• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aylar oldu ben başvuralı geçen hafta bağlandı bizimki ayy süper valla bigmssin diye kapatma derdi yok sürekli
bende esimdesuanda hic baglatmayi dusunmuyoruz biraz daha kisilikleri oturduktan sonra olabilir
simdi bi dizi bile izleseler hemen ozeniyorlar

bende esimdesuanda hic baglatmayi dusunmuyoruz biraz daha kisilikleri oturduktan sonra olabilir
simdi bi dizi bile izleseler hemen ozeniyorlar
Aynen haklısın ama süresili kulanmaları da iyi olur ablamların saatleri var ders harici çok kullanmazlar kullanamazlar çünkü artkk ödevler hep internetden bakjlacak şeyler

Gecenin köründe çamaşır katlayan, oyuncak toplayan, canı yetmeyip bulaşıklara el atamayan analara selam olsun.:uykucu:
Bugün misafirim vardı banyodaki çamaşır yığınını gorunce ufak çaplı bir şok gecirmistir sanırım. İki bebeli hamarat analar bana bir el atsin bir akıl versin hep koşuyorum ama ev yine de bomba patlamış gibi.
Misafirden dolayı biraz acayip bir menü ile karşınızdayim.
Sabah 11.30
İki dilim yumurtalı çavdar ekmeği(firinda pisti)
Küçük bir parça şekersiz kek
İki uç çatal fırında pişmiş sebze
Ara
Sade kahve
Akşam 18.30
Bir büyük kase brokoli salatası
Su 2lt
Sporsuzum ne zamandır offf.

Acayip başım ağrıyo ackktı vücut zıbarayım bari
İlk günden zorlama canım kendini geçen ne oldu gördük ilk hafta derece yaptın sonra artı martı derken izin alıp gittin şimdi üzerine kilo bile ekledin👿
Yani acele etmek az kalmak sana yaramıyor 🤔

Gecenin köründe çamaşır katlayan, oyuncak toplayan, canı yetmeyip bulaşıklara el atamayan analara selam olsun.:uykucu:
Bugün misafirim vardı banyodaki çamaşır yığınını gorunce ufak çaplı bir şok gecirmistir sanırım. İki bebeli hamarat analar bana bir el atsin bir akıl versin hep koşuyorum ama ev yine de bomba patlamış gibi.
Sabah 11.30
Ara
Sade kahve
Akşam 18.30
Su 2lt
Hepimiz aynıyız bacım benim farkım ben şuan çalışmıyorum evdeyim :ıslık:
O bomba bizde de patlıyor salonda çamaşırlar mutfakta tezgahta bulaşıklar odalarda zilyon ıvır zıvır aldı başını yörüyür ev 😂

Hepimiz aynıyız bacım benim farkım ben şuan çalışmıyorum evdeyim :ıslık:
O bomba bizde de patlıyor salonda çamaşırlar mutfakta tezgahta bulaşıklar odalarda zilyon ıvır zıvır aldı başını yörüyür ev 😂
Ben de evdeyim bacım akşama kadar koşuyorum evin içinde yine de böyle. Birini emziriyorum, oburunu yedir, birinin bezi, oburunun kakasi akşam oluyor. Yani bu tempoyla zayıflamamak için sağlam yiyor olmam lazım. Yorgunluktan geberiyorum massallah etlerimde de bir eksik yok.

Luteb03 Luteb03 sabit olmusun bu hafta
Nerde eksik var tatlım neden olmuyor
Aktif de degilsin takimda modun mu düştü

Su içemiyorum tatlm yaaa suara işe yürümüyorm da. Modum düşmedi yoksa işlermz aşırı yoğun. Taşıcaz işyerini falan üstüste geldi herşey vakit bulamıyorum oyüzden pek.

Bak bak menuye bakkk
Zopa geliyor valla bu ney:duduk::sinirli:
@sahgull kaptanim bu hatunun kellesi tez ucurula
Bide kilo verimim durdu diyor
Kilon olsam ben de gitmem yayilirim 😁😁

Hahahha akşam akşam güldürdün kız beniii 😂😂 kilon olsan ben de gitmem dio ya 😁

12de 1tabak fasulye yedim
19.30da kase çorba

Su 750ml anca

Ben de evdeyim bacım akşama kadar koşuyorum evin içinde yine de böyle. Birini emziriyorum, oburunu yedir, birinin bezi, oburunun kakasi akşam oluyor. Yani bu tempoyla zayıflamamak için sağlam yiyor olmam lazım. Yorgunluktan geberiyorum massallah etlerimde de bir eksik yok.
Benim oğlan 2.5 yasında onu kreşe gönderiyorum yoksa nicedir halim😂
Sabah evdeydi öğlene kadar iflahım söndü çok çok aktif hareketli meraklı anamı zıbartıyor bi de kıskançlık var tabii :confused:
Ben inanmıyom peşlerinde koşturmaktan eridim vs laflarına , emzirmenin zayıflamadaki faydasını da görmedim ben daha 🤔 bazı genellemeler herkese uymayabiliyor bence

Su içemiyorum tatlm yaaa suara işe yürümüyorm da. Modum düşmedi yoksa işlermz aşırı yoğun. Taşıcaz işyerini falan üstüste geldi herşey vakit bulamıyorum oyüzden pek.

Hahahha akşam akşam güldürdün kız beniii 😂😂 kilon olsan ben de gitmem dio ya 😁

12de 1tabak fasulye yedim
19.30da kase çorba

Su 750ml anca
canim cuma yine sorun olacaksa ozelden numarami yazayim oraya mesaj at kilonu

1paket çubuk krakeri de gömdüm şuan :)

Canım sen diyettesin şu saatte pek bir şey yiyemezsin diyeti geçtim listedesin ve senin yaptığın her hata- ki hata gibi görmediğin için gülücük bile atmışsın! - tüm takımı ortalamayı etkiliyor.
Neden yarıştığını unutmamalısın, burda birbirinize destek olmak için varız kilo vermek zayıflamak için!!
saat 12 de kraker yiyerek de kendin dahil herkesin emeğine haksızlık yapıyorsun!

kahvalti saat 12.00 1 yumurta kavurmali
3 kasik yogurt 1 dlm ekmek
aksam 1 kase kuru fasulye 3 kasik pilav 1 brdk ayran
5 hurma 2 ceviz bitki cayi 1 hosbes gofret
su 1 litre
canim zaten hurmani cevizini yemissin. gofreti karistirmasaydin iyiydi.

Anam geliyom bende artık bugün pazardan sebzemi meyvemi aldım sabah da tartıldım başladım ya yine yarım kalmaz umarım
Eneee hoşgeldiniz inşallah en kısa sürede çok çok aktif olursunuz :KK37:
Ve günü bitirdim.

Sabah (07.50)
50 gr kadar kavurma ve 2 yumurta ile omlet
1 minik salatalık

Öğlen (12.00)
Az et döner
Sütlaç

Akşam
1 lahmacun, yanında bol salata.
2 lt su @sahgull

Bugün düzenimden biraz şaştım ama çokta umursamıyorum. Tartıda gayet iyiydim sabah. Farkettimki kendimi ne kadar diyet pskolojisine sokarsam o kadar yemek düşüyor aklıma. Biraz rahat bırakıyorum bugünlerde. Ve 2 gecedir, gece uyansam bile mutfak gelmiyor aklıma.
Gün içerisinde toplamda 4 dilim ekmek yemişsin gibi olmuş. Afiyet olsun, şeker almayaydın iyisi. Evet ya diyet psikolojisi bazen ters tepebiliyor. :KK22:
Şişkonuzun menüsü kızlar

11.30
2haşlanmkş yumurta
1kk ezine peyniri
3yaprak marul
2kğçük havuç

16.00
1muz 1mandalina 1dilim elma 1fincan süt

19.00
1kepçe tarhana
15 hamsi yağlı kağıtta pişirdim
3kaşık mantar sote
@sahgull
@Hepfitim
Ooo startı vermişsin, afiyetler olsun :KK54:
sabah
1 tam tahilli cikolatali kahvalti kurabiyesi
1 mandalina
(disaridaydim mecbur)

ogle
1 kase nohut
marul

ara
sutlu kahve
1 kare bitter

aksam 17.30
1 tabak brokoli haslamasi, limonlu pul biberli.

18.30
1 mandalina

su 1.5 lt
spor jillian shred 25 dk
Oh sporunu da yapabilmiştim, afiyet olsun tatlım :KK36:
kahvalti saat 12.00 1 yumurta kavurmali
3 kasik yogurt 1 dlm ekmek
aksam 1 kase kuru fasulye 3 kasik pilav 1 brdk ayran
5 hurma 2 ceviz bitki cayi 1 hosbes gofret
su 1 litre
oooo şekerim afiyet olsun, pirinç mi bulgur acaba?o_O
Sabah 11.30
Ara
Sade kahve
Akşam 18.30
Su 2lt
Ooy anaların hakkı ödenmez, tüm analara allahtan sabır diliyorum :dua: Hafif olmuş menü ama tatlım afiyet olsun
1paket çubuk krakeri de gömdüm şuan :)
Gece gece bu saatte benim tepkim => :duduk:

Kızlar İzmir’de çok fena sallandık, arka arkaya dört kere birazcık korktum. Uykumda kaçtı, sabahta 6’da kalkacağım, gözüm kapanıyor ama bedenim uyumamaya direniyor :KK57:
@kedilovic belim şükür iyiydi gittim misler gibi sporumu yaptım, helalinde 250 yazıver bana bacım :süslü:

Eneee hoşgeldiniz inşallah en kısa sürede çok çok aktif olursunuz :KK37:

Gün içerisinde toplamda 4 dilim ekmek yemişsin gibi olmuş. Afiyet olsun, şeker almayaydın iyisi. Evet ya diyet psikolojisi bazen ters tepebiliyor. :KK22:
Ooo startı vermişsin, afiyetler olsun :KK54:

Oh sporunu da yapabilmiştim, afiyet olsun tatlım :KK36:

oooo şekerim afiyet olsun, pirinç mi bulgur acaba?o_O

Ooy anaların hakkı ödenmez, tüm analara allahtan sabır diliyorum :dua: Hafif olmuş menü ama tatlım afiyet olsun

Gece gece bu saatte benim tepkim => :duduk:
yapim canim sukur. kendimi kus gibi hissediyorum yapinca.
cocuklari uyuturken de yanlarinda 15 dk fln dans ettim. ne kadar hareket o kadar bereket :KK53:
sen 250 puanlik ne sporu yaptin bakalim masallah

yapim canim sukur. kendimi kus gibi hissediyorum yapinca.
cocuklari uyuturken de yanlarinda 15 dk fln dans ettim. ne kadar hareket o kadar bereket :KK53:
sen 250 puanlik ne sporu yaptin bakalim masallah
Başlangıç 5 dakika, ağırlık çalışmasından sonra da 10 dakika bisiklet çevirdim.
SetTekrarKiloToplam
Seated Chest42520100
Butterfly (Göğüs Sıkıştırma)42520100
Dumbel Press (Omuz Arka)220240
Side Lateral Rises (Omuz Yana)220240
Lat Putdown (Sırta Çekiş)42520100
Seated Row Pulley (Karna Çekiş)3252075
Hommer Curll (Pazu için)420280
Cable Barbell Curl (Arka Kol)42520100
One Dumbell Arm Friceps (Enseye)420280
Adductor (Dış Bacak)42525100
Adductor (İç Bacak)42525100
Guluteus Machine (Basen)3152045
Seated Leg Curll (Arka Bacak)3152545
Leg Extansion (Ön Bacak)3152545
Sit Up (Mekik)325-75

Bu benim 1 aylık programım tatlım, antrenör aylık incelmeye göre programda değişiklik yapacak :KK54:

Back