• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkeste olmuyomus da. benim kizin el ayak hepsi dokuldu. alttan yeni cikiyor ustteki siyriliyor. oglanin ayaklarindan bi kac tanesi dokuldu.
Ay Allah beterinden korusun insallah oyle bisey olmaz 1 haftadir agiz icindekilerden uyumuyor bide tirnak cekmez yavrum insallah sized3 cok gecmis olsun

soyle oluyorlar T2mmqTWioHZFfVpfOR663C0MXb0liFAE_lg.jpg Peeling-Nails-Nails-Falling-Off-shedding-nails-Onychomadesis-hand-foot-and-mouth.jpg
@swtyheart

Bize yine bi haller oluyor oglan hasta gözü de iltihaplanmış, göze damla , orta kulak iltihabı olmuş kulağa damla , kreşte domuz gribi çıkmış beta virüsü çıkmış ağza damla! :mad:
Kız ateşli yanıyor soy yıka yine yanıyor onun da göz kanalları tıkalıymış gözü iltihap kapıyor sürekli göze masaj göze damla, ağzı burnu sümüğü hiç bitmiyor zaten:KK61:
Vıyyy kedi nerelere gitsin zalım hastalık zalım virüs zalım mikrop :stop::KK14:
geçmiş olsun bcm
bizim evdede sağlam kimse yok biri kapincahepsine bulaşıyor

Akşam yemeğinde tamamdır. Paylaşıyorum,

Sabah (09.30)
75 gr kavurma ve 2 yumurta ile omlet
60 gr kadar peynir
1 küçük salatalık.
Ara (14.00)
5 ceviz
Akşam (18.30)
Yemeğin pismesini beklerken 4 zeytin, 10 gr kadar peynir :KK45:
200 gr kadar ciğer kavurma
3 kaşık kadar yoğurtlu lahana salatası.
2 lt su sahgull sahgull
Yav ben dün akşam yine gönderememişim yediklerimi. Evde kablosuz İnternetle hücresel birbirine karışıyor, ondan oluyor sanırım. Bu arada günaydın herkese

Bize yine bi haller oluyor oglan hasta gözü de iltihaplanmış, göze damla , orta kulak iltihabı olmuş kulağa damla , kreşte domuz gribi çıkmış beta virüsü çıkmış ağza damla! :mad:
Kız ateşli yanıyor soy yıka yine yanıyor onun da göz kanalları tıkalıymış gözü iltihap kapıyor sürekli göze masaj göze damla, ağzı burnu sümüğü hiç bitmiyor zaten:KK61:
Vıyyy kedi nerelere gitsin zalım hastalık zalım virüs zalım mikrop :stop::KK14:
Yemin ederim okurken gözlerim doldu. Hastalık bize gelse sorun yok ama evlat olunca dayanılmaz oluyor. Rabbim şifa versin, en kısa zamanda toparlanırlar inşallah. Allahım kimseyi evlatlarıyla sınamasın.

Oglum krese giden yigenimden el ayak kapti.Ah o ne illet bi hastalikmis.Evlerden irak.Agzinin ici disi eller ayakalr bacaklar yarayla doldu 1 hafta gece gunduz kalmadi cok sukur simdi daha iyi
Geçmiş olsun canım. Kalabalık ortama girince çocuklar bir hastalık kapıyor mutlaka, ne kadar canları var ki. Rabbim beterlerinden korusun

bizimkiler de oldu. bi kac hafta sonradan da tirnaklari dokuldu. hani yegenine olursa korkmayin. benim aklim cikti.
Geçmiş olsun canım. İçim parçalandı sabah sabah. Şimdi iyi değil mi?

Geçmiş olsun canım. İçim parçalandı sabah sabah. Şimdi iyi değil mi?
sagol canim
iyiler de baska hastiklar bile kaptilar. :)
cocuklar iste bitmiyor ki hastaliklari.
aman iciniz parcalansin diye demedim, ben tirnaklari oyle gorunce aklim cikti kotu hastalik falan sandim allah korusun o yuzden soyleyeyim dedim arkadasa.

sagol canim
iyiler de baska hastiklar bile kaptilar. :)
cocuklar iste bitmiyor ki hastaliklari.
aman iciniz parcalansin diye demedim, ben tirnaklari oyle gorunce aklim cikti kotu hastalik falan sandim allah korusun o yuzden soyleyeyim dedim arkadasa.
Benim çocuğunda kreş yaşı geliyor. Çok istiyorum aslında vermeyi, çok seviyor çocukları, kalabalığı, çok sosyal bir çocuk. Ama hastalıklar.. Olacak, onlarada alışması, bağışıklık kazanması lazım. Kendi evladım gibi gözümün önüne geldi canım. Allahım cümlemizin evlatlarını korusun. Burnumu çeke çeke geldim işe. ama bende kreş çocuğuyum, benimde hastalıklarımın maşallahı vardır. Gerçi bizim zamanımızda 5. 6.hastalıklar, senin çocukların yaşadıkları gibi hastalıklar pek olmuyordu. Bizde işte kabakulak, kızamık falan vardı

Back