uff 20 25 kiloyu nasil yapiyorsun. ben 5 kg ile geberiyorum :)Başlangıç 5 dakika, ağırlık çalışmasından sonra da 10 dakika bisiklet çevirdim.
Bu benim 1 aylık programım tatlım, antrenör aylık incelmeye göre programda değişiklik yapacak
Set Tekrar Kilo Toplam Seated Chest 4 25 20 100 Butterfly (Göğüs Sıkıştırma) 4 25 20 100 Dumbel Press (Omuz Arka) 2 20 2 40 Side Lateral Rises (Omuz Yana) 2 20 2 40 Lat Putdown (Sırta Çekiş) 4 25 20 100 Seated Row Pulley (Karna Çekiş) 3 25 20 75 Hommer Curll (Pazu için) 4 20 2 80 Cable Barbell Curl (Arka Kol) 4 25 20 100 One Dumbell Arm Friceps (Enseye) 4 20 2 80 Adductor (Dış Bacak) 4 25 25 100 Adductor (İç Bacak) 4 25 25 100 Guluteus Machine (Basen) 3 15 20 45 Seated Leg Curll (Arka Bacak) 3 15 25 45 Leg Extansion (Ön Bacak) 3 15 25 45 Sit Up (Mekik) 3 25 - 75
Geçmiş olsun canim ben son olanı hissettim behzat ç izlerken kaptirdim kendimi eşim söylemese hic haberim.olmazdi.Kızlar İzmir’de çok fena sallandık, arka arkaya dört kere birazcık korktum. Uykumda kaçtı, sabahta 6’da kalkacağım, gözüm kapanıyor ama bedenim uyumamaya direniyor
@kedilovic belim şükür iyiydi gittim misler gibi sporumu yaptım, helalinde 250 yazıver bana bacım
Hakkat ya 25 kg nedir . Ne kadar zamandır spor yapıyorsun canim. Bu spora hemen başlabaşlatması.sanirim.hocanBaşlangıç 5 dakika, ağırlık çalışmasından sonra da 10 dakika bisiklet çevirdim.
Bu benim 1 aylık programım tatlım, antrenör aylık incelmeye göre programda değişiklik yapacak
Set Tekrar Kilo Toplam Seated Chest 4 25 20 100 Butterfly (Göğüs Sıkıştırma) 4 25 20 100 Dumbel Press (Omuz Arka) 2 20 2 40 Side Lateral Rises (Omuz Yana) 2 20 2 40 Lat Putdown (Sırta Çekiş) 4 25 20 100 Seated Row Pulley (Karna Çekiş) 3 25 20 75 Hommer Curll (Pazu için) 4 20 2 80 Cable Barbell Curl (Arka Kol) 4 25 20 100 One Dumbell Arm Friceps (Enseye) 4 20 2 80 Adductor (Dış Bacak) 4 25 25 100 Adductor (İç Bacak) 4 25 25 100 Guluteus Machine (Basen) 3 15 20 45 Seated Leg Curll (Arka Bacak) 3 15 25 45 Leg Extansion (Ön Bacak) 3 15 25 45 Sit Up (Mekik) 3 25 - 75
simdilik baglatmayi dusunmuyorum ilerde baglatirsam bende mutlaka bi sure koyarimAynen haklısın ama süresili kulanmaları da iyi olur ablamların saatleri var ders harici çok kullanmazlar kullanamazlar çünkü artkk ödevler hep internetden bakjlacak şeyler
haklisin cocuklar yiyince bende bitane agzima atmis bulundumcanim zaten hurmani cevizini yemissin. gofreti karistirmasaydin iyiydi.
canim cuma yine sorun olacaksa ozelden numarami yazayim oraya mesaj at kilonu
Yaklaşık 1,5 senedir ağırlık sporu yapıyorum, çünkü hem kilo kaybedip hemde kas kütlemi arttırmayı hedeflediğim için. Tabii ki başlangıç olarak düşünürseniz 20-25 kg çok ciddi rakam geliyor. Ama bünye alıştığında inanın 5 kgden farksızuff 20 25 kiloyu nasil yapiyorsun. ben 5 kg ile geberiyorum :)
Ay ben çok kötü oldum, biraz depremfobiğimGeçmiş olsun canim ben son olanı hissettim behzat ç izlerken kaptirdim kendimi eşim söylemese hic haberim.olmazdi.
1,5 yıldır ağırlık yapıyorum. Her 2 ayda bir aylık zumba ve cardiyo pilatese başlıyorum. Çünkü rutinden çok sıkılıyorum bir süre sonra heyecan getirmiş oluyorum böylelikleHakkat ya 25 kg nedir . Ne kadar zamandır spor yapıyorsun canim. Bu spora hemen başlabaşlatması.sanirim.hocan
Spor senin karekterindir beybisu neden yarın gidemeyeceksin çünkülümün11.12.2019 Menü
Sabah (05:30)
1 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 KK peynir
Domates, salatalık
Sabah (07:30)
Minicik sütlü nescafe
Ara (10:00)
Sade Türk Kahvesi
2 kuru kayısı
Öğle (12:30)
1 çöp kuzu şiş
1 adet kasap köfte
Salata
Ara (15:00)
Yeşil çay
Akşam (19:00)
Bol limonlu haşlanmış kabak
sahgull Hepfitim
Spor akşama nasipseee, yarın gidemeyeceğim çünküsüLusi
Günaydıııın minnooşşş, yarın koro çalışmam var o yüzden çünkülümünSpor senin karekterindir beybisu neden yarın gidemeyeceksin çünkülümün
Günaydınlar herkese. Farkındayım canım, ama bu durumu bugün protein yiyerek toparlayacağım. Ben staj yaparken çalıştığım yerde bir kız vardı. Benden taş çatlasın 3-4 yaş büyük ve manken gibiydi. Bir gün diğer kızlarla konuşmasına şahit oldum. Kızlar sordular 'nasıl böyle inceciksin, hiç birsey yemiyor musun' diye. O da dedi ki 'yoo, yiyorum. Hatta dün doğumgününe davetliydim, yemeğimi de pastamı da yedim. O nedenle bugün salata ve yağsız et getirdim yanımda. Kendimi kısmıyorum yemek konusunda ama ertesi gün telafi ediyorum yoksa ipin ucu kaçıyor'. Ne demek istediğini yeni yeni idrak edebiliyorum.Gün içerisinde toplamda 4 dilim ekmek yemişsin gibi olmuş. Afiyet olsun, şeker almayaydın iyisi. Evet ya diyet psikolojisi bazen ters tepebiliyor.
Oo yeaa en sevdiğimGünaydıııın minnooşşş, yarın koro çalışmam var o yüzden çünkülümün
Koruma evresinde kullanışlı bu çözüm canım ama diyetteyken cikss olmaz kalori açığı oluşturmaZsak kilo duralar moral bozulur yeme isteği artar irade zayıflarGünaydınlar herkese. Farkındayım canım, ama bu durumu bugün protein yiyerek toparlayacağım. Ben staj yaparken çalıştığım yerde bir kız vardı. Benden taş çatlasın 3-4 yaş büyük ve manken gibiydi. Bir gün diğer kızlarla konuşmasına şahit oldum. Kızlar sordular 'nasıl böyle inceciksin, hiç birsey yemiyor musun' diye. O da dedi ki 'yoo, yiyorum. Hatta dün doğumgününe davetliydim, yemeğimi de pastamı da yedim. O nedenle bugün salata ve yağsız et getirdim yanımda. Kendimi kısmıyorum yemek konusunda ama ertesi gün telafi ediyorum yoksa ipin ucu kaçıyor'. Ne demek istediğini yeni yeni idrak edebiliyorum.
Denge ve ölçü önemli tabi zaten instagramda çoğu diyetisyenin mottosu "Diyet yok denge var" tatlı falan herşeyi veriyorlar ama önemli olan yediklerini telafi edebilmek.Günaydınlar herkese. Farkındayım canım, ama bu durumu bugün protein yiyerek toparlayacağım. Ben staj yaparken çalıştığım yerde bir kız vardı. Benden taş çatlasın 3-4 yaş büyük ve manken gibiydi. Bir gün diğer kızlarla konuşmasına şahit oldum. Kızlar sordular 'nasıl böyle inceciksin, hiç birsey yemiyor musun' diye. O da dedi ki 'yoo, yiyorum. Hatta dün doğumgününe davetliydim, yemeğimi de pastamı da yedim. O nedenle bugün salata ve yağsız et getirdim yanımda. Kendimi kısmıyorum yemek konusunda ama ertesi gün telafi ediyorum yoksa ipin ucu kaçıyor'. Ne demek istediğini yeni yeni idrak edebiliyorum.
Haydi bakalım kızlaaaar oturmaya mı geldiiikOo yeaa en sevdiğimten nenni ten nenni te n nenni nenenen
Günaydın kızlaaar gününüz güzel geçsin
Ay menün yıkılsın, yok be kuzum çok yememişsin.. Ama bu güzel işaret miden mi küçülüyor neGünaydınnnnnnn yağmurlu bir güne uyandık , her gün güneş doğmadan evden çıkıyoruz da bugün daha bir karanlık hava..
Dün akşam neredeyse diyetten çıkıyordum aklımdan ne yemekler geçti ah ahh ama kayısı çekirdeği ile atlattım krizimi.
Sabah : 1 bardak ılık su (cevizli ıslattım geceden )1 haşlanmış yumurta, 2 yk lor peyniri , 3 adet parmak domates, 1 adet ceviz , 2 adet kuru kayısı
Ara :1 sade kahve
Öğlen : 1 kase çorba, kuru fasulyenin taneleri ve salata
Ara :1 bardak yeşilçay
Akşam : 5 kaşık pırasa yemeği, yarım kase yoğurt, 4 çatal türlü
Akşam yemeğini çok yediğimi hissettimSpor a başladım sonra kızım çok huysuzlanınca bıraktım heves falan kalmadı. Hepfitim sahgull
05:50'de yazdım kuzum, valla dün daha saat birdi uyumamıştım.. Ben hafta içinde çok uyumuyorum, hafta sonu stok yapıyorum.Sabah 04:50 oy canım sen kaç saat uyuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?