• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Valla aşırı zor böyle çalışmak, bir de hastayken ne çekilirim ne de çekerim bildiğin domuz oluyorum :KK53:

Valla bizim en yoğun olduğumuz hafta bu hafta olduğu için rapor alsam kötü bakılırdı, anca müdürüm çok kötü görürse git derse belki o da imkansız gibi birşey.

Kaptanım Lusi Lusi ve Sismaniye Sismaniye zopa konusunda master yapmışlar gibi :KK70:

Haay yavrularım ya kıyamam Allah şifa versin.. Kreşlerde hep böyle oluyor zaten herkes birbirinden birşeyler kapıyor. İnşallaah tez zamanda iyileşir bebelerin :dua::KK200:
Kod adı : Hasta Donuz :KK53:

Yemin ederim okurken gözlerim doldu. Hastalık bize gelse sorun yok ama evlat olunca dayanılmaz oluyor. Rabbim şifa versin, en kısa zamanda toparlanırlar inşallah. Allahım kimseyi evlatlarıyla sınamasın.
Amin canım rabbim dermansız dert vermesin :dua:

sen de Lusi Lusi gibi etobursun
bak dun 9 kofteyi yiyince bugun hic zorlanmadim if konusunda :KK70:
Aynen ya, kırmızısı, beyazı, sakatatı, deniz mahsulü hiç ayırmam :KK45: ama azaltmam lazım biraz, çok proteinde iyi değil. Birde ilk öğünden sonra atıştıracak birseyler önerin bana kızlar. 5-6 ceviz yiyeyim dedim ama yanında yarım avuçta badem kaçtı. Kuruyemiş yiyince ucunu kaçırıyorum biraz:KK14:

Aynen ya, kırmızısı, beyazı, sakatatı, deniz mahsulü hiç ayırmam :KK45: ama azaltmam lazım biraz, çok proteinde iyi değil. Birde ilk öğünden sonra atıştıracak birseyler önerin bana kızlar. 5-6 ceviz yiyeyim dedim ama yanında yarım avuçta badem kaçtı. Kuruyemiş yiyince ucunu kaçırıyorum biraz:KK14:

Hurma, Kayısı , Kefir olabilri canım. yeşilçay içersen yanına bir kuruyemiş, kefir/süt ile meyve :KK66:

Hurma, Kayısı , Kefir olabilri canım. yeşilçay içersen yanına bir kuruyemiş, kefir/süt ile meyve :KK66:
Laktoza tolerans gösteremiyor vücudum canım. Çok seviyorum ama yarım çay bardağı da içsem şişkinlikten patlıyorum. Laktozsuz süt de pek tercih etmiyorum açıkçası. Yeşil çayı hayatıma bir türlü sokamıyorum ya, sevemiyorum. Ama yeşil çay en mantıklısı olacak. Hazır aklıma getirdin, burnumu tıkaya tıkaya içeyim bir bardak :KK45:

Bi beni de oku üfle bacım :KK53:
Okuma üfleme yokta. Hmmm.. Şunu deneyelim,
Sen varya, aslansın, kralsın, elinden bir uçan bir kaçan. Kadın gibi kadınsın. 2 çocuk ne kiiii, 10 tane olsa bakarsın. Sen zaten fitsin aslında, hobi olarak kilo veriyorsun. Kimse de yanılıp seninle yarışa girmesin, kaybedilecek yarışa girilir mi teheyyy. Nasıl oldu? :KK45:

Yarım gevrek :kk77:1 Haftadır fırının önünden geçerken nasıl mis gb kokuyor bu haftayı atlatayım haftaya yemeği planlıyorum. herkes birbirine meydan okurken ben yine sabit kalırsam fururlar beni:sopa:
Arada olur öyle şeyler, fakat susam midemi mahvetti :110:
herderdedeva herderdedeva canım sen nasıl yoğurtla spor yapacaksın :KK66:
Spordan sonra ya da önce yiyorum, akşamı da hafif geçmiş oluyorum. Üstelik bugün sabahtan beri sağlam yedim :KK53:
Ben senin yediklerini yesem zafiyet geçiririm canım:KK45:zaten hastasın, aman dikkat et
Valla spor yapan bünyeyi de beslenmez isen gelişme sağlayamıyorsun maalesef :KK53:
Bir de çok ilginçtir bende grip olduğumda daha fazla yemek yeme isteği geliyor, babaannem sağolsun :KK70:

Arada olur öyle şeyler, fakat susam midemi mahvetti :110:

Spordan sonra ya da önce yiyorum, akşamı da hafif geçmiş oluyorum. Üstelik bugün sabahtan beri sağlam yedim :KK53:

Valla spor yapan bünyeyi de beslenmez isen gelişme sağlayamıyorsun maalesef :KK53:
Bir de çok ilginçtir bende grip olduğumda daha fazla yemek yeme isteği geliyor, babaannem sağolsun :KK70:
Kız açlıktan ölürüm diyorum, güçsüz düşerim diyorum. Birsey yemiyorsunki akşam. Bari spor öncesi yada sonrası 1 muz falan ye

Bizim buralarda bir Sismaniye Sismaniye var, aman Allahım. Nasıl bir hatun kişi, nasıl bir hamarat, nasıl bir annedir. Aklına taktığını yapar, çıktığı yolu bitirmeden bırakmaz. Fidan boyluuu, mankennn gibi. Kim der bu kadın 2 çocuk doğurdu diye. Birde yarışlara giriyor, zaten kazanmışsın, neyin yarışı bu kuzum aaa.
Kızlar arada kaldım imdat :rolleyes:

Okuma üfleme yokta. Hmmm.. Şunu deneyelim,
Sen varya, aslansın, kralsın, elinden bir uçan bir kaçan. Kadın gibi kadınsın. 2 çocuk ne kiiii, 10 tane olsa bakarsın. Sen zaten fitsin aslında, hobi olarak kilo veriyorsun. Kimse de yanılıp seninle yarışa girmesin, kaybedilecek yarışa girilir mi teheyyy. Nasıl oldu? :KK45:
kaybedilecek yarisa girilmez demek :sinirli:

Bizim buralarda bir Sismaniye Sismaniye var, aman Allahım. Nasıl bir hatun kişi, nasıl bir hamarat, nasıl bir annedir. Aklına taktığını yapar, çıktığı yolu bitirmeden bırakmaz. Fidan boyluuu, mankennn gibi. Kim der bu kadın 2 çocuk doğurdu diye. Birde yarışlara giriyor, zaten kazanmışsın, neyin yarışı bu kuzum aaa.
Kızlar arada kaldım imdat :rolleyes:
ahahahhah :halay::halay::halay:
ben takimdasin zeki cevik ve yanardonerini severim :D

Selam kizlar
Durumum.malummm uzun zamandır yardımcı olamıyorum size iki gündür de hastayım
Biraz kendimi toaprlamam lazım kizlar
O yüzden kaptanlığı Lusi Lusi kuzuma devrediyorum
Sizi biraz sopalasin türlü iskencelerini yapsin:KK70:
Bende toparlanıp donucem seviyorum sizi
Vedalasmiyorum çünkü gitmiyorum hep burda olucam 😘

Selam kizlar
Durumum.malummm uzun zamandır yardımcı olamıyorum size iki gündür de hastayım
Biraz kendimi toaprlamam lazım kizlar
O yüzden kaptanlığı Lusi Lusi kuzuma devrediyorum
Sizi biraz sopalasin türlü iskencelerini yapsin:KK70:
Bende toparlanıp donucem seviyorum sizi
Vedalasmiyorum çünkü gitmiyorum hep burda olucam 😘
:KK14: :KK14:
ilk goz agrim tek kaptanim bizi bu kedinin ellerine birakip nereye gidiyorsun. cirmalar beni bu. cabuk ayarla islerini de gel geri :cry:
:KK53:
saka bir yana yillarin kadrolu 3.takim uyesi Lusi Lusi hayirli ugurlu olsun. :KK200:sirtimizdan sopayi eksik etme. bizi 1 numarali takim yap. sana guveniyorum ozellikle hirs konusunda.
beni yenicem diye igne iplige dondun iki gunde. :D

:KK14: :KK14:
ilk goz agrim tek kaptanim bizi bu kedinin ellerine birakip nereye gidiyorsun. cirmalar beni bu. cabuk ayarla islerini de gel geri :cry:
:KK53:
saka bir yana yillarin kadrolu 3.takim uyesi Lusi Lusi hayirli ugurlu olsun. :KK200:sirtimizdan sopayi eksik etme. bizi 1 numarali takim yap. sana guveniyorum ozellikle hirs konusunda.
beni yenicem diye igne iplige dondun iki gunde. :KK70:
Yok yok gitmiyorum bı yere
Keyifle Lusi Lusi in eziyetlerini izliycem😂😂

Back