Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın hanımlar bol aydınlık bol kahkahalı neşeli bir gün olsun
Sismaniye daha uykunun rüyanın en mesut yerindesindir uyu uyu rakibem güzellik uykuna devam et kedi en az % 2 alacak
Günaydınnn canım , sabah annemin kapıyı çalmasıyla uyandım işe de geç kalıyordum.. 5 dk da evden çıktım.
Dün çok yoruldum okulda yerli malı haftası için bana poğaça yapmak düştü poğaça yaptım, çamaşır birde kızın arkadaşı geldi evi dağıttılar peşlerinden tekrar temizledim sızmışım resmen
Poğaça yemedimmmm

Ilk öğünümü tamamladım.
Sabah (09.30)
75 gr kavurma ve 2 yumurta ile omlet
60 gr kadar peynir
1 küçük salatalık.

Akşam günü erken kapattığım için kahvaltım erken oldu. Öğleden sonra fındık fıstık birseyler ayarlayacağım artık

Günaydın hanımlar bol aydınlık bol kahkahalı neşeli bir gün olsun
Sismaniye daha uykunun rüyanın en mesut yerindesindir uyu uyu rakibem güzellik uykuna devam et kedi en az % 2 alacak
vay vay cingoz kediye bak hele %2 icin brnimle yarisi mi bekledin
daha 4 gunumuz var son gulen iyi guler

Günaydın kızlar. Kontrol tartım sabit. halbuki dün o kadar temiz beslendim ki.. Sırf cumartesinin hataları yüzünden 1 günüm heba oldu gitti.

Canım uyanır uyanmaz tartılınca sabit olma ihtimalin çok yüksek hatta haftasonu dikkat etmeseydin artı bile olabilrdin.
Bugün saat 6 ya kurdum alarmı , kızım sabaha karşı kalkınca onu uyutmak için odasında yattık alarm yatak odasında çalınca duymamışım 07:45 te uyandımTartılmadım

Kreşte domuz gribi ve beta virüsü çıkmış. Oğlanı aldık hastaneye geldik kıza da oğlana da test isteyeceğiz bu kış sert geçiyor

Her sene aynı virüsler patlıyor. Çocuklar küçük bedenleriyle mahvoluyorlar, geçen yıl beta oldu bir arkadaşın oğlu çok ağır atlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…