, 2 yeşil biber
8 tane zeytin yedim.
Akşam (17.30)
Yemeği beklerken 3 zeytin, 1 parça peynir
200 gr kadar balık ve bol limon zeytinyağlı salata.
2 lt su Lusi Lusi

Aynen, bende hesaplama yapmaya fırsat bulamıyorum. Makroymuş, mikroymuş daral geliyor. O nedenle şöyle yapıyorum, minimum karbonhidrat :KK45: zaten ekmek falan yemediğim için karbonhidratı sebzelerden alıyorum. O da gün içinde en fazla 15-20 gr oluyor. Benim dengeyi sağlayamadığım yer protein kısmı. Çünkü %30 dan fazla alınan protein glikoza çevriliyor. Az alırsan da kasların büyümüyor. Zor.. Ama etkili canım.
my fitness pal diye bir uygulama kullaniyordum kalori takibi icin gunluk proteinimi karbimi falan olcuyordu ayni zamanda. yaparsam kesinlikle uygulama sart

Bende fatsecret i kullanıyorum. Uygulamada sorun yok, ama oraya tek tek gireceksin, ölçeceksin, kılıfına uyduracaksın.. Bir kere güne başlarken plan yapman lazım, yoksa sürpriz ilerlerse günün yok efendim 5 gr yağ az aldım, protein az fazla oldu gibi gibi problemler çıkıyor. Ben hesaplamayı bıraktım o yüzden. Dediğim gibi en az karbonhidratla günü bitirmeye çalışıyorum. Birde itirafım var, saat 7 buçuk gibi bir koca avuç tuzsuz yer fıstığı yedim :olamaz: valla çocuğa yedirecektim, nasıl oldu da benim ağzıma giriverdi.. Pess.. :KK14:

Bende fatsecret i kullanıyorum. Uygulamada sorun yok, ama oraya tek tek gireceksin, ölçeceksin, kılıfına uyduracaksın.. Bir kere güne başlarken plan yapman lazım, yoksa sürpriz ilerlerse günün yok efendim 5 gr yağ az aldım, protein az fazla oldu gibi gibi problemler çıkıyor. Ben hesaplamayı bıraktım o yüzden. Dediğim gibi en az karbonhidratla günü bitirmeye çalışıyorum. Birde itirafım var, saat 7 buçuk gibi bir koca avuç tuzsuz yer fıstığı yedim :olamaz: valla çocuğa yedirecektim, nasıl oldu da benim ağzıma giriverdi.. Pess.. :KK14:
yer fistigina izin var diye hatirliyorum :27:

Back