- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
Çok sağolasın canımm ahh keşke ahh şimdi almıyorum ama hastalık geçtikten mümkün değil ilginç gelecektir ama çok seviyorum sigara içmeyi1 kasik da yogurt
haklisin ya protein cok az aldim dun.
gecmis olsun canim. ben de merak ettim haftasonu hic sesin cikmayinca. hazir keyif almazken birakiverirsin belki sigarayi :)
Çok sağolasın canım, keşke mümkün olsaydı bugün işe girişler çok vardı mecbur canım özel sektör oluncaGeçmiş olsun canım. Gitmeseydin keşke bugün işe. Akşam güzelce dinlen bari
biliyorum canim hamile olup 9 ay icmeyip sonra baslayan cok :)Çok sağolasın canımm ahh keşke ahh şimdi almıyorum ama hastalık geçtikten mümkün değil ilginç gelecektir ama çok seviyorum sigara içmeyi
Çok sağolasın canım, keşke mümkün olsaydı bugün işe girişler çok vardı mecbur canım özel sektör olunca
Oh ne güzel yaa keşke bende öyle olabilseydim..biliyorum canim hamile olup 9 ay icmeyip sonra baslayan cok :)
ben bayagi bi ictim esimle keyif sigarasi olarak ama bagimlilik yapacak kadar zevkli gelmedi. cay kahve yetiyor
selam kaptan
hastane falan saglik problemi yoktur insallah
Çok geçmiş olsun o halde çalışmak eminim çok zordur.Kızlar selamm, cumartesi günü acillik oldum
Dönem ile birlikte regli oldum, 2 kere serum yedim. Çorba ekmek ve yoğurt yiyebildim, ilaçlar yüzünden de sürekli uyudum. Bugün işe geldim ama ben mi geldim başkası mı inanın bilmiyorum. Sigaradan da keyif almıyorum, tam bir tatsız tarhana oldum.. Bugün ofiste çam ağacımı süsleyeyim dedim moral olur dedim hiç halim yok.
Neden olmasın faydası olur zararı olmaz. Var mısın yarışa @swtyheart.yeni arkadas geldi @swtyheart 74 kiloymus yakin sayilirsiniz meydan oku bence
Geçmiş olsun Allah şifa versin canim.rapor alsaydın biraz istirahatle toparlarsinKızlar selamm, cumartesi günü acillik oldum
Dönem ile birlikte regli oldum, 2 kere serum yedim. Çorba ekmek ve yoğurt yiyebildim, ilaçlar yüzünden de sürekli uyudum. Bugün işe geldim ama ben mi geldim başkası mı inanın bilmiyorum. Sigaradan da keyif almıyorum, tam bir tatsız tarhana oldum.. Bugün ofiste çam ağacımı süsleyeyim dedim moral olur dedim hiç halim yok.
Rutin 6 aylık kontrolum ama aynı zamanda gribin cnmselam kaptan
hastane falan saglik problemi yoktur insallah
gecmis olsun canim. benim esim de arabayi aldigi ilk gun kaza yapmisti. cana gelmemis dedigin gibi.Iyi aksamlar kizlar bugün araba aldık diye sevinirken eşim.ilk.kazasini yapti cok sukur eşimde de karşı tarafta da bisey yok maddi hasar var biraz Allah beterinden korusun. Stresten sanirim yemek yiyesim.var
Sabah 1 elma yedim 1 tam ceviz
Ara 1 sade kahve
Öğle 1 kase çorba 3 kaşık bulgur pilavı türlü
Aksam 1 tabak.kuru fasulye yemegi 4 küçük karnıbahar köftesi fırında
20 dk tabata 20 dk leg magic 40 dk 120 puan.
Hepfitim Lusi
kilo almamak da basariBenimde kulaklarımı cekinya
Diyete başlamam lazım kilo almiyorum ama vermem gerekenleri vermem lazım artık
Gecmis olsun Allah sifa versin canim oglana takviye vitamin veriyormuydunBize yine bi haller oluyor oglan hasta gözü de iltihaplanmış, göze damla , orta kulak iltihabı olmuş kulağa damla , kreşte domuz gribi çıkmış beta virüsü çıkmış ağza damla!
Kız ateşli yanıyor soy yıka yine yanıyor onun da göz kanalları tıkalıymış gözü iltihap kapıyor sürekli göze masaj göze damla, ağzı burnu sümüğü hiç bitmiyor zaten
Vıyyy kedi nerelere gitsin zalım hastalık zalım virüs zalım mikrop
Bazen propolis bazen balık yağı canım düzenli kullanmadım amaGecmis olsun Allah sifa versin canim oglana takviye vitamin veriyormuydun
Ay bende arada sirada icmeyi daha cok seviyorum surekli icmek cazip gelmiyorbiliyorum canim hamile olup 9 ay icmeyip sonra baslayan cok :)
ben bayagi bi ictim esimle keyif sigarasi olarak ama bagimlilik yapacak kadar zevkli gelmedi. cay kahve yetiyor
Oglum krese giden yigenimden el ayak kapti.Ah o ne illet bi hastalikmis.Evlerden irak.Agzinin ici disi eller ayakalr bacaklar yarayla doldu 1 hafta gece gunduz kalmadi cok sukur simdi daha iyiBize yine bi haller oluyor oglan hasta gözü de iltihaplanmış, göze damla , orta kulak iltihabı olmuş kulağa damla , kreşte domuz gribi çıkmış beta virüsü çıkmış ağza damla!
Kız ateşli yanıyor soy yıka yine yanıyor onun da göz kanalları tıkalıymış gözü iltihap kapıyor sürekli göze masaj göze damla, ağzı burnu sümüğü hiç bitmiyor zaten
Vıyyy kedi nerelere gitsin zalım hastalık zalım virüs zalım mikrop
bizimkiler de oldu. bi kac hafta sonradan da tirnaklari dokuldu. hani yegenine olursa korkmayin. benim aklim cikti.Oglum krese giden yigenimden el ayak kapti.Ah o ne illet bi hastalikmis.Evlerden irak.Agzinin ici disi eller ayakalr bacaklar yarayla doldu 1 hafta gece gunduz kalmadi cok sukur simdi daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?