• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah bir dilimcik erkenden yedim. Bırak yarını şu saate kadar bile kalmadı :KK70:

Sabah ofise geldiğimde hemen yapıyorum hızlı olduğu için hemen aşağıya inip mesai başlamadan kahve sigara keyfi yapayruum:KK14:
Aynı durum bende de var. Küçük bir french press aldım, hemen filtre kahveyi atıyorum 1 kaşık, sıcak suyu koyunca 1 dk ya demleniyor. Daha sağlıklı canım, filtre kahve sert gelmiyorsa tavsiyemdir.

Aynı durum bende de var. Küçük bir french press aldım, hemen filtre kahveyi atıyorum 1 kaşık, sıcak suyu koyunca 1 dk ya demleniyor. Daha sağlıklı canım, filtre kahve sert gelmiyorsa tavsiyemdir.
Öğle arası spor kraliçemiz nassın nörün :KK53:

Günaydınnnnn, güzel haberler alacağımız, mutlu geçireceğimiz bir gün olsunnn:KK37:

Sabah 2 yumurta , chialı, buğday kepeli omlet ama yarısını yedim arkdaşımla paylaştım.
Ara : 1 sade kahve
Ara : 1 badak yeşilçay
Öğlen : 1 kase çorba , 1 tabak yeşilmercimek yemeği, yoğurt
Ara :1 bardak süt ve yeşil elma yarım
Akşam Ton balıklı salata( herderdedeva herderdedeva bende düşünüyordum. )
Bende bugün bu menüyle kapatacağım günü..
sahgull sahgull ve Hepfitim Hepfitim

Keyifliyim canım. Sabah tartım 20 aralıkta olmam gereken kilo kadardı, 1 hafta öndeyim :halay: bu öğlen yine bir aksiyon var kafamda, yağmurun durumuna göre paylaşırım km yi. Bu sefer rakamın yanına yazıyla da yazacağım :rolleyes:

Öğle arası spor kraliçemiz nassın nörün :KK53:
Keyifliyim canım. Sabah tartım 20 aralıkta olmam gereken kilo kadardı, 1 hafta öndeyim :halay: bu öğlen yine bir aksiyon var kafamda, yağmurun durumuna göre paylaşırım km yi. Bu sefer rakamın yanına yazıyla da yazacağım :rolleyes:

Dünkü yediklerim de ;
Sabah : 1 adet küçük elma , 2 bardak ılık su
Ara : 1 adet ceviz
Öğlen : 1 kse çorba , sulu tavuk tavuk ve bir kaç küp patates yedim, 3 çatal makarna
Ara :1 bardak kefir, yarım yeşil elma
Akşam : Yoğurt ve yine sulu tavuk (eşimin kardeşi yaptı )tavuk ve az patates

Hepfitim Hepfitim sahgull sahgull

Vayy babooo en sevdiğim şey ekşınmış 😂
Ulustan gaziospaşaya kadan yolun var yokuşları iyi tırman :deli:

Filtre kahve çok seviyorum ama iyice demlenmeli kahvem. 1 dakikada demlendiğinde keyif almam yani :KK14:
Günaydınnnnn, güzel haberler alacağımız, mutlu geçireceğimiz bir gün olsunnn:KK37:

Sabah 2 yumurta , chialı, buğday kepeli omlet ama yarısını yedim arkdaşımla paylaştım.
Ara : 1 sade kahve
Ara : 1 badak yeşilçay
Öğlen : 1 kase çorba , 1 tabak yeşilmercimek yemeği, yoğurt
Ara :1 bardak süt ve yeşil elma yarım
Akşam Ton balıklı salata( herderdedeva herderdedeva bende düşünüyordum. )
Bende bugün bu menüyle kapatacağım günü..
sahgull sahgull ve Hepfitim Hepfitim
Günaydın tatlım amiiiiin :dua:
Vallahi yemek olmadığında kurtarıcım ton balıklı salata hem şip şak oluyor :KK53:
Bir de ben yeşillikleri güzelce yıkayıp kurutuyorum, peçeteye sarıp kapların içerisinde dolapta muhafaza ediyorum. Aşırrı pratik oluyor :halay:
Dünkü yediklerim de ;
Sabah : 1 adet küçük elma , 2 bardak ılık su
Ara : 1 adet ceviz
Öğlen : 1 kse çorba , sulu tavuk tavuk ve bir kaç küp patates yedim, 3 çatal makarna
Ara :1 bardak kefir, yarım yeşil elma
Akşam : Yoğurt ve yine sulu tavuk (eşimin kardeşi yaptı )tavuk ve az patates

Hepfitim Hepfitim sahgull sahgull
Dünkü menün yıkılsııın, cumaya güzel şeyler bekliyorum senden tatlış :KK60:

Filtre kahve çok seviyorum ama iyice demlenmeli kahvem. 1 dakikada demlendiğinde keyif almam yani :KK14:

Günaydın tatlım amiiiiin :dua:
Vallahi yemek olmadığında kurtarıcım ton balıklı salata hem şip şak oluyor :KK53:
Bir de ben yeşillikleri güzelce yıkayıp kurutuyorum, peçeteye sarıp kapların içerisinde dolapta muhafaza ediyorum. Aşırrı pratik oluyor :halay:

Dünkü menün yıkılsııın, cumaya güzel şeyler bekliyorum senden tatlış :KK60:

İnşallah canım bu hafta hiç spor yapamadım basküle çıkmaya korkuyorum :olamaz: , yine hafta sonu yaparım diye düşünüyorum.

Vayy babooo en sevdiğim şey ekşınmış 😂
Ulustan gaziospaşaya kadan yolun var yokuşları iyi tırman :deli:
Oraları hiç bilmiyorum ya. Kızılaya gidip, ordan Ulusa yürüyüp Sıhhiyeye dönmek daha bilindik bir yol benim için :KK45:

gunaydin kizlar
sukur yedigim nohutlarin artilari gitmis.
bugun de guzel beslenirsem yarin az da olsa eksiyi garantiledim sukur.
sabah yumurta chia tohumu, 2 kasik yulaf kepegi eccuk kasar ve sut ile lezzetli bi krep yaptim.
bugunku karbonidrat alimimi doldurdum.
oglen azicik et yerim. aksam da cacik vs gibi cok hafif atlaymayi dusunuyorum.
maydonoz alicam kirmizi pancarim bitmis. persembe bunlar olmazsa olmazim :27:
hadi bakalim. yarin arti geleni zopalayacak kadar da olsa eksi gelmem lazim :D :D

Oraları hiç bilmiyorum ya. Kızılaya gidip, ordan Ulusa yürüyüp Sıhhiyeye dönmek daha bilindik bir yol benim için :KK45:
bi kere yuruduydum o yolu ankaradayken.
ulusta yolumu kaybettim yanlis yerlere saptim bi de aksam olmak uzereydi. eski turk filmlerindeki sahneler gozumun onune geldi. gazinolar mi vardi ne allahim ya ne korkmustum :D :D

bi kere yuruduydum o yolu ankaradayken.
ulusta yolumu kaybettim yanlis yerlere saptim bi de aksam olmak uzereydi. eski turk filmlerindeki sahneler gozumun onune geldi. gazinolar mi vardi ne allahim ya ne korkmustum :KK70: :KK70:
Evet ya, bende o pavyonların yanından geçmiştim. Şimdi heykelden sonrasına gitmiyorum :KK45:

Bu da öğlen sporum Lusi Lusi
Screenshot_20191212_133311.jpg
Aslında toplam 1 saat 5 dk yürüdüm ama telefon bazı yerlerde hareketsiz kalmış anlaşılan

Yola çıkmadan önce 1.18 kmydi yaptığım yol, adım sayısına bakmadım valla. 6 km yürümüş bulundum yani.
5 km yürüyünce taş çatlasın 6 bin yazıyordu benim akıllı saat belki telefon daha hassas olabülü :KK53:
Yürüyüş hele bu soğukta bravooo sıradaki şaarkı Fettah Can'dan senin için gelsüün :KK53::KK70:

Back