- 13 Temmuz 2016
- 1.280
- 2.306
- 133
ben yanından geçip gideyim o zamanBen ortaya beddua topu gönderdim isteyen kapsın isteyen yanından geçsün gitsün
cokk erken saatte tartılmışsınGünaydın kızlar. Kontrol tartım sabit.halbuki dün o kadar temiz beslendim ki.. Sırf cumartesinin hataları yüzünden 1 günüm heba oldu gitti.
İşe gidiyorum canım mecburcokk erken saatte tartılmışsın
Günaydınnn canım , sabah annemin kapıyı çalmasıyla uyandım işe de geç kalıyordum.. 5 dk da evden çıktım.Günaydın hanımlar bol aydınlık bol kahkahalı neşeli bir gün olsun
Sismaniye daha uykunun rüyanın en mesut yerindesindir uyu uyu rakibem güzellik uykuna devam et kedi en az % 2 alacak
vay vay cingoz kediye bak hele %2 icin brnimle yarisi mi bekledinGünaydın hanımlar bol aydınlık bol kahkahalı neşeli bir gün olsun
Sismaniye daha uykunun rüyanın en mesut yerindesindir uyu uyu rakibem güzellik uykuna devam et kedi en az % 2 alacak
Günaydın kızlar. Kontrol tartım sabit.halbuki dün o kadar temiz beslendim ki.. Sırf cumartesinin hataları yüzünden 1 günüm heba oldu gitti.
Son gülen kedi güleeervay vay cingoz kediye bak hele %2 icin brnimle yarisi mi bekledin
daha 4 gunumuz var son gulen iyi guler
Abov geçmiş olsun birşey çıkmaz inşallahBu arada grupta benimle yarışacak kimse yok sanırım çünkü en şişko benim
Bi düelloya bile tutusamiyorum
Kreşte domuz gribi ve beta virüsü çıkmış. Oğlanı aldık hastaneye geldik kıza da oğlana da test isteyeceğiz bu kış sert geçiyor
yeni arkadas geldi @swtyheart 74 kiloymus yakin sayilirsiniz meydan oku benceBu arada grupta benimle yarışacak kimse yok sanırım çünkü en şişko benim
Bi düelloya bile tutusamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?