• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

SekerMandalinasi SekerMandalinasi tatlim bi sen varmışsın arti olan bi gecmise göz attim da
Minicik de olsa o tirnak pidesi olmamis hic
Geçen persembe de galiba cezerye vardi
Basit gibi görünen büyük hatalar
Hafta ici bi parca sporla telafisi olur ancak persembe günü imkani yok olmaz
Bir de karbahar sisiriyor
Pazartesi kontrol tartisi da sabit cikmis çünkü bigün önce menude karnabahar var
Bu sekilde deneyerek menüyü bicimlendir

12de 4yk makarna+ 2yk patates püresi +3köfte
19da ton balıklı kıvırcık salata
Su içemedim bugün

Kızlar 68 kilo civarlarında olan varmı benm gibi? Şöyle beraber aynı diyeti uygulayp bünyeyi şaşırtsak ya kilo verişim durdu gibi sanki.
Bak bak menuye bakkk
Zopa geliyor valla bu ney:duduk::sinirli:
sahgull sahgull kaptanim bu hatunun kellesi tez ucurula
Bide kilo verimim durdu diyor
Kilon olsam ben de gitmem yayilirim 😁😁

Tel tel taradım zülfünü, tellerine gül bağladım :halay:

Ooo kaptanım hoşgeldiniz nerelerdesiniz, bana en yükseğinde bir elenktrikli sandalyaaa :KK70:
Belim iyi çok şükür akşama zıpora gideceğim, allahın izniyle cumaya bomba gelmem lazıım:KK6:
Canimsin ❤❤
Bak bak hatun hemen bi nakarat yazivermis ben guzel sesli solistim der gibi bak bak 😁😁

Canimsin ❤❤
Bak bak hatun hemen bi nakarat yazivermis ben guzel sesli solistim der gibi bak bak 😁😁
Zeki Müren hastası olarak söyledim ya sesim açısından çok iddialı değilim :eek: inşallah assolist olduğum günlerde gelir yarapppiim, amiiin :KK70:

Saymayı bilene yeterli rakamdır zaten geriye ne kalıyor ki :KK70:

Ulus cebeci çankaya kardeş deriz kankaya, bize her yer paris değil la bize her yer Angara :halay:
Bu kışın ayazında donmadın mı kııız

Afiyetler olsun tatlım
Allahtan soğuk çok etkilemiyor beni. Amw özellikle ulusa çıkış yolunda o kadar soğuk vurdu ki, ellerimi cebimden çıkaramadım. Adımlar da hızlı olunca yengeç gibi yanlaya yanlaya yürüdüm :KK45:

Allahtan soğuk çok etkilemiyor beni. Amw özellikle ulusa çıkış yolunda o kadar soğuk vurdu ki, ellerimi cebimden çıkaramadım. Adımlar da hızlı olunca yengeç gibi yanlaya yanlaya yürüdüm :KK45:
Ohhh iyi ettin, sımsıkı taş gibi olmuşsundur soğuktan :KK70:

Biz kacinci olduk yaff hic bakamadim bu hafta valla
6. olduk galiba
son 2 donemin performans uygulamasinda hic notamiz yok hep basariliyiz ama 1.lik 2.lik hak getire.
hadi kizlaaaar olmeyecek kadar kilo vererek gecirmeyelim artik. derece alarak bitirelim bu performans donemini.

Öğlene kadar hastanede olduğum için yeni okuyabildim yazılanları. Yediklerimi hemen özetliyorum, akşam da toparlarım.

Sabah (07.50)
50 gr kadar kavurma ve 2 yumurta ile omlet
1 minik salatalık

Öğlen (12.00)
Az et döner
Sütlaç (hastanede delik deşik olduğum için toparlanmam gerekiyordu :110:)

Akşam sanırım ton balıklı salata yiyeceğim, ya da 1 parça et ve kocaman salata planlıyorum.

ben de totoyu kaldirip jillianimi yapayim.
dun yapmadim diye icim bi hos :KK14:

Ohh ne güzel gündüz vakti spor yapmak, ben akşam yemekten sonrası için planlıyorum. Eve gidince yapabilirdim aslında yemeğim var ama babam çocuğu okuldan alıp bize getiriyor o gidene kadar bekliyorum.

Back