• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın hanımlar bol aydınlık bol kahkahalı neşeli bir gün olsun :KK200:
Sismaniye Sismaniye daha uykunun rüyanın en mesut yerindesindir uyu uyu rakibem güzellik uykuna devam et kedi en az % 2 alacak :cool:
Günaydınnn canım , sabah annemin kapıyı çalmasıyla uyandım işe de geç kalıyordum.. 5 dk da evden çıktım.:KK17:
Dün çok yoruldum okulda yerli malı haftası için bana poğaça yapmak düştü poğaça yaptım, çamaşır birde kızın arkadaşı geldi evi dağıttılar peşlerinden tekrar temizledim sızmışım resmen :skandal:
Poğaça yemedimmmm:KK52:

Ilk öğünümü tamamladım.
Sabah (09.30)
75 gr kavurma ve 2 yumurta ile omlet
60 gr kadar peynir
1 küçük salatalık.

Akşam günü erken kapattığım için kahvaltım erken oldu. Öğleden sonra fındık fıstık birseyler ayarlayacağım artık :KK45:

Günaydın hanımlar bol aydınlık bol kahkahalı neşeli bir gün olsun :KK200:
Sismaniye Sismaniye daha uykunun rüyanın en mesut yerindesindir uyu uyu rakibem güzellik uykuna devam et kedi en az % 2 alacak :cool:
vay vay cingoz kediye bak hele %2 icin brnimle yarisi mi bekledin
daha 4 gunumuz var son gulen iyi guler :halay:

Günaydın kızlar. Kontrol tartım sabit. :KK14: halbuki dün o kadar temiz beslendim ki.. Sırf cumartesinin hataları yüzünden 1 günüm heba oldu gitti.

Canım uyanır uyanmaz tartılınca sabit olma ihtimalin çok yüksek hatta haftasonu dikkat etmeseydin artı bile olabilrdin.
Bugün saat 6 ya kurdum alarmı , kızım sabaha karşı kalkınca onu uyutmak için odasında yattık alarm yatak odasında çalınca duymamışım 07:45 te uyandım:KK64:Tartılmadım

Kreşte domuz gribi ve beta virüsü çıkmış. Oğlanı aldık hastaneye geldik kıza da oğlana da test isteyeceğiz bu kış sert geçiyor :stop:

Her sene aynı virüsler patlıyor. Çocuklar küçük bedenleriyle mahvoluyorlar, geçen yıl beta oldu bir arkadaşın oğlu çok ağır atlattı.

Back