• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar dünki menüm

12de 1tabak patlıcan musakka + yarım bardak ayran + 2 dilm kepek ekmeği
19da 1kase tarhana çorbası+3 parça çiğköfte

Su 1lt
25dk yürüyüş

Afyet olsun canım, Bu akşamda bizim evde karnıyarık var :kk77: ara öğünlerde yeşilçay tüketebilirsin ödem de atarsın :super:

Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Geçen hafta 66,90
bu hafta 66,10
Fark =0,80
Yüzdem = 1,19 doğru mu hesapladım bir kontrol edersiniz Hepfitim Hepfitim sahgull sahgull
Ooo tatlım tebrik ederimm :KK36:
Bu hafta herkes hasta sanırım, kızım da salya sümük gidiyor, birde dün gece çiş için uyandığında kulaklarım kaşınıyor demez mi ? Annem sağlık ocağına götürecekti, gitmek istemiyorum diye direniyormuş:KK35:
Ah kıyamam kuzuya geçmiş olsun tatlım, yoksa kabakulak mı o_O
Dünkü yediklerimi de paylaşayım
Sabah : chialı, buğday kepekli omlet, domates, salatalık zeytin
Ara :1 sade kahve
Öğlen : 1 kase çorba, 3 kaşık bulgur pilavı , taze fasulye susuz yedim
Ara : yarım portakal, yarım mandalina, yarım elma, 1 bardak kefir
Akşam : 1 kase et suyu çorbası ( 1 dilim patates-1 halka havuç ve parça etli), salata , yoğurt
Hepfitim Hepfitim sahgull sahgull
Spor yok haftasonu başlayacağım inşalllah
Valla sporla desteklerse var yaaa ohoo bu fark alır başını gider kuzucum, tebrikler tekrardan :KK71:

Ooo tatlım tebrik ederimm :KK36:

Ah kıyamam kuzuya geçmiş olsun tatlım, yoksa kabakulak mı o_O

Valla sporla desteklerse var yaaa ohoo bu fark alır başını gider kuzucum, tebrikler tekrardan :KK71:

Teşekkür ederim canımcımmm:KK39:İşyerinde birde haksızlık yapıldığı için keyfim kaçıktı ucu bana illaki dokunur ben ağlamayı bilmem sızlanmam, spor yapacaktım planlamıştım ama yapmadım. bahane üretmek gb bir şey oldu haftasonu toparlarım kendimi, hava soğuk dışarıda çıkmam :KK66:

Yemeği sen mi yaptın haayy maaşallah tarif ver :KK53:
evett ben yaptım 1 sogani dogradim 1 de kaptan biberi zeytinyağında biraz kavurdum kapağı kapatıp. rengi değişince içine patlıcanları atıp 3 kaşık domates sosu doktrum hepsi pişince haşlanmış tavuğu da 1 kepçe nohutu da attım altını kapattım karıştırıp kapağı kapalı kaldı ama

Teşekkür ederim canımcımmm:KK39:İşyerinde birde haksızlık yapıldığı için keyfim kaçıktı ucu bana illaki dokunur ben ağlamayı bilmem sızlanmam, spor yapacaktım planlamıştım ama yapmadım. bahane üretmek gb bir şey oldu haftasonu toparlarım kendimi, hava soğuk dışarıda çıkmam :KK66:
Haksızlıklar hiç bitmiyor bu hayatta maalesef güçlü olalım derken kadın halimizle herkül oluyoruz..
Toparlarsın kuzucum bak sıkıntıya rağmen yeme düzeninde bir değişiklik yok maşallah :nazar:
Evet yaa İzmir'e nazar değdi bu ne soğuk anacım :oha: yani!

Haksızlıklar hiç bitmiyor bu hayatta maalesef güçlü olalım derken kadın halimizle herkül oluyoruz..
Toparlarsın kuzucum bak sıkıntıya rağmen yeme düzeninde bir değişiklik yok maşallah :nazar:
Evet yaa İzmir'e nazar değdi bu ne soğuk anacım :oha: yani!

Dün daha güzeldi hava , bugün buz resmen

Kahvaltımı yapmış bulunuyorum. Yine, eskisi gibi,

75 gr kadar kavurma ve 1 yumurtayla omlet,
8 tane kadar zeytin,
60 gr kadar peynir,
8 tane zeytin.

Artık dukandan çok karatay diyetine doğru kayıyorum çünkü dukanda çok kabızlık problemi yaşıyorum. Şimdi bir sonraki öğünüm akşam 6 buçukta.

06.12.2019 Menü

Sabah (06:00
)
1/2 kase yoğurt
3 kayısı
2 ceviz

Ara (09:00)
1 kupa Ihlamur

Ara (10:00)
Sade Türk Kahvesi
2 küp bitter çikolata (Serotonin düşüklüğü var biraz :KK23:)

Öğle (12:30)
6 yk etli güveç
2 yk bulgur pilavı
1/2 yoğut

Ara (15:00)
Yeşil çay

Akşam (19:00)
1 kase Tavuk suyu çorba

sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim

Neyi yaramıyor mesela canım?
Porsiyon kontrolü sende doydum deyince kalkacaksın sofradan, öbür diyet stilin nasıldı peki?
zaten çok doyuyorum ama kilo az veriyorum, eskiden mezura ile ölçüm yapınca haftada 1 incelirdim şuan incelemedim bile önceden sabah 2 dilim ekmeğin olurdu öğlen de kuru kayısı ve fındık veya cevizle kahveyle ara yapar akşam aynıydı

Back