Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Akşam eşimin maçı var ama saat 23' te o saatten sonra spor yapamam, yemekten sonra onları mutfağa göndersem salon bana kalsa da yapsam sporumu
Aslında bebeyi uyutup kocayı da maça gönderip evdeki tüm sahanın hakimi olup rahat rahat yapsan bu da bir seçenek tabii
Depremden de etkilendin belki de.. herderdedeva
Sabah çok iyiydim anlattım ya tatlım makyaj kahvaltı vs. herşey iyiydi, allah iç sıkıntımı alsıııın götürsün uzaklara
Az evvel takvimimden bildirim geldi cumartesi günü hastalanıyorsun diye buyur buradan yak

Arabayı sattık, araba arama sürecindeyiz benim kocam markete bile arabyla gidn biri o saatte gitmez

Dua et canım, Allah hayıra çıkarsın sıkıntını. Reglin cuma gününü etkilemez umarım canım.

Bugün benüm doğum günüm kızlar yaş alıyorum yaş aldıkça gençleşiyorum maaşallahım var
hepi börtlekkkkk tu meee hepii börtlekk tu meee

Doğum günün kutlu olsunnnnn . Nice mutlu, sağlıklı çocuklu yaşların olsun

Bugün benüm doğum günüm kızlar yaş alıyorum yaş aldıkça gençleşiyorum maaşallahım var
Sevdiklerinle nice mutlu, huzurlu, sağlıklı ve fit yılların olsun inşallah

Akşam yemeğimi de yemiş bulunuyorum.

Saat 10.00 da
50 gr kadar kavurmayla 2 yumurtalı omlet
50 gr kadar az yağlı peynir yedim.

Öğlen 14.00 civarı
1 avuç kadar çiğ kuruyemiş yedim

Akşam
5 tane içi bulgurla hazırlanmış yaprak sarma
1 kase yoğurtlu brokoli haşlama
3 kaşık kuru fasulye yedim.

2 lt su içtim. sahgull
10.000 adım yürüdüm =100 puan Lusi

Bugünlük bu kadar. Bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor. Planladığım gibi beslenemedim ama fire vermedim en azından

Arabayı sattık, araba arama sürecindeyiz benim kocam markete bile arabyla gidn biri o saatte gitmez

Dua et canım, Allah hayıra çıkarsın sıkıntını. Reglin cuma gününü etkilemez umarım canım.
Olmaz olmaz Allah’ın izniyle ya bu ay çok hızlı geçti ben bir şey anlamadım gerçekten. 18 kasımda olmuşum sanki dün gibi..
herderdedeva gülüm bi oku üfle kendine cam gözlerin hasedi değmiştir seksülü fücuduna minnoş enerjine billur sescağızına
Var mi bildiğiniz kurşun döken birisi
Yaaaa kedilovic Allah sana sağlıklı, huzurlu, mutlu ve fit bir yaş nasip eylesin. Ailenle beraber çok çok mutlu ol inşallah
selam.kizlar cok yogun bi gundu pek giremedim
cumaya kaldi son 1 gun.
bu aksam sakin cozutmayin. yarini da planli programli hafif gecirin.
bu hafta derece alalim artikkk
Aaayyyy alallıııımmm inşallaaah sonra gelsin halaylar tey tey
Olsun yine kaçak yok menüde afiyetler olsun tatlım

Selam millet şişkonuzdan menü geliyor

11.30
Süt yulaf muz kivi üzüm ceviz tarçın
Bidaha kolay kolay yapmam çok da doyurucun olmuyo benim için

16.00
1kase pancarlı kısır
Çeğrek dilim kek
Gezmedeydik evde de durmuyorum bu aralar

20.00
Avuç içi kadar tandır yufkası
3dolu kaşık tavuk taşlık sote
Roka cacık
Hepfitim
sahgull

En azından kendimi frenleyebiliyorum kekin devamı tabakta kaldı diğer tatlıyla çok severim normalde bu aralar baya da yedim tamamen çıkarabilsem keşke o günler de yakın umarım bu aralar çok gelemim oluyo gidiyoruz da mecburen bak yaa yarın da misafir var bana

iyiki dogdun cnm cocuklarinla esinle nice mutlu yillara

anladim canim boyle durumlarda salataligi cubuk cubuk yapip yogurda batirarak yemek en iyisi :)

Salatalık yoktu kuzm bazen havç falan yiyorum öyle atlatıyorm ama bazen insanın gözü döner gibi oluyor malesef.

12de 3köfte 1bardak ayran
20de istavrit 20ad falan yedim 2dilm çavdr ekmeği

Su 1lt gibi
10.000 adım atmışım gün içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…