- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
zaten çok doyuyorum ama kilo az veriyorum, eskiden mezura ile ölçüm yapınca haftada 1 incelirdim şuan incelemedim bile önceden sabah 2 dilim ekmeğin olurdu öğlen de kuru kayısı ve fındık veya cevizle kahveyle ara yapar akşam aynıydı
hayır canım ama hareketliym yürüyorum her günSpor yaptın mı canım sen bu hafta
sagol canim gecen hafta arti geldigim icin cok utandim :)Oooo süpermiş canım , tebrik ediyorum verilen emek belli oluyor
kilo verdikce zorlasiyor zaten. hele ayni tarz ilerliyorsan vucut bi nevi direnc gelistiriyor. arada sasirtmak gerekiyorzaten çok doyuyorum ama kilo az veriyorum, eskiden mezura ile ölçüm yapınca haftada 1 incelirdim şuan incelemedim bile önceden sabah 2 dilim ekmeğin olurdu öğlen de kuru kayısı ve fındık veya cevizle kahveyle ara yapar akşam aynıydı
nasıl şaşırtabilrm detoks ise yarar mikilo verdikce zorlasiyor zaten. hele ayni tarz ilerliyorsan vucut bi nevi direnc gelistiriyor. arada sasirtmak gerekiyor
bazen detoks bazen beslenme sekli. 1- 2 gun cok ye mesela. (saglikli) sonra birden protein ve az kalorili beslen.nasıl şaşırtabilrm detoks ise yarar mi
tamam deniyim bunu teşekkür ederimbazen detoks bazen beslenme sekli. 1- 2 gun cok ye mesela. (saglikli) sonra birden protein ve az kalorili beslen.
cokk iyi gecen haftayi telafi ettin65.5
64.5
-1
%1.53
sukurler olsun :)
hayır canım ama hareketliym yürüyorum her gün
haklısın canım ,öyle yapayım ananaslı yesilcay almistim marketten tadı da güzeldi onu bitiririm .sen diyetisyene mi gidiyorsunİncelme sporla desteklersin canım, zaten çok kilon yok senin bir hafta karatyla çok birşey bekleme diye düşünüyorum . istersen bitki çayları iç ( ödem atıcı çaylar var kiraz saplı ya da normal yeşilçay)
vücudunu şaşırtmak istersen mesela haftasonu ağırlıklı olarak ananasla beslen.. Hatta arkadaşımın diyetisyeni birgün sırf ananas veriyormuş.
Bende 74 kiloyken ilk karatayla başladım aynı zamanda sporla destekledim güzl ilerledim sonra bıraktım çünkü kuruyemişler yüzümde sivilce yaptı.Şimdi uyguladığım programda günlük 10 badem yedim ki her gün değil o bile bana sivilce yaptı.
Yok canım bir grup var instagramda onlar 1 hafta önden gidiyor ben de ona uygun beslenmeye çalışıyorum. Sadece detoks çorbası içmedim içememhaklısın canım ,öyle yapayım ananaslı yesilcay almistim marketten tadı da güzeldi onu bitiririm .sen diyetisyene mi gidiyorsun
bakayım canim teşekkür ederim deneme tahtası oldu zaten bünyeYok canım bir grup var instagramda onlar 1 hafta önden gidiyor ben de ona uygun beslenmeye çalışıyorum. Sadece detoks çorbası içmedim içememistersen bak denizileyaşam
Süpersin canıııımgecen haftA 66.9
bu hafta66.6
giden -300
%0.44
Az kaldııı aaaz 60lılaar tebrik ederim canım
Opppaaa pisi pisi kopatım billah yaparım dedi ve yaptııııı65.5
64.5
-1
%1.53
sukurler olsun :)
Ay o ananaslı yeşil çay çok güzel değil mi yaaa? Ananas olsun çamurdan olsuuunhaklısın canım ,öyle yapayım ananaslı yesilcay almistim marketten tadı da güzeldi onu bitiririm .sen diyetisyene mi gidiyorsun
hakikaten çok güzel mis gibi kokuyorrrSüpersin canıııım
Az kaldııı aaaz 60lılaar tebrik ederim canım
Opppaaa pisi pisi kopatım billah yaparım dedi ve yaptııııı
Süpeersiiin tebrikleeeer
Ay o ananaslı yeşil çay çok güzel değil mi yaaa? Ananas olsun çamurdan olsuuun
Yok onu denemedim ama deneyince haber ederim. Favorim yaseminli yeşilçayhakikaten çok güzel mis gibi kokuyorrrbir de portakallı beyaz çay var onu denedin mi aynı markanın
ayy ben de yaseminli parfüm kullanıyorum,kesinlikle en sevdiğim kokulardanYok onu denemedim ama deneyince haber ederim. Favorim yaseminli yeşilçay
Benim parfümümde yaseminli baya aşk yaşıyorum yaseminle
Ayyy ne kullanıyorsunn alalım alternatifleriayy ben de yaseminli parfüm kullanıyorum,kesinlikle en sevdiğim kokulardan
bimde var o çok güzel,zaraninki de çok güzel, bu ikisinden başka denemedim. sen ne kullanıyorsun?Ayyy ne kullanıyorsunn alalım alternatifleri
MK Jasminebimde var o çok güzel,zaraninki de çok güzel, bu ikisinden başka denemedim. sen ne kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?