Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Uykusuz ve enerjikkk bravoooo sana ...Azıcık da bana gönder canım enerjindenDün gece 1,30 da uyudum ama uyumamış gbyim bu akşam kızı uyuturken uyurum

Uykusuz ve enerjikkk bravoooo sana ...Azıcık da bana gönder canım enerjindenDün gece 1,30 da uyudum ama uyumamış gbyim bu akşam kızı uyuturken uyurum
Sabah kalkıp yüzümü yıkayıp, hemen giyiniyorum. Bir koşu limonlu suyumu içip, makyajımı yapıyorum. Tabii bu sürede yumurtamı kaynatıyorum, makyajdan sonrada kahvaltımı yaptım mıı dişleri fırçala yallah tazyik hop hop hop

İlk günden zorlama canım kendini geçen ne oldu gördük ilk hafta derece yaptın sonra artı martı derken izin alıp gittin şimdi üzerine kilo bile ekledin
Yani acele etmek az kalmak sana yaramıyor
Aynen çok haklısın bide oğlan çok emiyo bu ara onsan da çok acıkıyom

Bende 3 tane 2sinin okulu götür getir bende zaten bebekle uğdaş ev iş derken ben bile aldım bayaa kilo demekki vücutlar bu templya alışmış

Bizim burda da hissedildi bende korktum ya büyürse sarsıntı bişey klursa napar nasıl kaçadsın 3 çocukla diye saniyede planlar döndü kafamda gerçekten yaşayana nasıl zordur kimbilir Allah korusun herkezi

Bizim burda da hissedildi bende korktum ya büyürse sarsıntı bişey klursa napar nasıl kaçadsın 3 çocukla diye saniyede planlar döndü kafamda gerçekten yaşayana nasıl zordur kimbilir Allah korusun herkezi
Ay allah korusun ya çok korkutucu birşey rabbim herkesi korusun
Geçmiş olsun sana da canım

Yok tatlım olmaz alarmı kurdum çünkü teşekkr ederm yine de düşüncen için.

Kızlar açlık vurdu çubuk kraker yedim gidipte hamurişine falan saldırmadım yani.
anladim canim boyle durumlarda salataligi cubuk cubuk yapip yogurda batirarak yemek en iyisi :)

Kızlaaaar nerdesiniz yaaa, içim sıkıl sıkıl sıkıldı vallahi..
Nazar mı oldum ne, dokunsan ağlayacağım neredeyse..

Oy kıyamam yaaa Allah nazardan korusun seni .. Nazar duası oku canım. Hava da açtı bak at üstünden rehaveti

Saat 10.00 da
50 gr kadar kavurmayla 2 yumurtalı omlet
50 gr kadar az yağlı peynir yedim.
Akşama Allah kerim.

Maşallah sık sık kavurma yemekten hiç sıkılmıyorsun canım. Hazır buzlukta mı var sabahları çıkartıp yiyorsun

Maşallah sık sık kavurma yemekten hiç sıkılmıyorsun canım. Hazır buzlukta mı var sabahları çıkartıp yiyorsun
Yok ya, marketlerden kasap reyonundan kestiriyorum. Bir halkası ortalama 150 gr oluyor, ortadan bölüyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…