• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

16.12.2019 Menü

Sabah (06:15
)
1 Kupa ıhlamur

Ara (10:00)
Sade Türk Kahvesi
2 Adet Gün kurusu

Öğle (12:30)
4 adet ızgara köfte
1 kase tarhana çorbası
1/2 kase yoğurt

Ara (16:00)
Yeşil Çay
2 adet mandalin

Akşam (19:15)
1 kase tavuk suyu çorbası

Su 2,5 litre sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim
Ah ahhh cuma spordan sonra bu hallere düştüm, yolda terli terli soğuğu yiyince.. :cry: Lusi Lusi

1 kasik da yogurt :KK53:

haklisin ya protein cok az aldim dun.

gecmis olsun canim. ben de merak ettim haftasonu hic sesin cikmayinca. hazir keyif almazken birakiverirsin belki sigarayi :)
Çok sağolasın canımm ahh keşke ahh şimdi almıyorum ama hastalık geçtikten mümkün değil ilginç gelecektir ama çok seviyorum sigara içmeyi :110:
Geçmiş olsun canım. Gitmeseydin keşke bugün işe. Akşam güzelce dinlen bari
Çok sağolasın canım, keşke mümkün olsaydı bugün işe girişler çok vardı mecbur canım özel sektör olunca :KK43:

Çok sağolasın canımm ahh keşke ahh şimdi almıyorum ama hastalık geçtikten mümkün değil ilginç gelecektir ama çok seviyorum sigara içmeyi :110:

Çok sağolasın canım, keşke mümkün olsaydı bugün işe girişler çok vardı mecbur canım özel sektör olunca :KK43:
biliyorum canim hamile olup 9 ay icmeyip sonra baslayan cok :)
ben bayagi bi ictim esimle keyif sigarasi olarak ama bagimlilik yapacak kadar zevkli gelmedi. cay kahve yetiyor :27:

selam kaptan
hastane falan saglik problemi yoktur insallah
Kızlar selamm, cumartesi günü acillik oldum :KK43:
Dönem ile birlikte regli oldum, 2 kere serum yedim. Çorba ekmek ve yoğurt yiyebildim, ilaçlar yüzünden de sürekli uyudum. Bugün işe geldim ama ben mi geldim başkası mı inanın bilmiyorum. Sigaradan da keyif almıyorum, tam bir tatsız tarhana oldum.. Bugün ofiste çam ağacımı süsleyeyim dedim moral olur dedim hiç halim yok. :hasta:
Çok geçmiş olsun o halde çalışmak eminim çok zordur.

Günlük menüm
Sabah 10.30
Bir buçuk yumurtadan omlet
1kk peynir
Dort zeytin
Yarım elma
Öğlen 14.30
İki kepçe tarhana çorbası
Bir tabak pazı kavurması
İki kaşık yoğurt
Ara
Bir avuç çerez
Akşam 18.30
İki kepçe tarhana çorbası
Dort kaşık pazı kavurması
Dört kaşık menemen
İki kaşık yoğurt
Bir dilim ekmek

Bugün çorbalar ekmekler biraz karıştı. Akşam yemeğinde doyamadım bir turlu. İnşallah patlamaZ. :KK17:

Kızlar selamm, cumartesi günü acillik oldum :KK43:
Dönem ile birlikte regli oldum, 2 kere serum yedim. Çorba ekmek ve yoğurt yiyebildim, ilaçlar yüzünden de sürekli uyudum. Bugün işe geldim ama ben mi geldim başkası mı inanın bilmiyorum. Sigaradan da keyif almıyorum, tam bir tatsız tarhana oldum.. Bugün ofiste çam ağacımı süsleyeyim dedim moral olur dedim hiç halim yok. :hasta:
Geçmiş olsun Allah şifa versin canim.rapor alsaydın biraz istirahatle toparlarsin

Iyi aksamlar kizlar bugün araba aldık diye sevinirken eşim.ilk.kazasini yapti cok sukur eşimde de karşı tarafta da bisey yok maddi hasar var biraz Allah beterinden korusun. Stresten sanirim yemek yiyesim.var
Sabah 1 elma yedim 1 tam ceviz
Ara 1 sade kahve
Öğle 1 kase çorba 3 kaşık bulgur pilavı türlü
Aksam 1 tabak.kuru fasulye yemegi 4 küçük karnıbahar köftesi fırında
20 dk tabata 20 dk leg magic 40 dk 120 puan.
Hepfitim Hepfitim Lusi Lusi

Iyi aksamlar kizlar bugün araba aldık diye sevinirken eşim.ilk.kazasini yapti cok sukur eşimde de karşı tarafta da bisey yok maddi hasar var biraz Allah beterinden korusun. Stresten sanirim yemek yiyesim.var
Sabah 1 elma yedim 1 tam ceviz
Ara 1 sade kahve
Öğle 1 kase çorba 3 kaşık bulgur pilavı türlü
Aksam 1 tabak.kuru fasulye yemegi 4 küçük karnıbahar köftesi fırında
20 dk tabata 20 dk leg magic 40 dk 120 puan.
Hepfitim Hepfitim Lusi Lusi
gecmis olsun canim. benim esim de arabayi aldigi ilk gun kaza yapmisti. cana gelmemis dedigin gibi.

ALLAHTAN sabah roka salatası yemişim kv aradı misafirleri geliyomus ay koştur koştur gittim börek çörek pasta yaptım mecbur 1 peynirli börek 1 dilim kek yedim yemek yoktu ayrıca aşırı hareket ettim akıllı saatinde 12bin adımı gördün yediklerimi harcamışımdır diye dusunuyorum

Bize yine bi haller oluyor oglan hasta gözü de iltihaplanmış, göze damla , orta kulak iltihabı olmuş kulağa damla , kreşte domuz gribi çıkmış beta virüsü çıkmış ağza damla! :mad:
Kız ateşli yanıyor soy yıka yine yanıyor onun da göz kanalları tıkalıymış gözü iltihap kapıyor sürekli göze masaj göze damla, ağzı burnu sümüğü hiç bitmiyor zaten:KK61:
Vıyyy kedi nerelere gitsin zalım hastalık zalım virüs zalım mikrop :stop::KK14:

Bize yine bi haller oluyor oglan hasta gözü de iltihaplanmış, göze damla , orta kulak iltihabı olmuş kulağa damla , kreşte domuz gribi çıkmış beta virüsü çıkmış ağza damla! :mad:
Kız ateşli yanıyor soy yıka yine yanıyor onun da göz kanalları tıkalıymış gözü iltihap kapıyor sürekli göze masaj göze damla, ağzı burnu sümüğü hiç bitmiyor zaten:KK61:
Gecmis olsun Allah sifa versin canim oglana takviye vitamin veriyormuydun

biliyorum canim hamile olup 9 ay icmeyip sonra baslayan cok :)
ben bayagi bi ictim esimle keyif sigarasi olarak ama bagimlilik yapacak kadar zevkli gelmedi. cay kahve yetiyor :KK53:
Ay bende arada sirada icmeyi daha cok seviyorum surekli icmek cazip gelmiyor

Oglum krese giden yigenimden el ayak kapti.Ah o ne illet bi hastalikmis.Evlerden irak.Agzinin ici disi eller ayakalr bacaklar yarayla doldu 1 hafta gece gunduz kalmadi cok sukur simdi daha iyi

Oglum krese giden yigenimden el ayak kapti.Ah o ne illet bi hastalikmis.Evlerden irak.Agzinin ici disi eller ayakalr bacaklar yarayla doldu 1 hafta gece gunduz kalmadi cok sukur simdi daha iyi
bizimkiler de oldu. bi kac hafta sonradan da tirnaklari dokuldu. hani yegenine olursa korkmayin. benim aklim cikti.

Back