• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kızlar bu oğlan üç ay durdu dördüncü ayda gaz bombası oldu bu nasıl iş ? Derdi gaz mi başka birşey mi vallaha anlamadım. Durmuyor, uyumuyor, güç bela uyusa da ablası inadına çığlık atıp uyandırıyor. Kafama huniyi taktim geziyorum. :mad:Yarım saattir yazacam kahvaltıda yediklerimi hatırlamaya çalışıyorum inanır mısınız? İyice kafayı usutmem inşallah. Hatırladığım kadarını yazacam affedin.
Kahvaltı 10.30
Bir buçuk haslanmis yumurta
Bir küçük tam buğdaydan yaptığım pankek üzerine bir çay kaşığı bal
Üç minik dilim peynir
Dört zeytin
Öğle 14.30
Bir büyük kase yoğurtlu karnabahar
Akşam 19.00
Dort kaşık makarna
Bir kase yoğurtlu pancar salatası
Su 2.0 lt falandır
Spor yapamıyorum. İnanın kafami kasiyamiyorum. İmdat!
Yarın misafirim var kahvaltıda. Boğazımı tutacam inşallah hoş bu halde inşallah iki yumurta kirabilirim gelenlere. :işsiz:

Peki ayrilisin nasil oldu biliyo musun
Yani hani listede izne ayrilmak istiyor
Yada kendi istegiyle ayrilmak istiyor vs yazariz
Takip etme sansin oldu mu ayrilik notu olarak ne yazıldı
Kucuk oglum dogduktan sonraydi yani rahat 2 yil olmustur belkide 1 yil inan hatirlamiyorum tam olarak ne bilmek istiyosun anlayamadm ? Zayiflamak istiyorjm motivasyon ariyorum onun icin katildim

Kucuk oglum dogduktan sonraydi yani rahat 2 yil olmustur belkide 1 yil inan hatirlamiyorum tam olarak ne bilmek istiyosun anlayamadm ? Zayiflamak istiyorjm motivasyon ariyorum onun icin katildim
Canim şöyle
Hani biz seni listeye alacağız ya
Listeye girdiğinde izinli yazildiysan izne ayrilan üye notu olacak eksiysen kg gecen etap sayisina bölünecek
Artiysan %5kuralina uyuyosa o not dusulecek vs
Diskalifiye olduysan listeye girme sansin olmuycak freeden takip edilecek vs
Bundan dolayi inceliyorum o zaman ne yazildigini bulmamiz şart
Bi kaptanımızdan yardim istiycem

Canim şöyle
Listeye girdiğinde izinli yazildiysan izne ayrilan üye notu olacak eksiysen kg gecen etap sayisina bölünecek
Peki

Kiz bükme boynunu :D
Hertürlü motivasyon sagliycaz birbirimize de
Liste gaza getirir biliyosun daha cabuk kilo gider
Şartların nasil ona bakiyorum
Görevimiz bu o yuzden tamam ❤❤
Kaptan Lusi Lusi baksana masaallah falakaya bilenem yatiriyor
Şeyetme yani :D

Canim şöyle
Kiz bükme boynunu :KK70:
Hertürlü motivasyon sagliycaz birbirimize de
Liste gaza getirir biliyosun daha cabuk kilo gider
Şartların nasil ona bakiyorum
Görevimiz bu o yuzden tamam ❤❤
Kaptan Lusi Lusi baksana masaallah falakaya bilenem yatiriyor
Şeyetme yani :KK70:
@swtyheart canımcım mevzuatı açıklamış hepfitimiz senlik bir mevzu değil diyetine engel bi durum yok sen keyfine bak diyetine bak biz hepimiz bunun için burdayız :KK200:

@swtyheart canımcım mevzuatı açıklamış hepfitimiz senlik bir mevzu değil diyetine engel bi durum yok sen keyfine bak diyetine bak biz hepimiz bunun için burdayız :KK200:
Diyetimi burda yazmasamda yapiyorumda buranin daha bi baglayiciligi varr

Diyetimi burda yazmasamda yapiyorumda buranin daha bi baglayiciligi varr
Motive olmak için geliyoruz hepimiz çok da iyi oluyor ben mesela 14 kiloya yakın verdim 🤗
Peki biz pek kaynaşamadık benim bebelerin hastalığından şeyinden :KK14:
Diyet stilin var mı peki canım İF karatay dukan ketojenik ya da diyetisyen eşliğinde misin ?

Motive olmak için geliyoruz hepimiz çok da iyi oluyor ben mesela 14 kiloya yakın verdim 🤗
Peki biz pek kaynaşamadık benim bebelerin hastalığından şeyinden :KK14:
Diyet stilin var mı peki canım İF karatay dukan ketojenik ya da diyetisyen eşliğinde misin ?
Emzirirken if yapılmaz di mi ya ? Hoş ben dayanamam kesin de merak ettim. Sonuçta ikişer üçer tabak yemekten buralara gelmisim :KK45:

Emzirirken if yapılmaz di mi ya ? Hoş ben dayanamam kesin de merak ettim. Sonuçta ikişer üçer tabak yemekten buralara gelmisim :KK45:
Beben az daha büyüsün yapılır canım ek gıdaya falan bi adapte olsun alırsın karşına konuşursun o da anlayış gösterecektir elbet zalım değilse :KK70: :KK53:

Back