- 13 Temmuz 2016
- 1.280
- 2.306
- 133
Sgl cnm hepimizinki niallah kabul etsin canim
aklima getirdin ben de tutayim bu hafta cumaya kadar :)
regl geldi yalan oldu oruclarSgl cnm hepimizinki ni
Simdi tutabilirsin günler kısaya rahat oluyo
yillar once bi kere girmistimMrb canim hic burada bi takima katıldın mi
Jillian abla gacısı sana yaradı hee vay zalım şişko incecik kalacaksın da hasetlenürümyaptim killer abs level 1 i
bazi hareketleri yapamadim ama iyi geldi. 30 dk nasil gecti anlamadim.
surekli ayni videoyu sevmiyorum 6 videom oldu simdi cevire cevire yapmalik
sen dogustan incesin anam ben istesem de o kadar olamam kalipliyim benJillian abla gacısı sana yaradı hee vay zalım şişko incecik kalacaksın da hasetlenürüm
guzel menu canim uzak kalma suruden ayrilani kurt kapar.Of kızlar günlerdir giremiyorum ama yemiyorum merak etmeyin. Bırak sıkıntıların var oğlan da gaz bombası o da ayrı dort ay olacak cocuk hala duzelmedi.
Sabah 10.00
İki yumurta
1kk peynir
Yarım elma
Öğle 14.00
Bir tabak buharda haşladığım balkabağı şekersiz
Uç tane ceviz
Akşam 17.00
Beş kaşık ciğer
Ayran
Uç parça yufka ekmek
Soğan salatası,acili ezme vs cigercideydik. Ekmeğe dikkat ettim
Su 2.5lt
Spor yok baya yurudum ama
Benim kemiğin irisen dogustan incesin anam ben istesem de o kadar olamam kalipliyim ben
Merhaba canım hoşgeldinbugun misafirlikteyiz bi corba ve 3 sarma yedim pilav fln yemedm bugunu kapatiyorum artik
Yaaa ne diyosun süpersin.Bu süreçten kısaca bahseder misin?Merhaba canım hoşgeldin
Hayırlı olsun diyetin kısa sürede istikrarlı biçimde amacına kavuşursun inşallah.
Kedi ben, ankaradayım iki çocuğum var 32 yaşındayım. Doğum kilomu verme derdindeyim. 76 lardan 62 Ler bandına geldim sayılır. Ara ara duraklamalar olabilir motivasyonunu bozmadan yolunda ilerler çıtırcık olursun inşalla
hayirlisi olsun temizlenince tutarsın inşallahregl geldi yalan oldu oruclar
niye beddua okuyon kiz ben bugun kaçırdım birazHellööö takım nörürsünüz
Bugün yediniz mi anam gömüklediniz mi yiyenin gömükleyenin yağları yapışsın kalsın da erimesin ehuhehe
Ben ortaya beddua topu gönderdim isteyen kapsın isteyen yanından geçsün gitsünniye beddua okuyon kiz ben bugun kaçırdım biraz
yapışmasın hemen gitsin
hoşgeldin cnmkizlar merhaba ben yeni basliyorum kisaca kendimden bahsediyim 24 yasindaym 170 boyum var 74 kiloyum hersey 4 yil once hamile kalmamla basladi 58den 78e ciktim sonra cabalarimla 67ye indim bu sirada 2. ogluma hamile kaldim vr bu sefer 81 e ciktim etrafimdaki herkes kollarimin iriliginden bahseder oldu inatlastim ve tekrar 70e indim araya bir suru sey girdi motivasyonum bozuldu ve 74e ciktim simdi 58-60 arasi bi kiloya inip bu kilo olayini tamamen kapatmak istiyorum
Kısaca kilo verdümYaaa ne diyosun süpersin.Bu süreçten kısaca bahseder misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?