- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Günaydın kızlar dünki menüm
12de 1tabak patlıcan musakka + yarım bardak ayran + 2 dilm kepek ekmeği
19da 1kase tarhana çorbası+3 parça çiğköfte
Su 1lt
25dk yürüyüş
Ooo tatlım tebrik ederimm
Ah kıyamam kuzuya geçmiş olsun tatlım, yoksa kabakulak mıBu hafta herkes hasta sanırım, kızım da salya sümük gidiyor, birde dün gece çiş için uyandığında kulaklarım kaşınıyor demez mi ? Annem sağlık ocağına götürecekti, gitmek istemiyorum diye direniyormuş
Valla sporla desteklerse var yaaa ohoo bu fark alır başını gider kuzucum, tebrikler tekrardanDünkü yediklerimi de paylaşayım
Sabah : chialı, buğday kepekli omlet, domates, salatalık zeytin
Ara :1 sade kahve
Öğlen : 1 kase çorba, 3 kaşık bulgur pilavı , taze fasulye susuz yedim
Ara : yarım portakal, yarım mandalina, yarım elma, 1 bardak kefir
Akşam : 1 kase et suyu çorbası ( 1 dilim patates-1 halka havuç ve parça etli), salata , yoğurt
Hepfitim sahgull
Spor yok haftasonu başlayacağım inşalllah
Ooo tatlım tebrik ederimm
Ah kıyamam kuzuya geçmiş olsun tatlım, yoksa kabakulak mı
Valla sporla desteklerse var yaaa ohoo bu fark alır başını gider kuzucum, tebrikler tekrardan
evett ben yaptım 1 sogani dogradim 1 de kaptan biberi zeytinyağında biraz kavurdum kapağı kapatıp. rengi değişince içine patlıcanları atıp 3 kaşık domates sosu doktrum hepsi pişince haşlanmış tavuğu da 1 kepçe nohutu da attım altını kapattım karıştırıp kapağı kapalı kaldı amaYemeği sen mi yaptın haayy maaşallah tarif ver
Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar diliyorum
Geçen hafta: 73,2
Bu hafta: 72,8
Fark : 0,40
Yüzde: 0,55
Haksızlıklar hiç bitmiyor bu hayatta maalesef güçlü olalım derken kadın halimizle herkül oluyoruz..Teşekkür ederim canımcımmmİşyerinde birde haksızlık yapıldığı için keyfim kaçıktı ucu bana illaki dokunur ben ağlamayı bilmem sızlanmam, spor yapacaktım planlamıştım ama yapmadım. bahane üretmek gb bir şey oldu haftasonu toparlarım kendimi, hava soğuk dışarıda çıkmam
Kuzum bu hastalık gribal gribal, yoksa diğer hastalık olsa 0,7 ile 1,5 arası banko ödemim olurHasta olmana rağmen çok iyisin canım. Ben hasta olduğumda ödem tutuyorum resmen
Kuzum bu hastalık gribal gribal, yoksa diğer hastalık olsa 0,7 ile 1,5 arası banko ödemim olur
Haksızlıklar hiç bitmiyor bu hayatta maalesef güçlü olalım derken kadın halimizle herkül oluyoruz..
Toparlarsın kuzucum bak sıkıntıya rağmen yeme düzeninde bir değişiklik yok maşallah
Evet yaa İzmir'e nazar değdi bu ne soğuk anacımyani!
Yaa bende de maşallah yok yok sinüzit + migren Allah düşmanımın başına vermesinYok canım doğru anladım. Ben sinüzit olduğumda kendimi kötü hissediyorum , içten dıştan akıntım çok oluyor onu kastettim
Buuuz ki ne buuuuz , dondum dondumDün daha güzeldi hava , bugün buz resmen
Neyi yaramıyor mesela canım?Karatay bana asla yaramıyor . ben eski şekilde beslenince daha çok kilo veriyordum
zaten çok doyuyorum ama kilo az veriyorum, eskiden mezura ile ölçüm yapınca haftada 1 incelirdim şuan incelemedim bile önceden sabah 2 dilim ekmeğin olurdu öğlen de kuru kayısı ve fındık veya cevizle kahveyle ara yapar akşam aynıydıNeyi yaramıyor mesela canım?
Porsiyon kontrolü sende doydum deyince kalkacaksın sofradan, öbür diyet stilin nasıldı peki?
65.5
64.5
-1
%1.53
sukurler olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?