• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kızlarBir yerlerde sizmadan su menüyü yazayım.
Sabah 10.30
2 haslanmis yumurta
1kk peynir
Yarım havuç
Yarım elma
2 zeytin
Öğle 14.30
Bir tabak sulu köfte
Bir kase yoğurtlu pancar salatası
Ara
Dört tane ceviz
Akşam 19.30
Bir tabak sulu köfte
Salata
Su 2.5lt ki
Spor yok maalesef bu hafta böyle geçti kolumu kaldiramiyorum su an:110:

Selam millet şişkonuzdan menü geliyor

11.30
Süt yulaf muz kivi üzüm ceviz tarçın
Bidaha kolay kolay yapmam çok da doyurucun olmuyo benim için

16.00
1kase pancarlı kısır
Çeğrek dilim kek
Gezmedeydik evde de durmuyorum bu aralar

20.00
Avuç içi kadar tandır yufkası
3dolu kaşık tavuk taşlık sote
Roka cacık
Hepfitim Hepfitim
sahgull sahgull

En azından kendimi frenleyebiliyorum kekin devamı tabakta kaldı diğer tatlıyla çok severim normalde bu aralar baya da yedim tamamen çıkarabilsem keşke o günler de yakın umarım bu aralar çok gelemim oluyo gidiyoruz da mecburen bak yaa yarın da misafir var bana 🥺
Tandır yufkası neeee, bildiğimiz yufka tandırda mi yapılıyor 🤣 misafirlik menüsünden az yiyip frenlemişsin kendini başarı yani devamı gelir Allah’ın izniyle ❤️
sabah 12 kahvalti
2 kasik tahin 1 yumurta 1dlm ekmek kk peynir
ara meyve yedim ayva portakal greyfurt mandalina herbirinden biraz
aksam 19
1 tabak ispanak salata ayran
su 1.5 litre
Ooo akşam çok hafif kapanmış Cuma’ya hazırlık heheyyytt 🥰
Salatalık yoktu kuzm bazen havç falan yiyorum öyle atlatıyorm ama bazen insanın gözü döner gibi oluyor malesef.

12de 3köfte 1bardak ayran
20de istavrit 20ad falan yedim 2dilm çavdr ekmeği

Su 1lt gibi
10.000 adım atmışım gün içinde
Kız istavrit 20 tane mi? Biraz çok değil mi? 😱
Afiyetler olsun canım
Kimsecik yokken ortalığı temizledim batırmayın gari:confused:
Oooo bacım eline sağlııııık 🥰 Kokusu buraya kadar geldi 😂
Selam kızlarBir yerlerde sizmadan su menüyü yazayım.
Sabah 10.30
2 haslanmis yumurta
1kk peynir
Yarım havuç
Yarım elma
2 zeytin
Öğle 14.30
Bir tabak sulu köfte
Bir kase yoğurtlu pancar salatası
Ara
Dört tane ceviz
Akşam 19.30
Bir tabak sulu köfte
Salata
Su 2.5lt ki
Spor yok maalesef bu hafta böyle geçti kolumu kaldiramiyorum su an:110:
Afiyet olsun tatlım

Tandır yufkası neeee, bildiğimiz yufka tandırda mi yapılıyor 🤣 misafirlik menüsünden az yiyip frenlemişsin kendini başarı yani devamı gelir Allah’ın izniyle ❤
Tandır yıfkası diyom ben hani lavaş gibi genelde doğuda yaparlar ya kimi kürt ekmeği diyo tam adını bilmiyom ama güzel bişey babam aljştırdı sıcak aldı geldi dürüm yapa yapa kilo aldım tehlikeli bişey en üstteki gibi ince

Eklentiler

• Screenshot_20191211-234640_Google.jpg
    Screenshot_20191211-234640_Google.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 27
Tandır yıfkası diyom ben hani lavaş gibi genelde doğuda yaparlar ya kimi kürt ekmeği diyo tam adını bilmiyom ama güzel bişey babam aljştırdı sıcak aldı geldi dürüm yapa yapa kilo aldım tehlikeli bişey en üstteki gibi ince
Amaaanııııınnn bildim bildim 🤤 kız lavaş deyip geçme kalorisi çok oluyor dikkat etmek lazım. Ya tandır ekmeği dedin de, biz bu akşam annemin kankisine gittik, içeriye bir girdik kapıdan buram buram ekmek kokuyor. Böldü bir parça bize verdi, kardeşim annem hüplettiler. Dedim benim hakkımı sabaha ayırın hayaliyle yatıyorum resmen 😂

Amaaanııııınnn bildim bildim 🤤 kız lavaş deyip geçme kalorisi çok oluyor dikkat etmek lazım. Ya tandır ekmeği dedin de, biz bu akşam annemin kankisine gittik, içeriye bir girdik kapıdan buram buram ekmek kokuyor. Böldü bir parça bize verdi, kardeşim annem hüplettiler. Dedim benim hakkımı sabaha ayırın hayaliyle yatıyorum resmen 😂
Ekmek tehlikeli hele de sıcaksa kaç ordan
Dün fırından aldım sıcak yol boyu koktu eve gidince mutfağa koyup kaattım kapıyı yemedim
Evde tüm ekmeği ben yiyomuşum belli oldu yeter yediğimiz demi ama

Ekmek tehlikeli hele de sıcaksa kaç ordan
Dün fırından aldım sıcak yol boyu koktu eve gidince mutfağa koyup kaattım kapıyı yemedim
Evde tüm ekmeği ben yiyomuşum belli oldu yeter yediğimiz demi ama
Sıcak sıcak başka birşey ya, annem dedi ki "Kızım sen olmuşsun artık, minicik bile tatmadın" :KK53:
Sabahı bekledim ve kahvaltı yedim bir dilim :halay:
Iyi geceler kizlar nasilsiniz bebisimi kucagima aldim en kisa zamanda araniza donmek umuduyla insallahh :KK49::anneadayı::dua:
Merhabalaaar :KK200: Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin :dua::KK36:

12.12.2019 Menü

Sabah (05:30
)
1 dilim kızarmış ev ekmeği
2 haşlanmış yumurta (Birisinin sarısı yok)
1 KK peynir
Domates, salatalık

Sabah (07:30)
Sade Nescafe

Ara (10:00)
Sade Türk Kahvesi

Öğle (12:30)
1 kase mercimek çorbası
6 yk karnabahar yemeği

Ara (15:00)
Yeşil çay

Akşam (19:00)
Ton balıklı salata

Su: 2,5 Litre sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim
Spor: Bugün off günü :halay: Lusi Lusi

Yağmurlu bir Ankara sabahından herkese selamlar. Dün akşam 7 den sonra hiçbirşey yemedim, bunu değerlendirmek için 16 saati tamamlayıp ilk öğünümü 11 de yapacağım. Artık if yapabilirim sanırım :KK66:
Günaydın tatlım daha önceden de yapmış mıydın? Ben mi yanlış hatırlıyorum? :oops:
Hadi hayırlısı olsun inşallah çevremde if ile güzel kilo veren arkadaşlarım var.

Günaydın tatlım daha önceden de yapmış mıydın? Ben mi yanlış hatırlıyorum? :oops:
Hadi hayırlısı olsun inşallah çevremde if ile güzel kilo veren arkadaşlarım var.
10 günde 5 kilo verdiğim zaman yapmıştım canım. Ketojenik beslenmeyle beraber 81.7 kilodan 76.5 kiloya düşmüştüm o zaman. Tabi çılgınca spor da yaparak. Onu hatırladın heralde. Şimdi gece yemelerini bitirdim, tekrar hazırım :KK45:

12.12.2019 Menü

Sabah (05:30
)
1 dilim kızarmış ev ekmeği
2 haşlanmış yumurta (Birisinin sarısı yok)
1 KK peynir
Domates, salatalık

Sabah (07:30)
Sade Nescafe

Ara (10:00)
Sade Türk Kahvesi

Öğle (12:30)
1 kase mercimek çorbası
6 yk karnabahar yemeği

Ara (15:00)
Yeşil çay

Akşam (19:00)
Ton balıklı salata

Su: 2,5 Litre sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim
Spor: Bugün off günü :halay: Lusi Lusi
Nescafe içiyorsun içme gülüm içme yazık etme kendine :KK53:
Türk kayfesi iç , filtre kahve iç ımmhh

Günaydın hanımlar az yemeli bol ekşınlı gün olsun yarın cuma listedekiler turşudur bakliyattır ekmektir vs şişirir dikkatli olsun :halay: :KK200:
Ama ben yiyebülürüm :ıslık: :deli:
Sabah bir dilimcik erkenden yedim. Bırak yarını şu saate kadar bile kalmadı :KK70:
Nescafe içiyorsun içme gülüm içme yazık etme kendine :KK53:
Türk kayfesi iç , filtre kahve iç ımmhh
Sabah ofise geldiğimde hemen yapıyorum hızlı olduğu için hemen aşağıya inip mesai başlamadan kahve sigara keyfi yapayruum:KK14:

Sabah bir dilimcik erkenden yedim. Bırak yarını şu saate kadar bile kalmadı :KK70:

Sabah ofise geldiğimde hemen yapıyorum hızlı olduğu için hemen aşağıya inip mesai başlamadan kahve sigara keyfi yapayruum:KK14:
Vay keyifçi :deli:
Ekmak mı yidin afiyet olsun aferüm sabaha sakladığın için de sana:KK53:

Back