- 4 Aralık 2015
- 9.881
- 23.455
- 348
enfeksiyon var mi diyeNe için test gülümm ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
enfeksiyon var mi diyeNe için test gülümm ?
Detay bilmiyorum koca KBB prof u vardır bildiğienfeksiyon var mi diye
valla ben proflara da guvenmiyorum artik. oglana 6 ay bos yere epilepsi ilaci kullandirdi 2 tanesiDetay bilmiyorum koca KBB prof u vardır bildiği
Tühh yav ciddi mivalla ben proflara da guvenmiyorum artik. oglana 6 ay bos yere epilepsi ilaci kullandirdi 2 tanesi
Peki ayrilisin nasil oldu biliyo musunEvet yillardir ayni hesap
Şu diş tedavim bitsin de beni de free free zopala kaptanımZalımlık iyidir
Öbür şişkoyu da çağırak ervanazlim ikinizi falakaya yatırak zati anca ondan anlarsınız zalım şişkolarŞu diş tedavim bitsin de beni de free free zopala kaptanım
Kucuk oglum dogduktan sonraydi yani rahat 2 yil olmustur belkide 1 yil inan hatirlamiyorum tam olarak ne bilmek istiyosun anlayamadm ? Zayiflamak istiyorjm motivasyon ariyorum onun icin katildimPeki ayrilisin nasil oldu biliyo musun
Yani hani listede izne ayrilmak istiyor
Yada kendi istegiyle ayrilmak istiyor vs yazariz
Takip etme sansin oldu mu ayrilik notu olarak ne yazıldı
ZALIMMMMMÖbür şişkoyu da çağırak ervanazlim ikinizi falakaya yatırak zati anca ondan anlarsınız zalım şişkolar
Canim şöyleKucuk oglum dogduktan sonraydi yani rahat 2 yil olmustur belkide 1 yil inan hatirlamiyorum tam olarak ne bilmek istiyosun anlayamadm ? Zayiflamak istiyorjm motivasyon ariyorum onun icin katildim
PekiCanim şöyle
Hani biz seni listeye alacağız ya
Listeye girdiğinde izinli yazildiysan izne ayrilan üye notu olacak eksiysen kg gecen etap sayisina bölünecek
Artiysan %5kuralina uyuyosa o not dusulecek vs
Diskalifiye olduysan listeye girme sansin olmuycak freeden takip edilecek vs
Bundan dolayi inceliyorum o zaman ne yazildigini bulmamiz şart
Bi kaptanımızdan yardim istiycem
Kiz bükme boynunu
Canim şöyle
Hani biz seni listeye alacağız ya
Listeye girdiğinde izinli yazildiysan izne ayrilan üye notu olacak eksiysen kg gecen etap sayisina bölünecek
Artiysan %5kuralina uyuyosa o not dusulecek vs
Diskalifiye olduysan listeye girme sansin olmuycak freeden takip edilecek vs
Bundan dolayi inceliyorum o zaman ne yazildigini bulmamiz şart
Bi kaptanımızdan yardim istiycem
@swtyheart canımcım mevzuatı açıklamış hepfitimiz senlik bir mevzu değil diyetine engel bi durum yok sen keyfine bak diyetine bak biz hepimiz bunun için burdayızKiz bükme boynunu
Hertürlü motivasyon sagliycaz birbirimize de
Liste gaza getirir biliyosun daha cabuk kilo gider
Şartların nasil ona bakiyorum
Görevimiz bu o yuzden tamam ❤❤
Kaptan Lusi baksana masaallah falakaya bilenem yatiriyor
Şeyetme yani
Diyetimi burda yazmasamda yapiyorumda buranin daha bi baglayiciligi varr@swtyheart canımcım mevzuatı açıklamış hepfitimiz senlik bir mevzu değil diyetine engel bi durum yok sen keyfine bak diyetine bak biz hepimiz bunun için burdayız
Motive olmak için geliyoruz hepimiz çok da iyi oluyor ben mesela 14 kiloya yakın verdimDiyetimi burda yazmasamda yapiyorumda buranin daha bi baglayiciligi varr
Emzirirken if yapılmaz di mi ya ? Hoş ben dayanamam kesin de merak ettim. Sonuçta ikişer üçer tabak yemekten buralara gelmisimMotive olmak için geliyoruz hepimiz çok da iyi oluyor ben mesela 14 kiloya yakın verdim
Peki biz pek kaynaşamadık benim bebelerin hastalığından şeyinden
Diyet stilin var mı peki canım İF karatay dukan ketojenik ya da diyetisyen eşliğinde misin ?
Beben az daha büyüsün yapılır canım ek gıdaya falan bi adapte olsun alırsın karşına konuşursun o da anlayış gösterecektir elbet zalım değilseEmzirirken if yapılmaz di mi ya ? Hoş ben dayanamam kesin de merak ettim. Sonuçta ikişer üçer tabak yemekten buralara gelmisim
Kız zalım kavga etme insanlarla bdv ban yeridir uzak kalırsın takımdan KiB lerler seni acımazlarDiyetimi burda yazmasamda yapiyorumda buranin daha bi baglayiciligi varr
Agzi yanan yoğurdu üfleyerek yermis dimi amaKız zalım kavga etme insanlarla bdv ban yeridir uzak kalırsın takımdan KiB lerler seni acımazlar