• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben yemek işini bitirdim kızlar. Hemen paylaşayım,

Sabah (11.15)
60 gr kadar peynir
6 zeytin
40 gr kavurma ve 2 kaşık mantar soteyle 1 yumurtalı omlet
Ve bolca yeşillik.

Akşam (17.30)
150 gr mantarla sote
100 gr kadar tavuk pirzola
1 kase yoğurtlu lahana.
1,5 lt su şimdilik, 2 ye tamamlarım yatana kadar sahgull sahgull
Dün yediğim hurmalar yarın tırmalamasın diye günü erken kapattım. Bu saatten sonra çay kahve faslı olur. Yarın kontrolde görüşürüz :halay:

Of kızlar günlerdir giremiyorum ama yemiyorum merak etmeyin. Bırak sıkıntıların var oğlan da gaz bombası o da ayrı dort ay olacak cocuk hala duzelmedi.
Sabah 10.00
İki yumurta
1kk peynir
Yarım elma
Öğle 14.00
Bir tabak buharda haşladığım balkabağı şekersiz
Uç tane ceviz
Akşam 17.00
Beş kaşık ciğer
Ayran
Uç parça yufka ekmek
Soğan salatası,acili ezme vs cigercideydik. Ekmeğe dikkat ettim
Su 2.5lt
Spor yok baya yurudum ama

yaptim killer abs level 1 i
bazi hareketleri yapamadim ama iyi geldi. 30 dk nasil gecti anlamadim.
surekli ayni videoyu sevmiyorum 6 videom oldu simdi cevire cevire yapmalik
Jillian abla gacısı sana yaradı hee vay zalım şişko incecik kalacaksın da hasetlenürüm :KK14:

Of kızlar günlerdir giremiyorum ama yemiyorum merak etmeyin. Bırak sıkıntıların var oğlan da gaz bombası o da ayrı dort ay olacak cocuk hala duzelmedi.
Sabah 10.00
İki yumurta
1kk peynir
Yarım elma
Öğle 14.00
Bir tabak buharda haşladığım balkabağı şekersiz
Uç tane ceviz
Akşam 17.00
Beş kaşık ciğer
Ayran
Uç parça yufka ekmek
Soğan salatası,acili ezme vs cigercideydik. Ekmeğe dikkat ettim
Su 2.5lt
Spor yok baya yurudum ama
guzel menu canim uzak kalma suruden ayrilani kurt kapar.

bugun misafirlikteyiz bi corba ve 3 sarma yedim pilav fln yemedm bugunu kapatiyorum artik
Merhaba canım hoşgeldin :KK200:
Hayırlı olsun diyetin kısa sürede istikrarlı biçimde amacına kavuşursun inşallah.
Kedi ben, ankaradayım iki çocuğum var 32 yaşındayım. Doğum kilomu verme derdindeyim. 76 lardan 62 Ler bandına geldim sayılır. Ara ara duraklamalar olabilir motivasyonunu bozmadan yolunda ilerler çıtırcık olursun inşalla

Merhaba canım hoşgeldin :KK200:
Hayırlı olsun diyetin kısa sürede istikrarlı biçimde amacına kavuşursun inşallah.
Kedi ben, ankaradayım iki çocuğum var 32 yaşındayım. Doğum kilomu verme derdindeyim. 76 lardan 62 Ler bandına geldim sayılır. Ara ara duraklamalar olabilir motivasyonunu bozmadan yolunda ilerler çıtırcık olursun inşalla
Yaaa ne diyosun süpersin.Bu süreçten kısaca bahseder misin?

Hellööö takım nörürsünüz :halay:
Bugün yediniz mi anam gömüklediniz mi yiyenin gömükleyenin yağları yapışsın kalsın da erimesin ehuhehe
:KK53::KK70:
niye beddua okuyon kiz ben bugun kaçırdım biraz
yapışmasın hemen gitsin😉

sabah
mantarli omlet
7 zeytin
cay

ara
1 wasa 2 ceviz

ara
1 wasa uzeri 1 tatli kasigi recel(kaldirdim attim receli evde benden baska yiyen yok nasilsa)

15.30
yarim tabak firinda bruksel lahanasi
2 kasik yogurt

18.00
yarim tabak firinda bruksel lahanasi
1 kasik yogurt

aslinda yatmadan sutlu kakao fln icesim vardi da sevdigim bi arkadas if yap deyince. 6dan sonra kalori alimimi durdurdum :KK53:

su 1.5
spor jillian killer abs 30 dk

kizlar merhaba ben yeni basliyorum kisaca kendimden bahsediyim 24 yasindaym 170 boyum var 74 kiloyum hersey 4 yil once hamile kalmamla basladi 58den 78e ciktim sonra cabalarimla 67ye indim bu sirada 2. ogluma hamile kaldim vr bu sefer 81 e ciktim etrafimdaki herkes kollarimin iriliginden bahseder oldu inatlastim ve tekrar 70e indim araya bir suru sey girdi motivasyonum bozuldu ve 74e ciktim simdi 58-60 arasi bi kiloya inip bu kilo olayini tamamen kapatmak istiyorum
hoşgeldin cnm
azimli ve kararli olursan kesin verirsin

Back