Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vayyy afiyet olsun canımYeşilçay ananaslı
Teşekkür ederim kaptanımVayyy afiyet olsun canım
Tel tel taradım zülfünü, tellerine gül bağladım
Ooo kaptanım hoşgeldiniz nerelerdesiniz, bana en yükseğinde bir elenktrikli sandalyaaaSlm hatunlar ne var ne yok bakemm
Bak bak menuye bakkk12de 4yk makarna+ 2yk patates püresi +3köfte
19da ton balıklı kıvırcık salata
Su içemedim bugün
Kızlar 68 kilo civarlarında olan varmı benm gibi? Şöyle beraber aynı diyeti uygulayp bünyeyi şaşırtsak ya kilo verişim durdu gibi sanki.
Canimsin ❤❤Tel tel taradım zülfünü, tellerine gül bağladım
Ooo kaptanım hoşgeldiniz nerelerdesiniz, bana en yükseğinde bir elenktrikli sandalyaaa
Belim iyi çok şükür akşama zıpora gideceğim, allahın izniyle cumaya bomba gelmem lazıım
Zeki Müren hastası olarak söyledim ya sesim açısından çok iddialı değilim inşallah assolist olduğum günlerde gelir yarapppiim, amiiinCanimsin ❤❤
Bak bak hatun hemen bi nakarat yazivermis ben guzel sesli solistim der gibi bak bak
Ya cok merak ediyorum ben seniZeki Müren hastası olarak söyledim ya sesim açısından çok iddialı değilim inşallah assolist olduğum günlerde gelir yarapppiim, amiiin
İnşallah birgün görürüz birbirimiziiYa cok merak ediyorum ben seni
Allahtan soğuk çok etkilemiyor beni. Amw özellikle ulusa çıkış yolunda o kadar soğuk vurdu ki, ellerimi cebimden çıkaramadım. Adımlar da hızlı olunca yengeç gibi yanlaya yanlaya yürüdümSaymayı bilene yeterli rakamdır zaten geriye ne kalıyor ki
Ulus cebeci çankaya kardeş deriz kankaya, bize her yer paris değil la bize her yer Angara
Bu kışın ayazında donmadın mı kııız
Afiyetler olsun tatlım
Ohhh iyi ettin, sımsıkı taş gibi olmuşsundur soğuktanAllahtan soğuk çok etkilemiyor beni. Amw özellikle ulusa çıkış yolunda o kadar soğuk vurdu ki, ellerimi cebimden çıkaramadım. Adımlar da hızlı olunca yengeç gibi yanlaya yanlaya yürüdüm
Ben de geldimKızlar boş olan yerlere kendinizi etiketleyin bakiiim listeyi el birliğiyle oluşturak da bari ben de liste yapem yav tembellikten de yoruldum
Cuma C.tesi Pazar P.tesi Salı Ç.ba P.be Toplam @kedilovic sahgull @Uykucu melek Sismaniye Hepfitim @ervanazlim @SekerMandalinasi @Canim cocuklarim
Kızlar boş olan yerlere kendinizi etiketleyin bakiiim listeyi el birliğiyle oluşturak da bari ben de liste yapem yav tembellikten de yoruldum
Cuma C.tesi Pazar P.tesi Salı Ç.ba P.be Toplam @kedilovic sahgull @Uykucu melek Sismaniye Hepfitim @ervanazlim @hande_buse @Canim cocuklarim
Bu ney bacim spor listesi miKızlar boş olan yerlere kendinizi etiketleyin bakiiim listeyi el birliğiyle oluşturak da bari ben de liste yapem yav tembellikten de yoruldum
Cuma C.tesi Pazar P.tesi Salı Ç.ba P.be Toplam @kedilovic sahgull @Uykucu melek Sismaniye Hepfitim @ervanazlim @Canim cocuklarim
6. olduk galibaBiz kacinci olduk yaff hic bakamadim bu hafta valla
ben de totoyu kaldirip jillianimi yapayim.
dun yapmadim diye icim bi hos