• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

zebzeyle azcik karabugday hasladim yogurtlayip yiycem :KK53: Eki Görüntüle 2566274
Üffff ne kadan güzel duruyor afiyet olsuuun tatlım :kk77:
Doktor da akıntının bitmesini bekliyordu ki hala akıyor olunca gerildi antibiyotik yazdı :KK61:
Halbuki hiç sevmez antibiyotik işlerini durum vahim dedi beni de gerim gerim gerdi attı :63:
Ah yavrum yaa hem bebeğe hem sana Allah kolaylık versin inşallah bu sefer atlatırsınız :dua:
Selam kızlar bu oğlan üç ay durdu dördüncü ayda gaz bombası oldu bu nasıl iş ? Derdi gaz mi başka birşey mi vallaha anlamadım. Durmuyor, uyumuyor, güç bela uyusa da ablası inadına çığlık atıp uyandırıyor. Kafama huniyi taktim geziyorum. :mad:Yarım saattir yazacam kahvaltıda yediklerimi hatırlamaya çalışıyorum inanır mısınız? İyice kafayı usutmem inşallah. Hatırladığım kadarını yazacam affedin.
Kahvaltı 10.30
Bir buçuk haslanmis yumurta
Bir küçük tam buğdaydan yaptığım pankek üzerine bir çay kaşığı bal
Üç minik dilim peynir
Dört zeytin
Öğle 14.30
Bir büyük kase yoğurtlu karnabahar
Akşam 19.00
Dort kaşık makarna
Bir kase yoğurtlu pancar salatası
Su 2.0 lt falandır
Spor yapamıyorum. İnanın kafami kasiyamiyorum. İmdat!
Yarın misafirim var kahvaltıda. Boğazımı tutacam inşallah hoş bu halde inşallah iki yumurta kirabilirim gelenlere. :işsiz:
Yaa sizler böyle bebe rahatsız deyince hakkiten bir tık daha uzaklaşıyorum bebe fikrinden :110:Allah yardımcınız olsun hepinizin ben bir de pinpirikliyim bende heç ana olmaz :KK12:Afiyet olsun canım, bugün de misafirleri atlatırsan geriye ne kalır kiii :halay:

18.12.2019 Menü

Sabah (06:15
)
2 adet kepekli galeta
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta

Ara (09:30)
1 Kupa Yeşil Çay

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
2 adet günkurusu

Öğle (12:30)
1 kase ezogelin
Haşlanmış tavuk

Ara (16:00)
Yeşil Çay
1 portakal

Akşam (19:00)
Bugün evde temizlik var ama ben yokum :KK70:
Anneme dedim lahmacun söylersin bana da ayırırsın yarım onu yerim diye düşünüyorum, akşama revize ederim burasını :halay:

Su: 2,5 litre
Spor: 25.12'ye kadar program aynı devam :KK6:
Lusi Lusi

Üffff ne kadan güzel duruyor afiyet olsuuun tatlım :kk77:

Ah yavrum yaa hem bebeğe hem sana Allah kolaylık versin inşallah bu sefer atlatırsınız :dua:

Yaa sizler böyle bebe rahatsız deyince hakkiten bir tık daha uzaklaşıyorum bebe fikrinden :110:Allah yardımcınız olsun hepinizin ben bir de pinpirikliyim bende heç ana olmaz :KK12:Afiyet olsun canım, bugün de misafirleri atlatırsan geriye ne kalır kiii :halay:
Sen bize bakma canım biz hasta olunca dert yanarız işte ama zabah akşam yeriz ağız burun barnak her yerlerini yeriz yutarız pek tatlılar allahım :deli:

Sen bize bakma canım biz hasta olunca dert yanarız işte ama zabah akşam yeriz ağız burun barnak her yerlerini yeriz yutarız pek tatlılar allahım :deli:
Bakalım gelecekte bizi neler bekliyooo parlak mı değil mi göreceğiz :KK53:
Bebe olunca yenmez mi ya bakma böyle dediğime çocuk görünce deliriyorum ben :rolleyes:
Aslında benim bir evladım var, dünyalar tatlısı Maltese çok aşığız çoook :KK200:

Bakalım gelecekte bizi neler bekliyooo parlak mı değil mi göreceğiz :KK53:
Bebe olunca yenmez mi ya bakma böyle dediğime çocuk görünce deliriyorum ben :rolleyes:
Aslında benim bir evladım var, dünyalar tatlısı Maltese çok aşığız çoook :KK200:
O ney gız kedin mi var :deli:

Bugün ilk öğün için saat 10 u bekleyebildim, 15 saat açlıktan 15.30 saat açlığa terfi ettim :KK45:
Sabah (10.00)
2 yumurta ve sucuklu omlet
40 gr kadar peynir
2 küçük salatalık
1 kapya, 2 yeşil biber
8 tane zeytin yedim.
Tartıda eksilme görüyorum, bakalım cuma gün beni kurtarmaya yetecek mi? :KK14:

Bugün ilk öğün için saat 10 u bekleyebildim, 15 saat açlıktan 15.30 saat açlığa terfi ettim :KK45:
Sabah (10.00)
2 yumurta ve sucuklu omlet
40 gr kadar peynir
2 küçük salatalık
1 kapya, 2 yeşil biber
8 tane zeytin yedim.
Tartıda eksilme görüyorum, bakalım cuma gün beni kurtarmaya yetecek mi? :KK14:
Kaç sucuh yidin gülüm :deli:
Şimdi İF yapıyon dimi du hele bakem şu diyetisyen listelerinm bitsin ben de İF deneyeceum

Back