• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

10 kilo verdikten sonra 6 kilosunu 2 ayda geri aldım :KK43: Herkes nasıl zayıfladın, ben zayıflayamıyorum vs. çok nazar değdirdi :KK43: Çok nazara gelen birisiyim, şu an diyete başladım ama kimseye söylemiyorum :KK43:
bana da öyle oldu ama suçlusu nazar değil önce bunu kabul etmek lazım ben de 73ten 58e dusmusken tekrar 70lere döndüm herkes çok zayıfladın vs dedi,ama sebep çok yememdi

bana da öyle oldu ama suçlusu nazar değil önce bunu kabul etmek lazım ben de 73ten 58e dusmusken tekrar 70lere döndüm herkes çok zayıfladın vs dedi,ama sebep çok yememdi
Ben çok kararlıyken herkese söylediğimde ve az yememe rağmen böyle oldu maalesef.

Ben çok kararlıyken herkese söylediğimde ve az yememe rağmen böyle oldu maalesef.
ben de diyet yaptığımı kimseye söylemiyorum, şöyle bir olay oluyor çünkü herkes özellikle birşey yedirmeye çalışıyor, o yüzden canım istemiyor deyip geçiyorum en iyisi gizli bence de :)

ben de diyet yaptığımı kimseye söylemiyorum, şöyle bir olay oluyor çünkü herkes özellikle birşey yedirmeye çalışıyor, o yüzden canım istemiyor deyip geçiyorum en iyisi gizli bence de :)
Ben de öyle söylerim ❤ İnşallah en kısa sürede hedefimize ulaşırız 🥰

Dünkü yediklerim :kahve:
Sabah 1 yumurta, domates peynir 5 adet zeytin
Ara 1 sade kahve
Öğle: 1 kase çorba , tavuklu elbasan tava ( tavuklarını yemeye çalıştım , üsttündeki beşamelli kaşarlı kısmı yemedim.
Ara :1 sade kahve
Ara :yarım portakal, yarım elma , yarım mandalina 1 bardak tarçınlı süt
Akşam :1 kepçe çorba, 1 adet fırında uskumru bol salata
Spor yapamıyorum bu aralar keyfim kaçık motive olsam başlayacağım. Hepfitim Hepfitim sahgull sahgull
afiyet olsun canım
05.12.2019 Menü

Sabah (05:45
)
1 incir
Az sütlü Nescafe
(Kızlar bu ara bir wc problemi yaşıyorum, inşallah çözülür :dua:)

Sabah (07:30)
Kepekli galeta (2 adet)
Yeşil Çay

Ara (10:00)
Sade Türk Kahvesi

Öğle (12:30)
1 kase Tandır Çorba
6 yk nohut

Ara (15:00)
Yeşil çay

Akşam (19:00)
Yoğurt pul biber limon zerdeçal, Yedikten 1 saat sonra da yatabere :KK70:

Su: 2,5 Litre
Spor: Lusi Lusi Hem gribal, hem de dün yaşadığım ufak sakatlık beni bu hafta offline yaptı ama online oluşum muhteşem olacak. sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim
Afiyet olsun tatlim
günaydın kizlar ✨💝
Profilin cok tatlişş 🥰🥰
bulgurlu degildi :KK53: sirf mercimek kofte de sayilmaz gerci pure gibiydi marula doldurdum yedim :KK70:

sagol canim hasta olmaz insallah

amin cumlemize
uykusuz her geceee
5te uyudum 8de kalktim :KK43:
kiz havale riskli oldugundan mecbur bekledim atesi iyice dustugune emin olana kadar
Hofff gecmis olsun zuzu
Erkek arkadaşım yarın askere gidiyor :KK43: 1-2 gündür eğlenceydi yemeğiydi ben baya bi yedim sanırım. Galiba bu işi başaramıcam bugün bi umutsuzluğa kapıldım.
Herkes kilo vermişsin dedikçe daha da yedim sanki. Bugün son kez aile yemeği var yarın kilo vermiş olma ihtimalim yok yani. Hem gittiğine üzülüyorum hem iradesizliğime pff:işsiz:
Allah kavustirsun tatlim
Topla da sasirt seninkini 20 gun az degil
Dunku menü
sabah 8 :1 haşlanmış yumurta ,3 hindi füme 3 ceviz 3 fındık 1 kalın dilim peynir 1 fincan yeşilçay
akşam 3:30 ; 1 kase yoğurt,2 tabak türlü yemeği
2lt su
Afiyet olsun canım
Selam kızlar.
Çocuk hasta olunca kahvaltıyı 12de ancak yaptık. Bugün biraz değişik oldu.
Kahvaltı 12.00
İki yumurta
Çeyrek elma
Yarım havuç
Uç kaşık lorla, maydanoz ve taze soğanla yaptığım salata.
Ara
Biraz kuru üzüm
İki kaşık peynir salatası
Akşam
Dört köfte
Dort dilim patates (ikisi de kızartma değil tencerede pişmiş)
Bir kase karabuğday salata
Bir bardak ayran

Su2,5 lt
Yorgunluktan bitmiş haldeyim ama 15 dk da olsa yapicam inşallah birşeyler.
Afiyet olsun canım

Selam kızlar. Akşam yemeğimi paylaşmaya geldim.

Yarım kase tarhana çorbası
8 kaşık kadar sebze yemeği (çükülcan diyim, Ordulu anlasın :KK45:)
5-6 tanede kestane yedim.
Toplam 2 lt su içtim sahgull sahgull

Şu yukarıda yazdıklarımı göndermeyi becerememişim dün gece iyi mi :KK45:

Çok teşekkürler emziriyorum evet. Zaten yaka iğnem gibi memede surekli :KK45: inşallah bulaşmaz kizdakide kiriklikti sanırım öksürük hapşırık burun akıntısı falan. Su an daha iyi gibi.
Geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar. 1 haftadır karbonhidrat ve şeker almama ve dün gece, 2 kocaman cezerye yememe rağmen sadece 200 gr almışım. Hemen hesaplama yapayım çok matah bir sonuçmuş gibi,

Geçen hafta 73.1
Bu hafta 73.3
Fark +200 gr
Yüzde -0.273

Şimdi hemen açıklamamı yapayım. Dün akşam alışverişimi yaptım yine. Gözümün önünde, aklımın ucunda da birsey kalmasın diye herşeyi silip süpürdüm akşam :KK45: protein ağırlıklı besinlerim saklama kaplarımda. Hadi bakalım, yeni bir hafta başlıyor..

çok geçmiş olsun canım, buz falan koysana iyi geliyor birde bı krem vardı onu sürüyorduk biz ama unuttum adını bir bakayım.
teşekkür ederim kuzu senle mi detoks yapacaktık biz yaw :KK70:
Koydum buz koydum, ayakları havaya diktim.. Bandajladım, inşallah toparlar :cry:
Yok kuzum ben detoks yapmayı düşünmedim
Bende bu hafta iradeyi kaybedenlerdenim. İpin ucu kaçtı diye salmıyorum ama sıkı sıkıya da tutunamadım. Bugün
Sabah
1 kocaman kase mantar çorbası
Öğlen
Tavuk göğüs ızgara ve salata yedim.

Buraya kadar herşey güzeldi ama sade söylediğim kahve şekerli gelince, yanında bir parçada çikolatayı yiyince kötü oldum. Yarın kaç kilo gelicem çok merak ediyorum :KK14:
Rakibem sen haftaya bomba gibi başlıyorsun hafta sonuna bi haller geliyor sana :KK14:

indirimde 35₺ pantolon almistim siyah Jean son1 28 bedeni kalmıştı bol geldi :KK70:
Ooo bol bol boyfriend tarzında da yapabilirsin :KK59:
Benimki gelicek 20 gün sonra şok edemem:KK53:Kilo verdiğim yeni yeni belli olmuşken yedim de yedim :KK43:
Verirsin ya 20 güne bi kaç kilo sen yeterki isteee :dua:
Selam kızlar.
Çocuk hasta olunca kahvaltıyı 12de ancak yaptık. Bugün biraz değişik oldu.
Kahvaltı 12.00
İki yumurta
Çeyrek elma
Yarım havuç
Uç kaşık lorla, maydanoz ve taze soğanla yaptığım salata.
Ara
Biraz kuru üzüm
İki kaşık peynir salatası
Akşam
Dört köfte
Dort dilim patates (ikisi de kızartma değil tencerede pişmiş)
Bir kase karabuğday salata
Bir bardak ayran

Su2,5 lt
Yorgunluktan bitmiş haldeyim ama 15 dk da olsa yapicam inşallah birşeyler.
Oo menün çok güzel afiyetler olsun tatlım
menumu yazayim gec olmadan
gecenin ne getirecegi belli olmaz :KK43:

sabah
1 yumurta
az yesillik
1 pancar koku
sutlu kahve

1 avuc uzum

ogle
1 kase cacik

1 mandalina
ceyrek muz

aksam
7 8 kusbasi et

cay

su 1.5 lt
spor jillian 25 dk.
Kuzucum tam perşembe menüsü olmuş hafifcecik, afiyetler olsun
10 kilo verdikten sonra 6 kilosunu 2 ayda geri aldım :KK43: Herkes nasıl zayıfladın, ben zayıflayamıyorum vs. çok nazar değdirdi :KK43: Çok nazara gelen birisiyim, şu an diyete başladım ama kimseye söylemiyorum :KK43:
Bazen insan kendi kendine bile nazar değirebiliyor :110:
herderdedeva herderdedeva gördüğüm kisiysen eger cok tatli bi yüzün var 🥰🥰
Başarın daim olsun
Yaaa nerde gördüüün tatlım :confused: Amin hepimizin inşallaah
Günaydın kızlar dünki menüm

12de 1tabak patlıcan musakka + yarım bardak ayran + 2 dilm kepek ekmeği
19da 1kase tarhana çorbası+3 parça çiğköfte

Su 1lt
25dk yürüyüş
İnşallah çiğ köfte seni şişirmez tatlım tartı üzeri :eek:

Günaydın kızlar. 1 haftadır karbonhidrat ve şeker almama ve dün gece, 2 kocaman cezerye yememe rağmen sadece 200 gr almışım. Hemen hesaplama yapayım çok matah bir sonuçmuş gibi,

Geçen hafta 73.1
Bu hafta 73.3
Fark +200 gr
Yüzde -0.273

Şimdi hemen açıklamamı yapayım. Dün akşam alışverişimi yaptım yine. Gözümün önünde, aklımın ucunda da birsey kalmasın diye herşeyi silip süpürdüm akşam :KK45: protein ağırlıklı besinlerim saklama kaplarımda. Hadi bakalım, yeni bir hafta başlıyor..
Dün yediklerinin acısı bir hafta sonra çıkacak, hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım :KK200:

Günaydın hanımlar bol eksiniz olsun benim bebeler yine hasta yav ağız burun tıkalı :KK14:

Sabah 62.8 çıktım yani izin kiloma 700 gr kalmış olabülü 🙃

Bu hafta herkes hasta sanırım, kızım da salya sümük gidiyor, birde dün gece çiş için uyandığında kulaklarım kaşınıyor demez mi ? Annem sağlık ocağına götürecekti, gitmek istemiyorum diye direniyormuş:KK35:

Dünkü yediklerimi de paylaşayım
Sabah : chialı, buğday kepekli omlet, domates, salatalık zeytin
Ara :1 sade kahve
Öğlen : 1 kase çorba, 3 kaşık bulgur pilavı , taze fasulye susuz yedim
Ara : yarım portakal, yarım mandalina, yarım elma, 1 bardak kefir
Akşam : 1 kase et suyu çorbası ( 1 dilim patates-1 halka havuç ve parça etli), salata , yoğurt
Hepfitim Hepfitim sahgull sahgull
Spor yok haftasonu başlayacağım inşalllah

Back