• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sabah
1 yumurta haslama 1 dm tb ekmegi uzeri salca kasar mantar ve misir
sutlu filtre kahve

ara
4 ceviz
1 wasa
sutlu kahve

ogle 15.30
1 tabak kinoa salatasi

aksam 19.00
1 tavuk gogus(hic ac degildim yemeyecektim ama kokar gibi geldi evdekilere yedirmeden kendim yiyeyim dedim :27:)

cay

su 1.5 lt
spor henuz yok ama yapicam jillian

gunaydin canim
aralarda baska hicbir sey yemiyor musun?
cok az bu menu vucut kitlik moduna girebilir.

Hayır canım yemiyorum.
Haftaiçi zaman olmuyor, haftasonu kaçırıom biraz ama.

Sabah 10da köfteci yusuf kahvaltısı diyim anlarsnz artık ödül öğünüm bu fix :)
Öğlen arkadaşımn kızının doğum günü vardı orda 1tane içli köfte bide azcık pasta yedim.
Akşam 18.30 gibi 3tavuk çıtır + beyaz lahana salatası yedim

sabah
1 yumurta haslama 1 dm tb ekmegi uzeri salca kasar mantar ve misir
sutlu filtre kahve

ara
4 ceviz
1 wasa
sutlu kahve

ogle 15.30
1 tabak kinoa salatasi

aksam 19.00
1 tavuk gogus(hic ac degildim yemeyecektim ama kokar gibi geldi evdekilere yedirmeden kendim yiyeyim dedim :27:)

cay

su 1.5 lt
spor henuz yok ama yapicam jillian

Menün güzel haftasonu için :)
Kinoa salatasınane koyuyorsun kuzum?

Günaydın kızlar. Dün çok hareketli bir gündü. Ufacık fırsat bulduğumda ziyeret ediyorum burayı, onu bile bulamadım. Akşamda çocukla beraber bayılmışım.

Dün sabah öğünümden sonra akşam dışarıda yemek durumunda kaldım. Pidelerini yemeden 1 porsiyon İskender yedim aslında, ama peşinden de 1 porsiyon şerbetli tatlı yedim. Bugün aşırı dikkat etmem lazım. Sütlaç falan neyse de, dün yediğim hakikaten diyet zamanı yenecek tatlı değildi :olamaz:

kizlar merhaba ben yeni basliyorum kisaca kendimden bahsediyim 24 yasindaym 170 boyum var 74 kiloyum hersey 4 yil once hamile kalmamla basladi 58den 78e ciktim sonra cabalarimla 67ye indim bu sirada 2. ogluma hamile kaldim vr bu sefer 81 e ciktim etrafimdaki herkes kollarimin iriliginden bahseder oldu inatlastim ve tekrar 70e indim araya bir suru sey girdi motivasyonum bozuldu ve 74e ciktim simdi 58-60 arasi bi kiloya inip bu kilo olayini tamamen kapatmak istiyorum

sabah
2 yumurtali omlet peynir zeytin cay ictim ekmek yemedm nasil bi duzen oturtacagm tam bilmiyorum ama sanirim canan karatay diyeti yapacagim haftada 3 gun ebru salli 4 haftada muhtesem yaz vucudu pilatesini yapacagm cunku tum vucut calisiyo onu yaptigm donem 2 kilo vrrsem 5 kilo vermis gibi oluyodu vucudum geri kalan gunler yuruyus yapacagim

Menün güzel haftasonu için :)
Kinoa salatasınane koyuyorsun kuzum?
normal salataya ne koyuyorsam koyduk canim kinoa ekledim haslanmisi 1 su bardagi kadar :)
kizlar merhaba ben yeni basliyorum kisaca kendimden bahsediyim 24 yasindaym 170 boyum var 74 kiloyum hersey 4 yil once hamile kalmamla basladi 58den 78e ciktim sonra cabalarimla 67ye indim bu sirada 2. ogluma hamile kaldim vr bu sefer 81 e ciktim etrafimdaki herkes kollarimin iriliginden bahseder oldu inatlastim ve tekrar 70e indim araya bir suru sey girdi motivasyonum bozuldu ve 74e ciktim simdi 58-60 arasi bi kiloya inip bu kilo olayini tamamen kapatmak istiyorum
hosgeldin canim. ben de yillardir 58 59 a inip kilo olayini kapatmaya calisiyorum :) al ver al ver ama bu son defa beraber yapalim insallah. konudaki ilk mesaji okuyup kabul eder ve Hepfitim Hepfitim S sahgul u etiketlersen deneme surecin baslar. deneme surecin basarili olursa 3. cuma listeye giris yapabilirsin.
sabah
2 yumurtali omlet peynir zeytin cay ictim ekmek yemedm nasil bi duzen oturtacagm tam bilmiyorum ama sanirim canan karatay diyeti yapacagim haftada 3 gun ebru salli 4 haftada muhtesem yaz vucudu pilatesini yapacagm cunku tum vucut calisiyo onu yaptigm donem 2 kilo vrrsem 5 kilo vermis gibi oluyodu vucudum geri kalan gunler yuruyus yapacagim
cok guzel planlamissin. ben de ecnebi videolari takiliyorum hep ya ebru salli ya da bakmak lazim aslinda :)

Kızlar bende ilk öğünümü yapmış bulunuyorum.

Sabah (11.15)
60 gr kadar peynir
6 zeytin
40 gr kavurma ve 2 kaşık mantar soteyle 1 yumurtalı omlet
Ve bolca yeşillik.

Sabah yaptığım 5000 adımlık yürüyüşten sonra, 1 dakikalık plank hareketine başlamış bulundum :KK45:

dun jillian shred yapamadim kizlar kollarim dambillardan mi planktan mi bilemem iptal.
bugun killer abs yapmaya karar verdim.
Lusi Lusi e atarken baktim da guzel gorunuyor. hem dambil fazla olmadigindan kollarimi yolmaz hem karnim toparlanir biraz
katilmak isteyen olursa su linkte var video indirme eklentisiyle indirebilirsiniz. Killer ABS_01 Level 1

Mrb canim hic burada bi takima katıldın mi

dun jillian shred yapamadim kizlar kollarim dambillardan mi planktan mi bilemem iptal.
bugun killer abs yapmaya karar verdim.
Lusi Lusi e atarken baktim da guzel gorunuyor. hem dambil fazla olmadigindan kollarimi yolmaz hem karnim toparlanir biraz
katilmak isteyen olursa su linkte var video indirme eklentisiyle indirebilirsiniz. Killer ABS_01 Level 1
Merak ettim, bakıyorum hemen canım.
Ama linki açamadım ki

Back