Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

10 kilo verdikten sonra 6 kilosunu 2 ayda geri aldım Herkes nasıl zayıfladın, ben zayıflayamıyorum vs. çok nazar değdirdi Çok nazara gelen birisiyim, şu an diyete başladım ama kimseye söylemiyorum
bana da öyle oldu ama suçlusu nazar değil önce bunu kabul etmek lazım ben de 73ten 58e dusmusken tekrar 70lere döndüm herkes çok zayıfladın vs dedi,ama sebep çok yememdi

bana da öyle oldu ama suçlusu nazar değil önce bunu kabul etmek lazım ben de 73ten 58e dusmusken tekrar 70lere döndüm herkes çok zayıfladın vs dedi,ama sebep çok yememdi
Ben çok kararlıyken herkese söylediğimde ve az yememe rağmen böyle oldu maalesef.

Ben çok kararlıyken herkese söylediğimde ve az yememe rağmen böyle oldu maalesef.
ben de diyet yaptığımı kimseye söylemiyorum, şöyle bir olay oluyor çünkü herkes özellikle birşey yedirmeye çalışıyor, o yüzden canım istemiyor deyip geçiyorum en iyisi gizli bence de :)

ben de diyet yaptığımı kimseye söylemiyorum, şöyle bir olay oluyor çünkü herkes özellikle birşey yedirmeye çalışıyor, o yüzden canım istemiyor deyip geçiyorum en iyisi gizli bence de :)
Ben de öyle söylerim ❤ İnşallah en kısa sürede hedefimize ulaşırız

afiyet olsun canım
Afiyet olsun tatlim
günaydın kizlar
Profilin cok tatlişş
Hofff gecmis olsun zuzu
Allah kavustirsun tatlim
Topla da sasirt seninkini 20 gun az degil
Dunku menü
sabah 8 :1 haşlanmış yumurta ,3 hindi füme 3 ceviz 3 fındık 1 kalın dilim peynir 1 fincan yeşilçay
akşam 3:30 ; 1 kase yoğurt,2 tabak türlü yemeği
2lt su
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Selam kızlar. Akşam yemeğimi paylaşmaya geldim.

Yarım kase tarhana çorbası
8 kaşık kadar sebze yemeği (çükülcan diyim, Ordulu anlasın )
5-6 tanede kestane yedim.
Toplam 2 lt su içtim sahgull

Şu yukarıda yazdıklarımı göndermeyi becerememişim dün gece iyi mi

Çok teşekkürler emziriyorum evet. Zaten yaka iğnem gibi memede surekli inşallah bulaşmaz kizdakide kiriklikti sanırım öksürük hapşırık burun akıntısı falan. Su an daha iyi gibi.
Geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar. 1 haftadır karbonhidrat ve şeker almama ve dün gece, 2 kocaman cezerye yememe rağmen sadece 200 gr almışım. Hemen hesaplama yapayım çok matah bir sonuçmuş gibi,

Geçen hafta 73.1
Bu hafta 73.3
Fark +200 gr
Yüzde -0.273

Şimdi hemen açıklamamı yapayım. Dün akşam alışverişimi yaptım yine. Gözümün önünde, aklımın ucunda da birsey kalmasın diye herşeyi silip süpürdüm akşam protein ağırlıklı besinlerim saklama kaplarımda. Hadi bakalım, yeni bir hafta başlıyor..

çok geçmiş olsun canım, buz falan koysana iyi geliyor birde bı krem vardı onu sürüyorduk biz ama unuttum adını bir bakayım.
teşekkür ederim kuzu senle mi detoks yapacaktık biz yaw
Koydum buz koydum, ayakları havaya diktim.. Bandajladım, inşallah toparlar
Yok kuzum ben detoks yapmayı düşünmedim
Rakibem sen haftaya bomba gibi başlıyorsun hafta sonuna bi haller geliyor sana

indirimde 35₺ pantolon almistim siyah Jean son1 28 bedeni kalmıştı bol geldi
Ooo bol bol boyfriend tarzında da yapabilirsin
Benimki gelicek 20 gün sonra şok edememKilo verdiğim yeni yeni belli olmuşken yedim de yedim
Verirsin ya 20 güne bi kaç kilo sen yeterki isteee
Oo menün çok güzel afiyetler olsun tatlım
menumu yazayim gec olmadan
gecenin ne getirecegi belli olmaz

sabah
1 yumurta
az yesillik
1 pancar koku
sutlu kahve

1 avuc uzum

ogle
1 kase cacik

1 mandalina
ceyrek muz

aksam
7 8 kusbasi et

cay

su 1.5 lt
spor jillian 25 dk.
Kuzucum tam perşembe menüsü olmuş hafifcecik, afiyetler olsun
10 kilo verdikten sonra 6 kilosunu 2 ayda geri aldım Herkes nasıl zayıfladın, ben zayıflayamıyorum vs. çok nazar değdirdi Çok nazara gelen birisiyim, şu an diyete başladım ama kimseye söylemiyorum
Bazen insan kendi kendine bile nazar değirebiliyor
herderdedeva gördüğüm kisiysen eger cok tatli bi yüzün var
Başarın daim olsun
Yaaa nerde gördüüün tatlım Amin hepimizin inşallaah
Günaydın kızlar dünki menüm

12de 1tabak patlıcan musakka + yarım bardak ayran + 2 dilm kepek ekmeği
19da 1kase tarhana çorbası+3 parça çiğköfte

Su 1lt
25dk yürüyüş
İnşallah çiğ köfte seni şişirmez tatlım tartı üzeri

Dün yediklerinin acısı bir hafta sonra çıkacak, hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım

Günaydın hanımlar bol eksiniz olsun benim bebeler yine hasta yav ağız burun tıkalı

Sabah 62.8 çıktım yani izin kiloma 700 gr kalmış olabülü

Bu hafta herkes hasta sanırım, kızım da salya sümük gidiyor, birde dün gece çiş için uyandığında kulaklarım kaşınıyor demez mi ? Annem sağlık ocağına götürecekti, gitmek istemiyorum diye direniyormuş

Dünkü yediklerimi de paylaşayım
Sabah : chialı, buğday kepekli omlet, domates, salatalık zeytin
Ara :1 sade kahve
Öğlen : 1 kase çorba, 3 kaşık bulgur pilavı , taze fasulye susuz yedim
Ara : yarım portakal, yarım mandalina, yarım elma, 1 bardak kefir
Akşam : 1 kase et suyu çorbası ( 1 dilim patates-1 halka havuç ve parça etli), salata , yoğurt
Hepfitim sahgull
Spor yok haftasonu başlayacağım inşalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…