Ne diyosun nasil dokuldu canim kendim oglum kapti yegenimden oglumunda dokulurmu?bizimkiler de oldu. bi kac hafta sonradan da tirnaklari dokuldu. hani yegenine olursa korkmayin. benim aklim cikti.
Tırnak dökülmesi ne bacım yav töbe töbebizimkiler de oldu. bi kac hafta sonradan da tirnaklari dokuldu. hani yegenine olursa korkmayin. benim aklim cikti.
aynen kacamak gibiAy bende arada sirada icmeyi daha cok seviyorum surekli icmek cazip gelmiyor
Çok geçmiş olsun tatlımm aman evlerden ırak duyuyorum o hastalığı hepOglum krese giden yigenimden el ayak kapti.Ah o ne illet bi hastalikmis.Evlerden irak.Agzinin ici disi eller ayakalr bacaklar yarayla doldu 1 hafta gece gunduz kalmadi cok sukur simdi daha iyi
herkeste olmuyomus da. benim kizin el ayak hepsi dokuldu. alttan yeni cikiyor ustteki siyriliyor. oglanin ayaklarindan bi kac tanesi dokuldu.Ne diyosun nasil dokuldu canim kendim oglum kapti yegenimden oglumunda dokulurmu?
Ay Allah beterinden korusun insallah oyle bisey olmaz 1 haftadir agiz icindekilerden uyumuyor bide tirnak cekmez yavrum insallah sized3 cok gecmis olsunherkeste olmuyomus da. benim kizin el ayak hepsi dokuldu. alttan yeni cikiyor ustteki siyriliyor. oglanin ayaklarindan bi kac tanesi dokuldu.
sagol canim ama tirnaklar cikarken bi yere takilmak disinda aci olmadi sukur.Ay Allah beterinden korusun insallah oyle bisey olmaz 1 haftadir agiz icindekilerden uyumuyor bide tirnak cekmez yavrum insallah sized3 cok gecmis olsun
Amanınnn rabbimmm
Ah canim benimmm Rabbim sifa versin buda gevsin gitsin hic yasamamis olun.Allah buyuklerinden korusun
geçmiş olsun bcmBize yine bi haller oluyor oglan hasta gözü de iltihaplanmış, göze damla , orta kulak iltihabı olmuş kulağa damla , kreşte domuz gribi çıkmış beta virüsü çıkmış ağza damla!
Kız ateşli yanıyor soy yıka yine yanıyor onun da göz kanalları tıkalıymış gözü iltihap kapıyor sürekli göze masaj göze damla, ağzı burnu sümüğü hiç bitmiyor zaten
Vıyyy kedi nerelere gitsin zalım hastalık zalım virüs zalım mikrop
dokulmeyen tirnaklarda yenilenme hala devam ediyor hastalik geceli 4 ay fln olmustur.ellerinde dokulenler bi yandan yenilendi. ayaklarinda da hemen hemen hepsi bitti sayilir :)Amanınnn rabbimmm
Ne zaman olmuştu kız bu
Yemin ederim okurken gözlerim doldu. Hastalık bize gelse sorun yok ama evlat olunca dayanılmaz oluyor. Rabbim şifa versin, en kısa zamanda toparlanırlar inşallah. Allahım kimseyi evlatlarıyla sınamasın.Bize yine bi haller oluyor oglan hasta gözü de iltihaplanmış, göze damla , orta kulak iltihabı olmuş kulağa damla , kreşte domuz gribi çıkmış beta virüsü çıkmış ağza damla!
Kız ateşli yanıyor soy yıka yine yanıyor onun da göz kanalları tıkalıymış gözü iltihap kapıyor sürekli göze masaj göze damla, ağzı burnu sümüğü hiç bitmiyor zaten
Vıyyy kedi nerelere gitsin zalım hastalık zalım virüs zalım mikrop
Geçmiş olsun canım. Kalabalık ortama girince çocuklar bir hastalık kapıyor mutlaka, ne kadar canları var ki. Rabbim beterlerinden korusunOglum krese giden yigenimden el ayak kapti.Ah o ne illet bi hastalikmis.Evlerden irak.Agzinin ici disi eller ayakalr bacaklar yarayla doldu 1 hafta gece gunduz kalmadi cok sukur simdi daha iyi
Geçmiş olsun canım. İçim parçalandı sabah sabah. Şimdi iyi değil mi?bizimkiler de oldu. bi kac hafta sonradan da tirnaklari dokuldu. hani yegenine olursa korkmayin. benim aklim cikti.
sagol canimGeçmiş olsun canım. İçim parçalandı sabah sabah. Şimdi iyi değil mi?
Benim çocuğunda kreş yaşı geliyor. Çok istiyorum aslında vermeyi, çok seviyor çocukları, kalabalığı, çok sosyal bir çocuk. Ama hastalıklar.. Olacak, onlarada alışması, bağışıklık kazanması lazım. Kendi evladım gibi gözümün önüne geldi canım. Allahım cümlemizin evlatlarını korusun. Burnumu çeke çeke geldim işe. ama bende kreş çocuğuyum, benimde hastalıklarımın maşallahı vardır. Gerçi bizim zamanımızda 5. 6.hastalıklar, senin çocukların yaşadıkları gibi hastalıklar pek olmuyordu. Bizde işte kabakulak, kızamık falan vardısagol canim
iyiler de baska hastiklar bile kaptilar. :)
cocuklar iste bitmiyor ki hastaliklari.
aman iciniz parcalansin diye demedim, ben tirnaklari oyle gorunce aklim cikti kotu hastalik falan sandim allah korusun o yuzden soyleyeyim dedim arkadasa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?