- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
Yok kız ben ordan yimedim banAgzi yanan yoğurdu üfleyerek yermis dimi ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız ben ordan yimedim banAgzi yanan yoğurdu üfleyerek yermis dimi ama
Bak daha bi meraklandımYok kız ben ordan yimedim ban
ben bakmistim arkadasa ya listeye hic girmemis galiba sonuc listelerinde adi yok.Peki ayrilisin nasil oldu biliyo musun
Yani hani listede izne ayrilmak istiyor
Yada kendi istegiyle ayrilmak istiyor vs yazariz
Takip etme sansin oldu mu ayrilik notu olarak ne yazıldı
Hmmmben bakmistim arkadasa ya listeye hic girmemis galiba sonuc listelerinde adi yok.
Ah sen oyle dedikten sonra durdurdum kendimi cok fake gibi geldi ama yinede tutamdm kendimiKız zalım kavga etme insanlarla bdv ban yeridir uzak kalırsın takımdan KiB lerler seni acımazlar
Üffff ne kadan güzel duruyor afiyet olsuuun tatlımzebzeyle azcik karabugday hasladim yogurtlayip yiycem Eki Görüntüle 2566274
Ah yavrum yaa hem bebeğe hem sana Allah kolaylık versin inşallah bu sefer atlatırsınızDoktor da akıntının bitmesini bekliyordu ki hala akıyor olunca gerildi antibiyotik yazdı
Halbuki hiç sevmez antibiyotik işlerini durum vahim dedi beni de gerim gerim gerdi attı
Yaa sizler böyle bebe rahatsız deyince hakkiten bir tık daha uzaklaşıyorum bebe fikrinden Allah yardımcınız olsun hepinizin ben bir de pinpirikliyim bende heç ana olmaz Afiyet olsun canım, bugün de misafirleri atlatırsan geriye ne kalır kiiiSelam kızlar bu oğlan üç ay durdu dördüncü ayda gaz bombası oldu bu nasıl iş ? Derdi gaz mi başka birşey mi vallaha anlamadım. Durmuyor, uyumuyor, güç bela uyusa da ablası inadına çığlık atıp uyandırıyor. Kafama huniyi taktim geziyorum. Yarım saattir yazacam kahvaltıda yediklerimi hatırlamaya çalışıyorum inanır mısınız? İyice kafayı usutmem inşallah. Hatırladığım kadarını yazacam affedin.
Kahvaltı 10.30
Bir buçuk haslanmis yumurta
Bir küçük tam buğdaydan yaptığım pankek üzerine bir çay kaşığı bal
Üç minik dilim peynir
Dört zeytin
Öğle 14.30
Bir büyük kase yoğurtlu karnabahar
Akşam 19.00
Dort kaşık makarna
Bir kase yoğurtlu pancar salatası
Su 2.0 lt falandır
Spor yapamıyorum. İnanın kafami kasiyamiyorum. İmdat!
Yarın misafirim var kahvaltıda. Boğazımı tutacam inşallah hoş bu halde inşallah iki yumurta kirabilirim gelenlere.
Aferüm minnoşum geleceğin çok parlak çelik çaydanlığımdan parlakGünaydııııın gününüz güzel geçsiiin bacitolaaar
Lusi gaptanım dur zıporumu yaptım 1 saat 15 dakika bebek gibi oldum
Sen bize bakma canım biz hasta olunca dert yanarız işte ama zabah akşam yeriz ağız burun barnak her yerlerini yeriz yutarız pek tatlılar allahımÜffff ne kadan güzel duruyor afiyet olsuuun tatlım
Ah yavrum yaa hem bebeğe hem sana Allah kolaylık versin inşallah bu sefer atlatırsınız
Yaa sizler böyle bebe rahatsız deyince hakkiten bir tık daha uzaklaşıyorum bebe fikrinden Allah yardımcınız olsun hepinizin ben bir de pinpirikliyim bende heç ana olmaz Afiyet olsun canım, bugün de misafirleri atlatırsan geriye ne kalır kiii
Bakalım gelecekte bizi neler bekliyooo parlak mı değil mi göreceğizSen bize bakma canım biz hasta olunca dert yanarız işte ama zabah akşam yeriz ağız burun barnak her yerlerini yeriz yutarız pek tatlılar allahım
O ney gız kedin mi varBakalım gelecekte bizi neler bekliyooo parlak mı değil mi göreceğiz
Bebe olunca yenmez mi ya bakma böyle dediğime çocuk görünce deliriyorum ben
Aslında benim bir evladım var, dünyalar tatlısı Maltese çok aşığız çoook
Köpüşümüz var tatlımO ney gız kedin mi var
Enaaam çok severim minnoşKöpüşümüz var tatlım
Oğlan ın kulağı için KBB kontrolüne gittik adam sinirlendi köpürdü antibiyotik verdi gönderdi. Vay zalım kulak akıyor allah akıyor kedi napsın kedinin bebesi napsın
Sağol canım inşallah 7 damla yapın dediği damlayı 30 kere damlatın kulağı yıkayın diyor
Sağol canım ya sorma geniz eti olaymış nerde kalacaktık neydi halımız zalım halımızGeçmiş olsun canım genizeti de yok , yine kulağa vuruyor
Kaç sucuh yidin gülümBugün ilk öğün için saat 10 u bekleyebildim, 15 saat açlıktan 15.30 saat açlığa terfi ettim
Sabah (10.00)
2 yumurta ve sucuklu omlet
40 gr kadar peynir
2 küçük salatalık
1 kapya, 2 yeşil biber
8 tane zeytin yedim.
Tartıda eksilme görüyorum, bakalım cuma gün beni kurtarmaya yetecek mi?