Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

uff 20 25 kiloyu nasil yapiyorsun. ben 5 kg ile geberiyorum :)

Geçmiş olsun canim ben son olanı hissettim behzat ç izlerken kaptirdim kendimi eşim söylemese hic haberim.olmazdi.

Hakkat ya 25 kg nedir . Ne kadar zamandır spor yapıyorsun canim. Bu spora hemen başlabaşlatması.sanirim.hocan

Aynen haklısın ama süresili kulanmaları da iyi olur ablamların saatleri var ders harici çok kullanmazlar kullanamazlar çünkü artkk ödevler hep internetden bakjlacak şeyler
simdilik baglatmayi dusunmuyorum ilerde baglatirsam bende mutlaka bi sure koyarim
dogru simdiki dersler hep internetten oluyo genelde ben yardimci oluyorum derslerinde

uff 20 25 kiloyu nasil yapiyorsun. ben 5 kg ile geberiyorum :)
Yaklaşık 1,5 senedir ağırlık sporu yapıyorum, çünkü hem kilo kaybedip hemde kas kütlemi arttırmayı hedeflediğim için. Tabii ki başlangıç olarak düşünürseniz 20-25 kg çok ciddi rakam geliyor. Ama bünye alıştığında inanın 5 kgden farksız
Geçmiş olsun canim ben son olanı hissettim behzat ç izlerken kaptirdim kendimi eşim söylemese hic haberim.olmazdi.
Ay ben çok kötü oldum, biraz depremfobiğim Gelmiş geçmiş olsun tatlım
Hakkat ya 25 kg nedir . Ne kadar zamandır spor yapıyorsun canim. Bu spora hemen başlabaşlatması.sanirim.hocan
1,5 yıldır ağırlık yapıyorum. Her 2 ayda bir aylık zumba ve cardiyo pilatese başlıyorum. Çünkü rutinden çok sıkılıyorum bir süre sonra heyecan getirmiş oluyorum böylelikle

11.12.2019 Menü

Sabah (05:30
)
1 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 KK peynir
Domates, salatalık

Sabah (07:30)
Minicik sütlü nescafe

Ara (10:00)
Sade Türk Kahvesi
2 kuru kayısı

Öğle (12:30)
1 çöp kuzu şiş
1 adet kasap köfte
Salata

Ara (15:00)
Yeşil çay

Akşam (19:00)
Bol limonlu haşlanmış kabak

sahgull Hepfitim
Spor akşama nasipseee, yarın gidemeyeceğim çünküsü Lusi

Spor senin karekterindir beybisu neden yarın gidemeyeceksin çünkülümün

Gün içerisinde toplamda 4 dilim ekmek yemişsin gibi olmuş. Afiyet olsun, şeker almayaydın iyisi. Evet ya diyet psikolojisi bazen ters tepebiliyor.
Günaydınlar herkese. Farkındayım canım, ama bu durumu bugün protein yiyerek toparlayacağım. Ben staj yaparken çalıştığım yerde bir kız vardı. Benden taş çatlasın 3-4 yaş büyük ve manken gibiydi. Bir gün diğer kızlarla konuşmasına şahit oldum. Kızlar sordular 'nasıl böyle inceciksin, hiç birsey yemiyor musun' diye. O da dedi ki 'yoo, yiyorum. Hatta dün doğumgününe davetliydim, yemeğimi de pastamı da yedim. O nedenle bugün salata ve yağsız et getirdim yanımda. Kendimi kısmıyorum yemek konusunda ama ertesi gün telafi ediyorum yoksa ipin ucu kaçıyor'. Ne demek istediğini yeni yeni idrak edebiliyorum.

Koruma evresinde kullanışlı bu çözüm canım ama diyetteyken cikss olmaz kalori açığı oluşturmaZsak kilo duralar moral bozulur yeme isteği artar irade zayıflar
Çok ince ince minik minik ilerlemek lazım işte

Denge ve ölçü önemli tabi zaten instagramda çoğu diyetisyenin mottosu "Diyet yok denge var" tatlı falan herşeyi veriyorlar ama önemli olan yediklerini telafi edebilmek.
Kesin ve net kural şudur ki; Giriş Kalorisi < Çıkış Kalorisi

Günaydınnnnnnn yağmurlu bir güne uyandık , her gün güneş doğmadan evden çıkıyoruz da bugün daha bir karanlık hava..
Dün akşam neredeyse diyetten çıkıyordum aklımdan ne yemekler geçti ah ahh ama kayısı çekirdeği ile atlattım krizimi.
Sabah : 1 bardak ılık su (cevizli ıslattım geceden )1 haşlanmış yumurta, 2 yk lor peyniri , 3 adet parmak domates, 1 adet ceviz , 2 adet kuru kayısı
Ara :1 sade kahve
Öğlen : 1 kase çorba, kuru fasulyenin taneleri ve salata
Ara :1 bardak yeşilçay
Akşam : 5 kaşık pırasa yemeği, yarım kase yoğurt, 4 çatal türlü
Akşam yemeğini çok yediğimi hissettimSpor a başladım sonra kızım çok huysuzlanınca bıraktım heves falan kalmadı. Hepfitim sahgull

Ay menün yıkılsın, yok be kuzum çok yememişsin.. Ama bu güzel işaret miden mi küçülüyor ne
Afiyetler olsun
Sabah 04:50 oy canım sen kaç saat uyuyorsun
05:50'de yazdım kuzum, valla dün daha saat birdi uyumamıştım.. Ben hafta içinde çok uyumuyorum, hafta sonu stok yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…