- 21 Eylül 2019
- 677
- 1.763
- 43
Tam olarak emin değilim canım. Bende vertigo var, ama baş dönmesi şiddetli ve devamlı değil, o nedenle vertigoya bağlayamıyorum. Tansiyonumu da ölçüyorum sürekli, onda da kayda değer bir değişiklik yok. Geriye sadece uykusuzluk, yorgunluk kalıyor. Artık vücut dayanmadı heralde. Gözlerimin altı morarmıştı zaten dün, vardı bir sıkıntı.tünaydın canımm neden başın dönüyor, geçmiş olsun
Bir genel checkup yaptırsan iyi olur kuzum gelmiş geçmiş olsun, Allah şifa versinTam olarak emin değilim canım. Bende vertigo var, ama baş dönmesi şiddetli ve devamlı değil, o nedenle vertigoya bağlayamıyorum. Tansiyonumu da ölçüyorum sürekli, onda da kayda değer bir değişiklik yok. Geriye sadece uykusuzluk, yorgunluk kalıyor. Artık vücut dayanmadı heralde. Gözlerimin altı morarmıştı zaten dün, vardı bir sıkıntı.
Afiyet olsun tatlım guzel.menuAkşam 16:30
1 lahmacun
Yeşillik salata
Günü erken kapatıyorum, akşama da yeşil çay ve nescafe içip kapatırım
Slm kizlar temizlikle gecen bir gunu daha kapattım.
Sabah chiali omlet ve kaşar peyniri 1 kk kadar
Ara 1 bardak kefir yarim armut
Ara 1 bardak yeşilçay
Aksam 1 tabak kapuska 1 kase yogurt
30 dk leslie 20 dk legmagic çalıştım
Simdide kızımla film.izliyoruz. hepinize iyi aksamlar@Hepfitim
harika menü ve spor canim.Slm kizlar temizlikle gecen bir gunu daha kapattım.
Sabah chiali omlet ve kaşar peyniri 1 kk kadar
Ara 1 bardak kefir yarim armut
Ara 1 bardak yeşilçay
Aksam 1 tabak kapuska 1 kase yogurt
30 dk leslie 20 dk legmagic çalıştım
Simdide kızımla film.izliyoruz. hepinize iyi aksamlar@Hepfitim
gayet güzel ,afiyet olsunIyi akşamlar kızlar. Günün özetini vereyim hemen.
Sabah
4 kaşık menemen
60 gr kadar peynir
8 tane zeytin
Ara
5 kestane
1 bardak az sütlü nescafe
Ve akşam
2 lahmacun, yanında avuç avuç maydonoz ve ayran.
Günü su ile kapatırsam tamamdır.
yorgunluk ve uykusuzluk etkilemiştir canim çocuk küçük olunca uykusuzluk kotu etkiliyor..biraz dinlenirsen iyi gelebilir canimTam olarak emin değilim canım. Bende vertigo var, ama baş dönmesi şiddetli ve devamlı değil, o nedenle vertigoya bağlayamıyorum. Tansiyonumu da ölçüyorum sürekli, onda da kayda değer bir değişiklik yok. Geriye sadece uykusuzluk, yorgunluk kalıyor. Artık vücut dayanmadı heralde. Gözlerimin altı morarmıştı zaten dün, vardı bir sıkıntı.
Aynen canım pazartesi kahvaltıyla başlayayımhosgeldiniz kaptanim. menü bekliyoruz her gün
Sağol cnm zor geçti ama geçti şükürÇok geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin
Şnitzel üüüfff kalori bombası afiyet olsun tatlım, sporda artmış şahane
Afiyet olsun tatlım,
tünaydın canımm neden başın dönüyor, geçmiş olsun
Ooo kaptanım hoşgeldiniz, gelmiş geçmiş olsunİnşallah hemencecik listeye dönersiniz
Tam olarak emin değilim canım. Bende vertigo var, ama baş dönmesi şiddetli ve devamlı değil, o nedenle vertigoya bağlayamıyorum. Tansiyonumu da ölçüyorum sürekli, onda da kayda değer bir değişiklik yok. Geriye sadece uykusuzluk, yorgunluk kalıyor. Artık vücut dayanmadı heralde. Gözlerimin altı morarmıştı zaten dün, vardı bir sıkıntı.
Geçmiş olsun canim.Afiyet olsun hastada olsan menün sasirmamis dikkat etmissinSelam kızlar ailecek bir kırıklığımiz var oğlan a da bulaştı sonunda. Burnu tıkalı sabaha kadar uyuyamiyor halimi siz dusunun. Hemen menüyü yazayım.
Sabah 10.00
uç kaşık kavurmalı yumurta
Ara
Bir dilim ekmek üzerine bir tk tereyağı 1tk bal
Öğle 15.30
6 tane köfte
Piyaz
Ayran
Akşam 20.00
İki kepçe tarhana çorbası
Yarım ayva
Su az içtim 2ye tamamlamaya calisacam. Bugün spor yapamayacam sanırım uykusuzluk hastalık halsizlik. Yarına inşallah.
Geçmiş olsun canımSelam kızlar ailecek bir kırıklığımiz var oğlan a da bulaştı sonunda. Burnu tıkalı sabaha kadar uyuyamiyor halimi siz dusunun. Hemen menüyü yazayım.
Sabah 10.00
uç kaşık kavurmalı yumurta
Ara
Bir dilim ekmek üzerine bir tk tereyağı 1tk bal
Öğle 15.30
6 tane köfte
Piyaz
Ayran
Akşam 20.00
İki kepçe tarhana çorbası
Yarım ayva
Su az içtim 2ye tamamlamaya calisacam. Bugün spor yapamayacam sanırım uykusuzluk hastalık halsizlik. Yarına inşallah.
harika menü ve spor canim.
gayet güzel ,afiyet olsun
Bugün bende lahmacun yedimAkşam 16:30
1 lahmacun
Yeşillik salata
Günü erken kapatıyorum, akşama da yeşil çay ve nescafe içip kapatırım
Ekmek çok fazla olmuş canımAllah acil şifalar versin kızlar.
Sabah 10da
Az kaşar peyniri
3zeytin
3dilm çavd. Ekmeği yumurtalı ekmek yapmıştım ondan.
1 bardak çay
15te küçk ekmek arasına kaşar ve salam koyup yedim bayadır ekmek arası yemiyordum canım çekti ekmekte sıcaktı :)
Akşamı düşünmedim hala.
Bugün lahmacun günü olmuşIyi akşamlar kızlar. Günün özetini vereyim hemen.
Sabah
4 kaşık menemen
60 gr kadar peynir
8 tane zeytin
Ara
5 kestane
1 bardak az sütlü nescafe
Ve akşam
2 lahmacun, yanında avuç avuç maydonoz ve ayran.
Günü su ile kapatırsam tamamdır.
Afiyet olsun Kaptanım bugun takımda ne cok lahmacun yiyen varmış.Bugün bende lahmacun yedim
Erken kapattım
Ama diyete başlayınca çok tercih etmiyorum
Erken ve birtane sorun yok cnm afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?