Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kreşte domuz gribi ve beta virüsü çıkmış. Oğlanı aldık hastaneye geldik kıza da oğlana da test isteyeceğiz bu kış sert geçiyor
Aman Allah korusun canım. İnşallah birsey çıkmaz yavrucaklarda.

if yapacaktim aksam 6da yedim 10 da yiyecektim sabah ama acliktan gozum kararinca 1 ceviz attim agzima sabah 8 de. 16 saat degil 14 saat oldu aclik gerci daha kahvaltimi yapmadim 1 ceviz if i bozar mi
Malesef bozuyor. Bende if yapmaya başladım canım. Akşamı geç bitirince sabah çok zorlanıyorum bende, geçen hafta 15 saatte kaldım hep. Ama dün akşam 5 buçukta kapattım defteri, bugün 9 buçukta paşalar gibi yaptım kahvaltımı

G
Gerçi çalıştığım için en erken akşam 6 buçukta yiyebiliyorum.. Yarın beni de kasacak açlık

ya aksam saglam yeseydim gunduz boyle zorlanmazdim da bruksel lahanasi tutmadi

ya aksam saglam yeseydim gunduz boyle zorlanmazdim da bruksel lahanasi tutmadi
Tok tutmak açısından elimizdeki en değerli koz protein. Sabahları ve akşamları tabağımın %60ını proteinlerden tamamladığımda gün çok rahat geçiyor

Kızlar selamm, cumartesi günü acillik oldum
Dönem ile birlikte regli oldum, 2 kere serum yedim. Çorba ekmek ve yoğurt yiyebildim, ilaçlar yüzünden de sürekli uyudum. Bugün işe geldim ama ben mi geldim başkası mı inanın bilmiyorum. Sigaradan da keyif almıyorum, tam bir tatsız tarhana oldum.. Bugün ofiste çam ağacımı süsleyeyim dedim moral olur dedim hiç halim yok.

Geçmiş olsun canımcım neyin var hayırdır ??

Geçmiş olsun canımcım neyin var hayırdır ??
Benim regli dönemlerim çok kötü geçiyor, ağrının fazlalığında bulantı ve kusma yaşıyorum. Geçen ay iğne ile dengeledik ama bu ay hiç kolay olmadı. Üzerine farenjitte olunca çok kötü oldum tatlım inşallah daha fazla zorlamaz beni.

Helöö kızlar nasılsınız ? Nasıl geçiyor hafta sonunuz?
herderdedeva nasılsın tatlımm konser varsa söyle izleyehh
Şu anda bir konser versem kargalar "ana bu bizim akraba herhalde" derler, ses mes hak getire bacito
3 tavuk çıtır ve beyaz lahana salatası görünce aklıma neden KFC geldi ki
Canım rakibem herderdedeva sen ne alemdesin? Kaybettik seni haftasonu
Merhabalar hoşgeldiniz bu uzun ve meşakkatli yolculuğa
24 yaşında 2 çocuk annesi vay anam vay tebrik ederim

Ne ne ne ne ? 32 yaşında mısın ben seni 26-27 diye aklıma yazmışım
Kreşte domuz gribi ve beta virüsü çıkmış. Oğlanı aldık hastaneye geldik kıza da oğlana da test isteyeceğiz bu kış sert geçiyor
El ayak hastalığını da çok duyuyorum bu ara, bizim ofiste bir kaç kişinin çocukları kreşten kapmışlar. İnşallah oğluşunda birşey yoktur tatlım
Bu arada grupta benimle yarışacak kimse yok sanırım çünkü en şişko benim
Bi düelloya bile tutusamiyorum
@SekerMandalinasi ben ve sen üçlü düello yapabiliriiik bence (Ben kendime gelirsem inşallah )

Selammm kizlar
İki gün izinliyim hastane islerim var
Yeni geldim kahvaltı mi yaptım evi toparlayıp geleyim bugün dinlencem inşallah ,uzanırken sizleyim
Kaptanım selam Allah şifa versin umarım ciddi bir durumunuz yoktur

Sadece lahana mı yedin ya olur mu zaten
1 kasik da yogurt
Tok tutmak açısından elimizdeki en değerli koz protein. Sabahları ve akşamları tabağımın %60ını proteinlerden tamamladığımda gün çok rahat geçiyor
haklisin ya protein cok az aldim dun.
gecmis olsun canim. ben de merak ettim haftasonu hic sesin cikmayinca. hazir keyif almazken birakiverirsin belki sigarayi :)

Geçmiş olsun canım. Gitmeseydin keşke bugün işe. Akşam güzelce dinlen bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…